- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
A notebookcheck Acer Swift 3 Wifis tesztje is igazolja ezt, 150 nites fényerő(6 szinttel csökkentve a maxról), kiegyensúlyozott teljesítményprofil, aktív wifi böngészés 5 óra 9 percre jön ki.
Ezt az Acer tabletet én is néztem amúgy, de éppen ezért nem ezt vettem aztán.
-
-
-
Én a Lenovot választanám, most olvastam róla egy tesztet a notebookchecken, ami igencsak meggyőző: Lenovo IdeaPad D330-10IGM (Pentium Silver N5000, eMMC, LTE, WUXGA) Convertible Review
A teszt szerint 300 nit feletti fényerő, kiváló üzemidő és LTE jellemzi, tehát én a 3 közül szerintem biztosan ezt venném. Hangsúlyozom azért, hogy jelenleg nincs ilyen tabletem.
-
Game-over
aktív tag
A szállítást BG-ről nem ismerem, mármint hogy az-e az áfamentes, kérdezz rá a a Banggood vagy ebay-es topicban, ők megmondják a tutit.
Kruger & Matz EDGE 1162 tablet
32 GB ROM
Ez édeskevés a normális használathoz, azt meg nem találtam meg hogy cserélhető-e a tárhelye (eMMC vagy mSata)
Intel® N3350 CPU
Összehasonlítva elég nagy a különbség az eddig említettel szemben [link] -
Game-over
aktív tag
Techtablets oldalon érdemes teszteket olvasni, ott főleg ezeket a kína gépeket tesztelik.
Nekem az ALLDOCUBE Mix Plus az ami szimpatikus, ha meghal a mostanim akkor én biztos ilyet veszek.
-
csizi90
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged