- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
up
senior tag
válasz
Graphics #6296 üzenetére
Ezzel szemezünk végül. Sajnos zöldfülű vagyok tabletekhez, és/vagy nem találok teljes specifikációt. De erre hogy legkönnyebb/legolcsóbb mobilnetet csinálni? Milyen néven futnak a kompatibilis ajánlatok a telkóknál? Előre is köszi
SZERK: Acer W4, ha más tud esetleg segíteni abban, hogy hogy kell rá mobilnetet csinálni.
-
han_lev
senior tag
válasz
Graphics #6136 üzenetére
Ja, pl az enyém. A Teclast x98 3g. Dualbootos ... volt.
Mostmár csak wines. De dualbootosat szerintem csak 64gigás verzióban érdemes megvenni, mert 32esben szenvedés az élet két rendszer alatt. 64el elég jó... lehet.
Szia dulie...
Egyébként tudja valaki, hogy a win miért eszik alvó állapotban?
Reggel leveszem a töltőről, és ha nem is nyulok hozzá, csak az asztalon pihen, akkor is teljesen lemerül. Belehet állítani, hogy ha alszik, akkor hibbernálja magát és ne fogyasszon? -
Chapel
addikt
válasz
Graphics #6076 üzenetére
2gb minimum a win miatt?
szerk: Nézegetem a user infókat különböző oldalakon, valaki szerint alap dolgokra tökéletes (net, kis játék, zene/film) nekem ezekere is kell ,de valaki meg azt írja, hogy használhatatlan az 1gb miatt.
Maradna a droid, de azzal csak szívtam anno, a franc akar törni, meg átírni meg hackelgetni...olyat akarok ami megy, csak úgy simán.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Graphics #6030 üzenetére
Chuwi Vi8 Super nevetségesen alacsony áron.
Olcsó is, Windowsos is, és kínai is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Apple Ipad 10.generáció
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest