- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
joiner007
aktív tag
válasz
r.levente75 #11662 üzenetére
Milyen tabon frissítenél? Szerintem próbáld meg, ha nem tetszik visszarakod a 8.1-et. Én is ezt tettem 2x volt fent a táblámon a 10, de mindíg visszatérek 8.1 re.
Laptopon én is 10-et használok
-
joiner007
aktív tag
válasz
r.levente75 #11640 üzenetére
Attól függ mire használod. Én legingább netezni szoktam metrós explorerben. Fényéveket ver használhatóságban az edgere. Nekem sebességben is jobb a 8.1. Sokkal símább a rendszer, igaz az évfordulós frissítést még nem tettem fel.
-
joiner007
aktív tag
válasz
Trialbiker #7376 üzenetére
Jobb alsó sarokban egy kis boríték szerű ikon, gesture nincs hozzá...
-
joiner007
aktív tag
-
joiner007
aktív tag
Így van beállíva. Néha chromeot is használok, de a 8.1-es explorer nagyon tetszett. 8.1 en volt a chromeban ilyen tablet mód szerű valami, az még aránylag jó volt, de ebben az sincs.
peterk
Köszi, lehet, mert nem mindig kéri a pint,de még nem jöttem rá mi alapján váltogatja.
-
joiner007
aktív tag
Nekem Encore-on van olyan lehetőség a gépház/frissítés, visszaállítás menüben, hogy 8.1 visszaállítása. Igaz én frissítéssel tettem fel. Windows.old mappa is megvan.
Ez a pinkód kérés engem is idegesít, nem tudom kikapcsolni. Még lehetőség sincs rá. Laptopomon is win 10 van, és a beállítások szinkronban vannak, azon van menü is a kikapcsolásra. Ki is kapcsoltam. Engem az edge böngésző bugyutasága borít ki.
Ha valakinek van ötlete, hogy lehetne teljes képernyőn böngészni, gesture irányítással, ne tartsa magában. -
joiner007
aktív tag
válasz
CsabaTompa #7065 üzenetére
Mekkora szabad helyed volt mikor elkezdted a frissítést?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Ultra ((12GB/512GB))+Gyári book cover keyboard
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest