- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 10 VI 16
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nem lesz iPhone 19
Új hozzászólás Aktív témák
-
baracsi
tag
válasz
vgyuri
üzenetére
Fel lehet tenni, nekem Kiano Intelect 8.9 3G MS-en már fent van a 1607-es verzió.
SD kártya legyen a gépben (nekem 16Gb a mérete) +OTG kábelen legyen egy pendrive (az aksi legyen feltöltve). Erre a pendrive-ra készítsd el a Media Creation Tool-lal a Windows telepítőt, majd indítsd el a setup.exe-t kézzel.
A telepítés során fogja érzékelni, hogy nincs elég helyed, ekkor ki tudod választani az SD kártyát, ahova a telepítő másolni tudja az ideiglenes fájlokat. Nekem pl. nagyon sokat szüttyögött vele, valószínűleg le is merült volna, mert délelőtt neki kezdett a telepítésnek, de még délután is 3%-on állt, ezért levettem a pendrive-ot telepítés közben, visszatettem töltőre és hagytam éjszakára, hadd dolgozzon, reggel már fent volt a Windows.
-
válasz
vgyuri
üzenetére
Esetleg egy masik gepen elkesziteni a telepito lemezt (pendrive) meg amit lecsontozni a gepedrol , fast boot ki , hibernacio off, lapozofajl meretet ideilenesen csokkenteni.. a legegyszerubben akkor jarsz ha tiszta telepitest csinalsz szuzen telepited ... mire feltelepul a win 10 giga megint oda lesz . De tiszta telepitessel legalabb fel rakhato ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De talán az sem, a ceruza jobb megoldás, a tokban is kényelmesen elfér-ne.