Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CHIPman
üzenetére
Üdv!
Állítólag már az ezekkel a procikkal szerelt gépeket nem éri meg venni és egyéb helyről is olvastam, hogy ugyan Android-hoz elég, de Win 10 alatt képes döcögni a Z8350.
Pedig pár hete még én is nagyon szemeztem az ilyen prockós gépekkel (köztük a hi10-zzel én is, különösen), de mostanra már leteszek róla és pl a jelenlegi kiszemeltem ez a gép, de olvasom azóta én is, hogy a Teclast-okat valamiért szidják, de konkrétat sajnos nem tudok...Nem lesz könnyű nekem sem a választás.

-
-
AxBattler
félisten
válasz
CHIPman
üzenetére
Mennyiért? Itt is nézted a kínálatot?
-
cidalain
veterán
válasz
CHIPman
üzenetére
Marmint rosszat nem talalhattal. Mert iras van rola, mert ajanlott tabok kozt van.
A miix 3-hoz nezve teljesen okes, sot, ha az arat is nezzuk, akkor meg plane: jobb fullhd kijelzo, kicsit jobb proci, van android is rajta, gyengebb elolapi kamera.
Sot itthonrol is megveheto, igy 1 ev garival is rendelkezik pl (bar kulfodrol olcsobb ugye, plane 52% offal mmos 90 dolcsiert, bar ez lehet hogy nem eu raktaras, de akkor rajon meg kb 7000 ft afa, ugy se sok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi megrendeltem