- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki11
aktív tag
válasz
sitotomi #10160 üzenetére
Nekem eddig csak két progi ment fel. Ismerkedek még az új rendszerrel, de eddig minden rendben. Remélem sokáig partner lesz. Be kell szereznem egy kompakt billt, meg valami karcsú egeret és így már teljes lesz a cucc. Meg valami izmos sd-t. Így simán kiváltja a jelenlegi masinát. Az akksi nekem is harmatnak tűnik, de ki tudja... talán elég lesz.
-
cidalain
veterán
válasz
sitotomi #10077 üzenetére
Überbrutál mágneses dokkolóbill Hi10-hez [link]
Nem olcsó, de megtartja a tabletet, és így egy 2in1 gépet kapsz vele
Persze van hozzá gyári original tokos bill is, az kicsit olcsóbb: [link]
(máshol lehet hogy olcsóbbak, nézz utána te is)
A billek rendszerint külföldről fognak jönni, így bele kell kalkulálni egy 27%-os áfát is sajnos... -
pècsimunkás
addikt
válasz
sitotomi #10054 üzenetére
[link]
Én ezt vettem . Több mint a 70.000.- ,de billentyűzettel együtt van . Nekem tetszik .
használom billentyűzettel is és anélkül is . Az akksija nagyon jó . Meg ,az egész úgy ahogy van ...
Nekem kicsit többe van 11 k forintért kötöttem rá 2 év garit meg biztosítást . -
cidalain
veterán
válasz
sitotomi #10047 üzenetére
Külföldről a Chuwi Hi10 jöhetne szóba, a mágneses docking billentyűjével. olyan 200$ körül van +bill 45$.
Gearbesten kell nézegetni, mondjuk ott most pont out of stock. A billt még nem láttam EU raktárban, azt lehet hogy külön kell kínából venni.
Nagyon új cucc, nem igazán láttam még leírást róla a neten. De van aki már rendelt ilyet kínából innen, de még nem kapta meg, vagy nem írt róla itt. (Aprón is árulnak ilyet egyébként de 70 az ára bill nélkül...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Animal Crossing: New Horizons
- BestBuy topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest