Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
this is life
üzenetére
De, csak kevésbé. Inkább a convertible.
-
válasz
this is life
üzenetére
Chromebook az convertible...?
Hp Elite X2 láttam, de az 2GB RAM-mal volt (vagy ebből is van többféle?)
Köszi
-
FirstAndroid
tag
válasz
this is life
üzenetére
Kértem egy kis segítséget, nem sikerült megoldania. Most itt tart:
-
novoszath
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
mar megtettem hogy leturtam de nem fogadja el a serialt ami a gep hatuljan van
az miert van hogy nincs bios a gepen azt mikent lehet vissza rakni? -
novoszath
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
linux al mikent tudom megszerezni a jogot mert azt irja ki hogy vannak folyamatok amit a szervezet kezel mikent tudom kiiktatni?
-
novoszath
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
az alaphelyzetbe allitas nem mukodik mert nincs rajta helyreallitasi particio nem tudok rajta semmit futtatni mert levan vedve mindenhez admin jelszot ker ezert csak a teljes gyalu segit rajta pendrive ra csinaljak egy win10 telepitot MCT vel ha jol gondolom
-
3szli
tag
válasz
this is life
üzenetére
Ez elméletben jó ötlet de nem igazán tudom hogy varázsoljam vissza nincs gyártó honlap stb
-
miklos3391
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
Édes Istenem, mit csináltam... Ha ezt tudom, nem veszek windowsosat..Na most már mindegy. Nagyobb baj, hogy 1 óra használat után egyszer csak nem lehet többé belépni a menübe. A képernyőzárat nem tudom feloldani. Még kikapcsolni se tudom. Elképzelhető, hogy valamit rosszul csinálok?
-
FirstAndroid
tag
válasz
this is life
üzenetére
15490 és 15491
Köszönöm szépen, hétvégén lesz időm és megpróbálom! -
HornedReaper
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Nem lehet valami telepíthető programmal lecserélni?
folyamatosan most is hogy gépelek felül írja a felajánlott szavakat, tuti lassítja -
kisspista
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Kipróbáltam, másodpercenként 2 képkockával tesztelte, melegedett, de nem tudom mit kell nézni rajta. Lefutott, de semmi, több. Melegedett a készülék és a szokás szerint a kijelző azon része is szépen forrósodik.
-
kisspista
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Abban esetleg tudsz segíteni, hogy létezik e olyan program, amivel a videóvezérlőt lehet tesztelni vagy külön a kijelzőt? Találtam LCDt és érintőképernyőt hozzá, de az a gyanúm, hogy alaplap hiba lesz az integrált GPU-val. Mielőtt megvenném, meggyőződnénk róla, hogy valóban azzal van e a hiba...
-
kisspista
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Mindegyik linket megpróbáltam, amit küldtél, sajnos semmi :(
Kezdem feladni... Köszönöm az eddigi segítséget! Hálás vagyok érte! -
kisspista
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Pontosan, egy ilyen Lenovo felé driver kellene nekem. Esetleg tudsz abban segíteni, melyik lehet jó hozzá? Acer Iconia Tab 8W W1-810 a pontos típusa. Talán egy azonos hardverű tablet drivere felmenne rá... Az érintőképernyő igen tudom, az másik dolog. Megpróbálom azt is frissíteni
-
kisspista
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Megpróbálom, hátha. Melyik lehet a Windows 10 legrégebbi példánya és hol tudom letölteni azt? Köszi!
-
kisspista
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Ezen sajnos már túl vagyok. Semmi. Van egy másik BIOS itt régebbi Windowshoz (8.1). Lehet az megoldaná a problémát?
-
kisspista
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Esetleg tudnál segíteni a Bay trail driver beszerzésében Acer Iconia Tab 8w1-810 tabletre? Köszi
-
BestofJAVA
tag
válasz
this is life
üzenetére
Ha szívesen bütykölsz, az más. Azt HP tablettel is megteheted, ahhoz is vadászni kell a drivereket, röviden az is lósz@r.
Anyagilag egy korábbi Surface vagy Surface Pro-val jársz a legjobban. Ne leharcoltat keress, mert a makulátlanok sem drágábbak, csak ki kell fogni. Ezek marha jók, nemcsak támogatottak Windows-ban, hanem egyenesen bennfentesek. Ha Win11-re vágysz, megtalálod online, milyen konfiguráció az elvárás.
"tablet ui és az ahhoz kapcsolódó gesztusvezérlés" - mármint miféle? komolyan nem tudom, mire gondolsz. Volt ilyen Windows 10-en?
-
tlac
nagyúr
válasz
this is life
üzenetére
tabletes használatra a win8.1 volt a legjobb, aztán minden egyes frissítésnél csak rosszabb lett, win11 meg is koronázta ezt
-
PC4200
tag
válasz
this is life
üzenetére
jaja a hybrid windows/android fosokat kerüld nagy ivben. én sokat szarakodtam velük, végül vettem egy asus transformer-t később meg egy hp pavilion x360-t. igaz utóbbi nagy de mind a kettőt ajánlom. bár win11 nem támogatja ezeket. ujjabbakat már biztos
-
Gaben001
tag
válasz
this is life
üzenetére
Sajnos eddig sikertelen a többszöri telepítés. Kb 7-szer mentem végig az összesen de még mindig ismeretlen hardver a touch. Újraindítások voltak közben.
Érdekes, mert amikor először telepítettem az összetevőket, mindig kiírta, hogy a"Feladat sikeresen végrehajtva". Most már nem írja ki. Elindítom az inf telepítését és annyi. Se bú se bá. Lenovo driver csak Win8-hoz van az nem jó. Most megpróbálom a többi drivert is többszörösen telepíteni. -
togaba
tag
válasz
this is life
üzenetére
Hali!
Na szóval újratelepítettem a win10 32bites változatát a táblára. Aztán, hogy mennyire nem mindegy a driverek felrakásának sorrendje, mi sem mutatja jobban, minthogy eleinte volt hangom és képszabályzási lehetőségem is, aztán amikor megtaláltam a korábban említett MBI drivert, én okos,
feltelepítettem, na azóta megint nincs semmi. Gratulálok magamnak
.
Aztán gondoltam nem kínlódok a win10-zel, felteszem az eredeti win8.1-et. Az a gondom, hogy ez a gép win10-ből a 32bites változattal, működik a Lenovo viszont a win 8.1-ből a 64biteset támogatja. Így már a bootolás után akadályba ütköztem.
Hogyan tudnám ezt megoldani?
Köszi. -
válasz
this is life
üzenetére
-
cidalain
veterán
válasz
this is life
üzenetére
Lefuttattam a céges gépeken azt a progit ami a hardvert ellenőrzi W11-hez. Nem volt semmi baja a Dell Optiplex 790-nel, amiben i5 2400 cpu van. Mondjuk ezen kicsit meglepődtem...
-
cooi11
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Köszönöm szépen!
-
zolokas
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Ezeket próbálgattam XDA-n én is! Legelső el is fogadta! Akkor végig próbálgatom mind!
Most meg lefagy a tablet! Újraindítom aztán karika elkezd tölteni azt meg fagy, utána meg recovery hibával kiáll!
Meg vagyok én áldva ezzel! -
zolokas
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Proscan PTL7064 Silead drivers
De mi hiányzik?
-
zolokas
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Megy! Kalibrálást nem lehet ujjal megcsinálni célkeresztre megyek alig csinál valamit! Félre van kalibrálva nagyon a kijelző!
-
zolokas
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Asszem ez a thomson cuccok onnan vannak tesco!
-
zolokas
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Miért nem megy a érintő része? Mielőtt meghalt a windows rajta azon működött, most meg nem akar jó lenni!
-
zolokas
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Kiirja a windows 10 hogy toll és érintés 10 érintési ponos bevitel támogatása! Nem megy még mindig! Vagy valahol engedélyezni kell nem értem!

-
zolokas
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Igen!
Amúgy már eszköz kezelőben mindent felismert a win 10! Már csak a érintő rész nem megy még!
-
zolokas
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Ezt rakjam fel? goodfix touch hid, hid vendor defined collection goodix touch, intel hid event filter
-
zolokas
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Csak a chipsetet rakta fel!
-
zolokas
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Értem! Csak találjam meg hozzá a gpio drivert
-
zolokas
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Semmit nem raktam fel rá azt hittem fel fogja ismerni win 10!
-
zolokas
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
A touch részt nem is irja! Amúgy a win 10 fel se ismert semmit! Hangot se! Semmi drivert! Telepítő lemezt meg nem találni hozzá neten!
-
zolokas
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Igen ez! de nincs rajta usb kimenet csak hdmi meg micro sd
-
Papooo
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
A tiszta telepítést usb elosztó, klavi, egér trió nélkül ritkán lehet megoldani.
Volt már több olyan tablet a kezemben, aminek a biosában ment a touch, de a windows telepítőben már nem. -
Papooo
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Érdemes lenne megpróbálni, hogy szétkapja a tabletet, és leköti egy kicsit az akksit.
A saját Stone Classmate 3 tabomon csinálni akartam egy win10 alapra állítást, aminek az lett a vége, hogy nem volt hajlandó többet bekapcsolni. Gépet szétkaptam, akksit lehúztam, és így legalább biosig eljutott. Csinálnom kellett egy tiszta telepítést, mert a win10 sikeresen szétcseszte magát.
-
Attesz
aktív tag
válasz
this is life
üzenetére

-
válasz
this is life
üzenetére
Érintővel sem?

-
Attesz
aktív tag
válasz
this is life
üzenetére
Aszta.
Ez durván hangzik.
Ki csinál ilyet?
Ki tud segíteni?Köszönöm, hogy leírtad.
Attesz
-
tlac
nagyúr
válasz
this is life
üzenetére
napokban telepítettem frissen egy 32 bites win 10 1809-et, teljesen befrissítve, lemezkarbantartóval tisztítva, 10GB-on elfér
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
this is life
üzenetére
Numerikus billentyűzetet szeretne….

-
macilaci78
nagyúr
válasz
this is life
üzenetére
A munkavégzés lehetőségének hiánya fájó.
Billentyűzet dokkolós tab billentyűzetén van numpad? Mert subnotin nincs. -
derrik
őstag
válasz
this is life
üzenetére
Nem tudok okos lenni. Androidos tabletjeim voltak de leszoktam róluk. Volt valamikor egy Ipad4 is. Az úgy adtam el ahogy kaptam. Most pedig laptopra nem de egy 10-12" tablet jó lenne. Mivel az említett két programot megvásároltam. Így gondoltam egy win tabletre......
-
derrik
őstag
válasz
this is life
üzenetére
Valami combosabb M-es processzorban gondolkodom. A keret vége olyan 160 de a használt sem baj. Mostanra kicsit elvesztettem a fonalat. Mert már a 2in1 eszközöket és a max. 13" yoga laptopok is keresés tárgyát képezik.....de azokhoz nem mind lehet stylust használni mert nincs benne aktív digitalizáló
-
derrik
őstag
válasz
this is life
üzenetére
Van egy Afinity Photo nevű kép szerkesztő.
link
Ez a minimum ami a vas oldaláról ami kell hozzá. Képernyő felbontás persze a csillagos égig mehetne ....
1xűbb videóvágás pedig Filmora video editor. Nem 4K így kb ugyan az minimális rendszerigény. Stylus támogatás pedig feltétlen kell! A telefon Android, van egy asztali windows masina komolyabb kiépítésben a legerősebb i5 proci és 16gb ram. Ezen az összes komolyabb feladatot el tudom végezni, csak nem mobil. Így nem szeretnék 3.-nak egy IOS lomot még. De ha nem lesz más akkor ipad 2018 stílussal..... -
Papooo
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
A foltosodás, 2-3 év használat után fog jelentkezni.
Volt pár kínai csoda a kezemben, de imkább egy normálisan megcsinált bay trail tab, mint egy dzsunkafabrik cherry, ami akku, wifi, melegedés, vagy egyéb tervezési hibával.
Most épp egy Palace Hill platformos vasat nyúz a család, ha nem is egy szélvész, de a minőség és a strapabíró kialakítás mindenért kárpótol. -
Papooo
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
A képernyö a proci hűtermelése miatt egy idő után elkezd foltosodni, ráadásul ez a proci előszeretettel throttlingol a kisméretű hűtés miatt, és akkor már alig erősebb egy atomnál.
-
Papooo
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
A lényeg, hogy pontosan be tudd határolni az igényeket,
Én most cserélem le a Sony Tap 11-em, egy feleakkora teljesítményű Edutabra.
Ilyen az, amikor a minőséget és a teljesítményt legyőzi, a (4 éves kölök kezében életbevágóan fontos) strapabíró kialakítás és a dupla akkuidő.
-
Papooo
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Lenovo X230T esetleg valamelyik értelmesebb yoga vagy flex?
Érdemes körbenézni ebayen is valamilyen újraforgalmazott samu vagy dell után is.Mindig eszembe jut a mondás: " N azaz Neveddmeg, E azaz Ez is gyenge"
-
Papooo
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Szerintem, 4 giga ram elég.
Az olyan helyzetekben, ahol több ram kell, ott a proci teljesítménye miatt is szívni fogsz.
Eu raktárból rendelve, még elviselhető árú, de ha kínából jön és megfogják a vámon, akkor 80 körül lrsz a végső ára.Először tedd fel maganak a kérdést, hogy valóban szükséged van-e rá, és nem-e járnál jobban egy hasonló méretű, de jobb teljesítményű ultrabookkal?
Nagyon sok náhány hetes tablet szokott az aprón kikötni, mert nem felel meg az elvárásoknak, vagy csak kihasználatlanság miatt.
-
margithid
veterán
válasz
this is life
üzenetére
Állítólag majd jön valami passzív hűtésű i3 vagy i5, na az lesz majd egy előrelépés!
-
Spicli
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
Sajnos arra jutottam, hogy jelenleg be sem kapcsol....
Szép alkatrész lett belőle!
Nem vergődöm vele tovább!
Meghirdetem alkatrésznek....
-
válasz
this is life
üzenetére
Köszi.
-
margithid
veterán
válasz
this is life
üzenetére
Celeronok már elég olcsók, csak atomokhoz képest nem túl nagy előrelépés.
Tényleg kellene valami olcsósítás, de amig nicns konkurencia addig nem lesz. Amd meg örül, hogy ryzen valamelyest beindul, szerintem arra összpontosítanak 100%osan. -
válasz
this is life
üzenetére
Előző kérdésemre tudsz esetleg megoldást? Asszem te mondtad mikor a helix-ről volt pár kérdésem, hogy a samsung note tolla jó lehet wacom kijelzős tablethez?
-
margithid
veterán
válasz
this is life
üzenetére
Akkor jól el lesz szúrva az egész tablet piac...
Nem tudom miért nem támogatta intelt vagy amd is akár micrsoft.
Ilyen árakon ipadet fognak venni az emberek, köztük én is.. -
T. I.
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
De! Köszi, be tudtam így lépni. Végre, hosszú idő után valami megjelent a kijelzőn.
A bios menü szépen működik, tehát nem a display hibásodott meg. Most viszont mi a teendőm, mit kellene beállítanom a bios-ban,h bejöjjön a rendszer? -
T. I.
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Köszönöm!
Próbáltam mindent, de nem jött be. Alaplapi elhalálozásra gyanakszom. Annyira jutottam, hogy fehér csík villant fel a kijelzőn 2 másodpercenként. Szerviz lesz belőle. -
pècsimunkás
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Azt írta , hogy az ár fontos tènyező a HDMI port mellet . Amire szeretnè használni , ahhoz vègül is elèg . A 32 giga tárhely esetleg lehet kèrdèses , hogy elèg - e ...
Nem tudom a win10 mennyi helyet foglal . Nekem is ilyesmi tabletem van, èn 8.1- el használom , van 11 giga szabad hely van a 32- ből a C meghajtón . -
tigomigocika
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Köszönöm!
Remélem kiszolgál jó darabig

-
válasz
this is life
üzenetére
Akkor összességébe arra amire a legtöbben használják arra jó, de csodát nem kell várni. Ilyenkor jöhet esetleg szóba az i5 ami viszont melegszik, illetve az ára se éppen az atomok szintjén van. Amúgy gearbest-ről van vám + áfa is ?
-
válasz
this is life
üzenetére
Chuwi 10 pro-hoz van toll és billentyűzet? Amúgy a helix-nél azt tapasztaltam azon kívül hogy meleg, hogy pl ha billentyű nélkül indítom és utána teszem rá a billentyűzetet akkor nem működik, kell egy restart, vagy néha nem fordul el valami miatt csak szintén egy restart után. Ezek miből adódhatnak? Bugos?
-
válasz
this is life
üzenetére
Értem, köszi a segítséget

-
válasz
this is life
üzenetére
Azért gondoltam, hogy egyszerűbb lenne recovery partícióra tenni az egészet, mert onnan bármikor fel tudnám tenni, ha csak az ssd nem romlik el. ISO esetén ssd-n tárolni nincs értelme, mert ugye ha a windows be se bootol nem fogom tudni lementeni. Azaz kellene egy külön pendrive, amit usb flasg meghajtónak használva, kiírnám rá a telepítőt a mostani windows állapotnak megfelelően. Ez macerásabb és fent kellene tartani egy pendrive-ot külön hozzá, ami könnyebben elveszhet stb. Lényeg, hogy több macerát látok benne. Ezért gondoltam egyszerűbbnek a revovery partíciót és az onnan történő telepítést, ha megoldható lenne.
Az égetett cd key okos dolog, viszont nem értem, mikor 8.1-ről frissítettem 10-re egy kb 1.5-2 évvel ezelőtti win10 iso telepítővel windowsból futtatva, akkor miért írta ki, hogy nincs aktiválva, míg most mikor microsoft-tól leszedtem a legújabb win10 telepítőt már aktiváltnak írja.
-
válasz
this is life
üzenetére
A javaslatodra töröltem az egészet
Egyébként most hogy fent van minden driver frissen, erről szeretnék recovery-t csinálni, hogy ha rámegyek rendszer visszaállítás, akkor driverekkel együtt telepítsen egy egyből használható verziót. Ezt az AOMEI-t láttam, de első körben olyannak jobban örülnék, mint a gyári volt, amit nem kellett külön programmal indítani, ha újra akartam telepíteni a rendszert, itt meg feljön egy AOMEI ablak az elején ami zavar. De akkor ez a teljesen gyári dolog nem megoldható?Amúgy nem tudom a tableteken hogy van, laptopokon van általában egy win telepítő matrcia az aksi mögött. Jelen esetben a helix-nél bios-ba van integrálva a cd key, ami tök jó dolog, win 10-et telepítve is egyből működik. Igaz mikor hivatalos 8.1-re frissítettem a 10-et, még egy régebbi verziót, akkor nem aktiválta a rendszer, most a creator update verziót meg egyből aktiválta biosból.
-
válasz
this is life
üzenetére
Most semmilyen driver nincs fent hozzá fent ami wacom. Win8.1-en a hivatalos lenovo driver, ami a wacom driver-t tartalmazza fel se települ, "the supported tablet was found on the system" hibával.
Win10-re meg eleve nincs is ilyen driver. Tehát valahogy akkor a tabletre kéne erőszakolni ezt a drivert, de hogyan
-
válasz
this is life
üzenetére
Nem aktív a toll. Digitizer pen-nek van írva, jobbról a második. [link]. Amúgy van pár win10 driver is hozzá. Csak ahogy olvastam fórumon sokan arra panaszkodtak, hogy azóta nem működik a toll, mióta win10re frissítettek win8.1-ről.
-
válasz
this is life
üzenetére
Hát ez a gond, hogy szerintem driver lehet nem hiányzik, mert semmi sárga kérdőjel nincs eszközkezelőben. I2C drivert nem találtam hozzá külön. SCCM is fent volt illetve amit találtam drivert mindent felraktam, firmware frissítéssel együtt, bios is friss.
Meg ez se egyértelmű nekem, windows 10-el is működnie kell minden drivernek? Ha mondjuk van win 10-re is driver akkor gondolom igen és nem a két oprendszer kevésbé támogatottsága zavar be.
-
válasz
this is life
üzenetére
Na igen pont ez a gondom. Ez amit küldtél az a Helix 2, Illetve Thinkpad Tablet 2. Enyém Helix első generáció 3xxx. Sajnos [itt] nem találtam ilyet.
-
válasz
this is life
üzenetére
Igen azzal nincs gond, nem azt írja ki, hogy 32 bites a windows és 64 biteset akarok feltenni. Egyszerűen nem támogatott a tablet. Viszont megkérdeztem egyik ismerősömet, neki egyel korábbi tabletje van, de elvileg ugyan azon technikán alapuló toll és kijelző is. Neki nem kellett a drivert feltenni alap windows-os toll driverrel megy (HID pen driver).
I2C drivert így nem találok a tablethez sajnos, csak egy csomó intel chipset drivert. -
válasz
this is life
üzenetére
Végigmentem már ezen, és akkor is power hiba 10-s kóddal
Van valami amit asus rejteget. Egy heti napi 3-7 órában ezzel izzadok. Már vízeret is kerestem csak h ne legyen rossz helyen. -
válasz
this is life
üzenetére
Érdekes, mert a toll nem jó, de a driver-t se tudom feltenni. Azt írja nem támogatott tablet, pedig ez a hivatalos driver. A windows viszont regisztrálva van, a bios-ba égetett kulcs segítségével. tehát a windows telepítés jó, elvileg jót raktam fel. Ennyire szívás az összes tablet? Amiket itt olvasok másoktól is annak tűnik.
-
válasz
this is life
üzenetére
-
válasz
this is life
üzenetére
Ehhez ADK-t kell tölteni és telepíteni? Akkor inkább feladom.
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, ha Szegeden jársz akkor egy serre jelentkezz be bátran!
-
válasz
this is life
üzenetére
Akkor a megoldás az, ha microsofttól letöltök egy win8.1-et, felrakom, aktíválom a kapott kulccsal és lenovo honlapról leszedem a drivereket?
-
válasz
this is life
üzenetére
-
válasz
this is life
üzenetére
Az alatt mit értesz, hogy lesz recovery partíció? Mert jelenleg nem látok se meghajtót, se pedig a sajátgép->kezelés->lemezkezlés (itt cask egy 488MB-os partíció van ami elvileg nem a recovery hanem a boot miatt van). Semmi recovery partícióra utaló jel nincs. Pedig a biztos az lenne, ha recovery-ből tudnám telepíteni, az ott lévő driverekkel együtt. Elvileg van a tollhoz lenovo honlapján windows 8.1-re driver és windows 10-en nem működik sok komment alapján. Csak mivel már felfrissítettem a rendszert win10-re nem tudom hogy tudnám vissza tenni 8.1-re. Lehet, hogy alapból se gyári windows volt fent, hanem utólag microsofttól letöltött, mert kaptam hozzá egy külön windows telepítő matricáról képet is, igaz egy egy A4-es papírra nyomtatva van.
-
válasz
this is life
üzenetére
Az én problémámra nincs véletlen ötleted?
-
válasz
this is life
üzenetére
Visszakerestem egy fotót és biza igazad van: TH1 volt rajta. Most elkezdek vadászni , hátha találok valahol egy imágót

-
válasz
this is life
üzenetére
Picit több inputra lenne szükségem: Mi az a treshold2 (az angol szó jelentésével tisztában vagyok azért )?
-
válasz
this is life
üzenetére
Az a verzióm nincs meg, hiszen le lett törölve az SSD. Csak a recovery maradt meg amit most nem tudok olvasni. Win hun és eng volt a próba tárgya eddig és egyikkel sem megy . Marad a linux h olvasni tudjam a recovery-t.
-
válasz
this is life
üzenetére
A linuxot fogom próbálni. Gyárilag win10-zel jött, nem 8.1-gyel.
-
válasz
this is life
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm az eddigi ötletelést is

Most kipróbáltam Nlite fordítást , belecsomagoltam a telepítőbe mindent, de ugyan az a helyzet.Mivel a recovery partíciót nem töröltem lehet megpróbálom a Merkel nyelvűt visszaállítani és kinyerni belőle a drivereket. Már ha sikerül. Mert nem tudom mivel szólítsam meg azt az 500MB-s részt

(#13434) tlac : nem. Az eredeti verzió nem MUL és amikor ráengedem akkor közli h cumi. Amikor eredetin belül kerestem a nyelv hozzáadást, akkor meg nincs olyan gomb. Ott a Merkel nyelv és kész.
-
válasz
this is life
üzenetére
No utána olvastam kicsit. Usákok fórumán Már van egy olyan infó h invn6500 chip van beépítve a T100TAF-ba. Ez az ATK4002 elméletileg.
Igen a legfrissebb bios-sal vettem már. -
válasz
this is life
üzenetére
Az eszközkezelőből van kiírva a sárga felkiáltójeles eszköz (a már csatolt fotón) hardware ID-je az ATK4002

És amikor azt írtam h szűz winfos, akkor teljes gyaluról beszéltem! Usb-ről telepítve. De azt is megpróbáltam, hogy csak winfosch driverekkel mit lép, de akkor sem megy ez az eszköz meg még pár (mondjuk ennek kivételével mind éled asus driverekkel.
Az asusnak nincs magyar képfájlja hozzáférhető (ami tartalmaz mindent). Ha angol lenne maradna mert a francnak hiányzik ez, de mivel a családban senki nem beszéli a Merkel nyelvet, nincs helye. Oktatási licence van magyar nyelvű.
Írtam az asus supportnak. Mindent leírtam. Válasz:
"Dear ASUS Valued Customer,We have forwarded your letter to our HQ. Please be patient until the answer/solution arrives! Thank you!
Thanks and Regards,
Zsolt L
Asus Customer Service
Asus Technical Support Site: http://support.asus.com"
-
válasz
this is life
üzenetére
A visszaállítás nem jó mert Merkel nyelve amivel semmit nem tudok kezdeni.
A szűz telepítés megvolt, és természetesen kipróbáltam csak SOC drivert- asustól is, és friss telepítésen inteltől is. Mindkét esetben ugyanazzal az eredménnyel. De megpróbáltam már friss telepítésen idősebb driverekkel is. Eredménytelen.ATK4002
-
válasz
this is life
üzenetére
T100TAF, És az asustól már mindent ( asszem közel 40) drivert leszedtem már mindenhez is

-
válasz
this is life
üzenetére
-
válasz
this is life
üzenetére
Köszönöm szépen a tippet, pár órán belül otthon leszek és kipróbálom!

-
válasz
this is life
üzenetére
A nem mai, hanem refurbished. Szóval nem tudom milyen akksi van benne

-
®abstract®
őstag
válasz
this is life
üzenetére
nálam is hasonló a helyzet 8colon 
nem szereti a nyarat,ezt figyelembe veszem. -
®abstract®
őstag
válasz
this is life
üzenetére
ez a 68 celsius mit jelent a gyakorlatban,forró készülékházat?
-
válasz
this is life
üzenetére
A tabletek világa nem igazán kiforrott, ahogy olvasom. Mindig előjönnek problémák, akár ismétlődőek is. Van manapság ajánlott? Thinkpad tabletek nagyon drágák, és közben gyenge a hardver, dell-nél a tdm chip illetve ventilátor zörgés, hp-nál nem sok lehetőség van, illetve nagyon drágán vagy gyenge hardverrel.
-
válasz
this is life
üzenetére
Ez azt jelenti, hogy előfordulhat olyan, hogy túlmelegedés miatt indul időközönként újraindul a tablet? Bay trail procival szerelt a tablet. Ha ez lehet az oka, mivel orvosolható? Lehet valami hűtőpasztát esetleg cserélni vagy más megoldás létezik?
-
®abstract®
őstag
válasz
this is life
üzenetére
mindkét oldal hibás ezügyben.a megoldás úgy néz ki a qualcomm nak sikerül a passzív hűtéssel jól operálni
snapdragon 820,821,835 modern,új gyártástechnológiája lehet a forró intel procik legyőzőja akár 
-
22balu
aktív tag
válasz
this is life
üzenetére
i2c driver hasalt el igen :/ ilyenkor nincs is mas lehetosegem mint bios es ujra fel a win?
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- GTA VI
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SSD kibeszélő
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

folyamatosan most is hogy gépelek felül írja a felajánlott szavakat, tuti lassítja
.
, mert azt verziót megtunningolta microsoft. Azok tök jól mennek hdd-n is.