Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polcrendszer
tag
válasz
sbwolf
üzenetére
alapvetôen erre gondolnék én is, mert valami rejtély folytán az összes tabletem csak bizonyos kábellel és csak bizonyos töltôkkel ment, és meg nrm mondom a különbséget, ami ezt okozta. Viszont 3 különbözô kábelrôl és töltôrôl van szó ill. korábban töltöttek...a teclasthoz viszont nem adtak adaptert ezek a zsenik, a kábel hozzá meg ugyanúgy nem tölt ill. kb 10cm...

-
Mattb
senior tag
válasz
sbwolf
üzenetére
Elküldtem azzal a hibával, hogy nem jók a csatlakozók, jack, hdmi, micro usb... visszaküldték azzal, hogy "kicserélték az alaplapot". Ezt kizártnak tartom, mert minden csatlakozó rajta ugyanaz volt. Direkt megnéztem, karcosak voltak, és pont ugyanolyan karcosan jöttek vissza. Egyébként pedig csak a wint telepítették rajta újra..
Hogytudnám azt a win-t újra rárakni?
Valamint ez a win nemis fordul el a kijelzőn.. sehogysem. És nemtalálom holkéne beállítani, sem a nyelvet, hiába minden magyarra van állítva, minden angol.
-
kige91
csendes tag
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
sbwolf
üzenetére
A Windows XP óta ugyanúgy, ugyanazzal a paranccsal lehet elindítani a rendszerfájl-ellenőrzőt, szóval lehetne akár 2001-es is az a hozzászólás az abban leírtak ugyanúgy helytállóak most is mint 15 évvel ezelőtt. [link]
Amit meg belinkeltél azzal aztán mindent fogsz kapni a toolbaroktól kezdve a reklámokig, csak épp a problémádat nem fogja megoldani (de ha már ránézel az oldalra akkor is lehet látni, hogy kamu). -
Vindex
tag
Ez engem is érdekelne, hogy lehet ezt megcsinálni. Már ezt kérdeztem a közel múltba. ezt Segített is consono fúrumtárs, de sajnos nem sikerült. Ajánlotta a hub-ot, de az egeret és a pendiv-ot egyszerre nem működik, külön külön megy, de egyszerre nem. úgyhogy megállt a tudomány.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszönöm! Ha elvonultak a vendégek már neki is ugrok
Hát nagyon nem bánnám, ha működne.
A billentyű itt figyel előttem az asztalon, és lassan megjön az Tab is... Persze vámolják...