- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CHIPman #13853 üzenetére
Üdv!
Állítólag már az ezekkel a procikkal szerelt gépeket nem éri meg venni és egyéb helyről is olvastam, hogy ugyan Android-hoz elég, de Win 10 alatt képes döcögni a Z8350.
Pedig pár hete még én is nagyon szemeztem az ilyen prockós gépekkel (köztük a hi10-zzel én is, különösen), de mostanra már leteszek róla és pl a jelenlegi kiszemeltem ez a gép, de olvasom azóta én is, hogy a Teclast-okat valamiért szidják, de konkrétat sajnos nem tudok...Nem lesz könnyű nekem sem a választás.
-
-
cidalain
veterán
válasz
CHIPman #8574 üzenetére
Marmint rosszat nem talalhattal. Mert iras van rola, mert ajanlott tabok kozt van.
A miix 3-hoz nezve teljesen okes, sot, ha az arat is nezzuk, akkor meg plane: jobb fullhd kijelzo, kicsit jobb proci, van android is rajta, gyengebb elolapi kamera.
Sot itthonrol is megveheto, igy 1 ev garival is rendelkezik pl (bar kulfodrol olcsobb ugye, plane 52% offal mmos 90 dolcsiert, bar ez lehet hogy nem eu raktaras, de akkor rajon meg kb 7000 ft afa, ugy se sok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Dell notebook topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 4K-s üzleti monitor érkezik az EIZO gondozásában
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest