Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
baracsi
tag
válasz
vgyuri
üzenetére
Fel lehet tenni, nekem Kiano Intelect 8.9 3G MS-en már fent van a 1607-es verzió.
SD kártya legyen a gépben (nekem 16Gb a mérete) +OTG kábelen legyen egy pendrive (az aksi legyen feltöltve). Erre a pendrive-ra készítsd el a Media Creation Tool-lal a Windows telepítőt, majd indítsd el a setup.exe-t kézzel.
A telepítés során fogja érzékelni, hogy nincs elég helyed, ekkor ki tudod választani az SD kártyát, ahova a telepítő másolni tudja az ideiglenes fájlokat. Nekem pl. nagyon sokat szüttyögött vele, valószínűleg le is merült volna, mert délelőtt neki kezdett a telepítésnek, de még délután is 3%-on állt, ezért levettem a pendrive-ot telepítés közben, visszatettem töltőre és hagytam éjszakára, hadd dolgozzon, reggel már fent volt a Windows.
-
válasz
vgyuri
üzenetére
Esetleg egy masik gepen elkesziteni a telepito lemezt (pendrive) meg amit lecsontozni a gepedrol , fast boot ki , hibernacio off, lapozofajl meretet ideilenesen csokkenteni.. a legegyszerubben akkor jarsz ha tiszta telepitest csinalsz szuzen telepited ... mire feltelepul a win 10 giga megint oda lesz . De tiszta telepitessel legalabb fel rakhato ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új belépő a Honornál
- Filmvilág
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.23
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De talán az sem, a ceruza jobb megoldás, a tokban is kényelmesen elfér-ne.