Hirdetés
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baracsi
tag
válasz
vgyuri #11689 üzenetére
Fel lehet tenni, nekem Kiano Intelect 8.9 3G MS-en már fent van a 1607-es verzió.
SD kártya legyen a gépben (nekem 16Gb a mérete) +OTG kábelen legyen egy pendrive (az aksi legyen feltöltve). Erre a pendrive-ra készítsd el a Media Creation Tool-lal a Windows telepítőt, majd indítsd el a setup.exe-t kézzel.
A telepítés során fogja érzékelni, hogy nincs elég helyed, ekkor ki tudod választani az SD kártyát, ahova a telepítő másolni tudja az ideiglenes fájlokat. Nekem pl. nagyon sokat szüttyögött vele, valószínűleg le is merült volna, mert délelőtt neki kezdett a telepítésnek, de még délután is 3%-on állt, ezért levettem a pendrive-ot telepítés közben, visszatettem töltőre és hagytam éjszakára, hadd dolgozzon, reggel már fent volt a Windows.
-
válasz
vgyuri #11689 üzenetére
Esetleg egy masik gepen elkesziteni a telepito lemezt (pendrive) meg amit lecsontozni a gepedrol , fast boot ki , hibernacio off, lapozofajl meretet ideilenesen csokkenteni.. a legegyszerubben akkor jarsz ha tiszta telepitest csinalsz szuzen telepited ... mire feltelepul a win 10 giga megint oda lesz . De tiszta telepitessel legalabb fel rakhato ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Gyúrósok ide!
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Vadiúj SSD-k!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest