- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polcrendszer
tag
válasz
sbwolf #13160 üzenetére
alapvetôen erre gondolnék én is, mert valami rejtély folytán az összes tabletem csak bizonyos kábellel és csak bizonyos töltôkkel ment, és meg nrm mondom a különbséget, ami ezt okozta. Viszont 3 különbözô kábelrôl és töltôrôl van szó ill. korábban töltöttek...a teclasthoz viszont nem adtak adaptert ezek a zsenik, a kábel hozzá meg ugyanúgy nem tölt ill. kb 10cm...
-
Mattb
senior tag
válasz
sbwolf #11079 üzenetére
Elküldtem azzal a hibával, hogy nem jók a csatlakozók, jack, hdmi, micro usb... visszaküldték azzal, hogy "kicserélték az alaplapot". Ezt kizártnak tartom, mert minden csatlakozó rajta ugyanaz volt. Direkt megnéztem, karcosak voltak, és pont ugyanolyan karcosan jöttek vissza. Egyébként pedig csak a wint telepítették rajta újra..
Hogytudnám azt a win-t újra rárakni?
Valamint ez a win nemis fordul el a kijelzőn.. sehogysem. És nemtalálom holkéne beállítani, sem a nyelvet, hiába minden magyarra van állítva, minden angol.
-
kige91
csendes tag
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
sbwolf #10797 üzenetére
A Windows XP óta ugyanúgy, ugyanazzal a paranccsal lehet elindítani a rendszerfájl-ellenőrzőt, szóval lehetne akár 2001-es is az a hozzászólás az abban leírtak ugyanúgy helytállóak most is mint 15 évvel ezelőtt. [link]
Amit meg belinkeltél azzal aztán mindent fogsz kapni a toolbaroktól kezdve a reklámokig, csak épp a problémádat nem fogja megoldani (de ha már ránézel az oldalra akkor is lehet látni, hogy kamu). -
Vindex
tag
Ez engem is érdekelne, hogy lehet ezt megcsinálni. Már ezt kérdeztem a közel múltba. ezt Segített is consono fúrumtárs, de sajnos nem sikerült. Ajánlotta a hub-ot, de az egeret és a pendiv-ot egyszerre nem működik, külön külön megy, de egyszerre nem. úgyhogy megállt a tudomány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Mafia: The Old Country teszt
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest