- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A notebookcheck Acer Swift 3 Wifis tesztje is igazolja ezt, 150 nites fényerő(6 szinttel csökkentve a maxról), kiegyensúlyozott teljesítményprofil, aktív wifi böngészés 5 óra 9 percre jön ki.
Ezt az Acer tabletet én is néztem amúgy, de éppen ezért nem ezt vettem aztán.
-
-
-
Én a Lenovot választanám, most olvastam róla egy tesztet a notebookchecken, ami igencsak meggyőző: Lenovo IdeaPad D330-10IGM (Pentium Silver N5000, eMMC, LTE, WUXGA) Convertible Review
A teszt szerint 300 nit feletti fényerő, kiváló üzemidő és LTE jellemzi, tehát én a 3 közül szerintem biztosan ezt venném. Hangsúlyozom azért, hogy jelenleg nincs ilyen tabletem.
-
Game-over
aktív tag
A szállítást BG-ről nem ismerem, mármint hogy az-e az áfamentes, kérdezz rá a a Banggood vagy ebay-es topicban, ők megmondják a tutit.
Kruger & Matz EDGE 1162 tablet
32 GB ROM
Ez édeskevés a normális használathoz, azt meg nem találtam meg hogy cserélhető-e a tárhelye (eMMC vagy mSata)
Intel® N3350 CPU
Összehasonlítva elég nagy a különbség az eddig említettel szemben [link] -
Game-over
aktív tag
Techtablets oldalon érdemes teszteket olvasni, ott főleg ezeket a kína gépeket tesztelik.
Nekem az ALLDOCUBE Mix Plus az ami szimpatikus, ha meghal a mostanim akkor én biztos ilyet veszek.
-
csizi90
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VGA hiba
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Silvercrest Rajztábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest