Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
IFA 2024: 4K lézerprojektorokat mutatott be a JmGO
ph A 1080p-s N1S-től indul a kínálat, az N1S Pro 4K mellé pedig érkezik az N1S Ultimate 4K és az N1S Ultra 4K is.
-
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom - Mit várhatunk a játéktól?
gp A fejlesztők egy hosszabb előzetesben beszéltek arról, hogy milyen kalandok várnak Zeldára.
-
Újabb Tecno vált 5G-re
ma Bemutatkozott a Tecno Pova 6 Neo 4G 5G-s verziója, de olyan sok (és jelentős) mindenben különböznek, hogy akár új modell is lehetett volna.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baji
tag
Sziasztok!
Már egy hónapja várom hogy én is a WP-sek táborához tartozhassak (lumia 730, a két simkártya miatt nekem fontos). A segítségeteket szeretném kérni. Csütörtökön beszéltem a Nokia bolttal, de még mindíg semmi info a telefonról. Ma viszont találtam 3 üzletet is ahol már lehet kapni.
Na most ugye ezek nem szürkeimportosak? Mert van ÁFA tartalmuk (fontos mert cégre veszem) és 2 év gyártói gari jár hozzá. Ahogy én látom ugynott vagyok ha megveszem ezekben az üzletekben mintha a Nokia Care boltban venném. Vagy tévedek?Itt találtam őket:
Előre is köszi a segítséget!
-
Gery1987
őstag
Hát hogy ÁFA van rajta az egy dolog. Ettől még nem lesz rajta gyártói garancia. És szerintem ezeken nincs is! Akkor már inkább Edigital és MM. Ott legalább tényleg azt adnak. Ha jól emlékszem Edigital-ban van is 730 dual SIM.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Gery1987
őstag
Mondanám ha nem feltétlenül fontos a Nokia de hasonlót szeretnél ott van 50k körül a Prestigio 8500 duo. Nekem a kis tesó van. Baromi jó kis gép. De ha mindenképpen Nokia akkor lehet várni kell a 730 DS-re.
Ha gyártói akkor oké. Ha nem akkor semmiképp, de erősen kétlem hogy gyártói lenne, max rávágják hogy igen.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
baji
tag
válasz Gery1987 #54406 üzenetére
Az a telefon is tetszik, de már nagyon belebuzultam ebbe a 730-asba, ha kell inkább várok kicsit rá.
Azt hogy rávágják telefonban az egy dolog, de az üzletben úgyis kiderül. Gondolom a bolti garihoz nincs Nokia gyártói garancialevél, szóval ha benne van akkor minden okés.Hát nagyon kiváncsi vagyok rá. A honlapon azt írják hogy minden termékre 1-2-3 év gyártói garancia.
-
Bandi8bácsi
tag
A Lumia 735 kijelzője szépen olvasható napfényben? Fontolóra vettem a váltást Lumia 525-ről, amiben a legnagyobb hátrány szerintem az, hogy napfényben gyakorlatilag olvashatatlan a kijelző.
-
ryori
senior tag
válasz Bandi8bácsi #54410 üzenetére
nekem L520 max fényerőn + olvashatósági opcióval, elég jól olvasható volt napfényben
-
hodostamas
addikt
válasz Bandi8bácsi #54410 üzenetére
Igen, olvasható direkt napsütésben is.
-
Bandi8bácsi
tag
válasz hodostamas #54412 üzenetére
Köszi
-
sentinel
aktív tag
válasz Hunork #54374 üzenetére
Eredeti win7 alatt engem a KB2918614-es patch szivatott. Nem is tudtam végképp megoldani, de más sem a neten! Sokan szenvednek ezzel Ez lecseréli a windows installert és némely gépen bajokat okoz. Nem lehet mihez kötni. Ha esetleg unistallálod, újraindítod a géped akkor megpróbálhatod, hátha neked is ez kavar be...
[ Szerkesztve ]
-
ryori
senior tag
válasz Bandi8bácsi #54413 üzenetére
Az olvashatóság napfényben be van kapcsolva, és full fényerő? esetleg még a takarékos visszább veszi a fényerőt. ha minden stimmel és nem olvasható napfényben az...
-
btudos
veterán
Mihez kepest... CB hianya miatt nagyon tukrozodik, a 8X es a 720 mellett kifejezetten rossz volt napfenyben hasznalni, ezen a max. fenyero se segitett sokat, mert tobbet lattam sajat magambol es a kornyezetembol a kijelzon mint a megjelenitett tartalombol.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Hunork
veterán
válasz sentinel #54415 üzenetére
Gyerekek, egy Medipack csomag kellett a Win 8 ProN kiadáshoz, és minden megoldódott, a telefon és fényképezőgép, minden! Tiszta röhej, hogy egy javítócsomag kellett, én meg már az alaplapomat okoltam.
Amúgy ez kellett, ha valaki hasonló cipőben járna, vagy járni fog: ha USB eszközöket nem kezel a W8 N és KN kiadása
És ő segített, örök hála neki![ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
baji
tag
válasz lorcsi #54418 üzenetére
Annyit olvastam róla hogy alapjáraton mindkét sim fennt lóg a hálózaton és ha valamelyikre hívás érkezik akkor amig beszélsz a másikat letiltja. (nem tudom mit jelent hogy passzív, de gondolom ezt).
Nekem igazából a miatt kell, mert van egy céges simkártyám amiről nem szívesen mondanék le viszont a mobilnet az tiltva van sajnos. Így a második kártyán nálam csak a net menne.
-
fulton
addikt
Sziasztok
Nem tudja valaki hogy a MOU játékban az a kis figura az fog e nőni vagy állandó külseje lesz?
Fontos lenne, a gyerekem aggódik miatta. -
kolosanyi
veterán
8.1 alatt a Bt smart eszközöket hogy kezel a rendszer? Gondolok itt arra, hogy például Endomondoval, vagy Runtastic-kal pulzusmérős pántok képesek együttműködni?
-
kolosanyi
veterán
válasz gyurkikrisz #54430 üzenetére
A Runtastic írja, ott biztos. Ha ha az Endomondo is, akkor végülis nincs gond.
-
zolka95
őstag
Sziasztok!
Nincs WP telóm, de lenne egy kérdésem:
Mért nincs annyi app WP-ra, mint iOS-re és androidra?
Ha valami játékot bejelentenek telóra, akkor eleinte csak iOS-en jelenik meg, kicsit később androidon, de a WP-re nem írják meg. Miért?[ Szerkesztve ]
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
spider80
őstag
válasz zolka95 #54432 üzenetére
100 telefonból 85 android, 10 ios,és 5 wp. Arra fejlesztenek elsősorban,ami a legelterjedtebb. utána jön a többi.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Alexios
veterán
válasz zolka95 #54440 üzenetére
Kevesebb mint 5% az okostelefon használók közül világátlagban(lokálisan néhány piacon, mint pl. a magyaron van az 10% vagy afölött is, de a nagyátlagban 5% alatt van) a wp userek száma, szerintem azért elég érthető. Ahhoz képest így is elég sok app van rá.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Csunya gonosz fejlesztok, minek akarnak penzt, hiszen manapsag mar joindulatra is adnak kenyeret a boltban. Oh wait..
Mert wp-n nem olvashatod minden masodik alkalmazaskereso emberke hsz-eben, hogy ingyen kell neki csak az adott alkalmazas, meg persze reklammentesen.Everybody lies.
-
catroot
veterán
Miért lenne pofátlanság?
Ha több felhasználó lenne, nagyobb igényeket, keresletet jelentene. Aztán lenne több alkalmazás, lenne több ingyenes/fizetős alternatíva.
Szóval ez a "nem veszek wp-t, mert kevés rá az app/nem támogatott" egy ördögi kör.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Dave™
nagyúr
válasz Pttypang #54438 üzenetére
Ha én fejlesztő lennék - még lehetek - lehet hogy megcéloznám azt az 5%-ot egy minőségi appal, mert egyrészt sokkal kisebb a konkurencia, mint a másik kettőn, tehát nagyobb eséllyel választják az enyémet, aztán droidhoz képest egységesebb a dizájnelv, jobban lehet a megjelenést a rendszerhez illeszteni, illetve gyakorlatilag nincs warez, így sokkal nagyobb eséllyel fizetnek is érte, mint pl. droidon. Súlyozva azért nem 5% az az 5% szerintem, csak ezt sokan nem értik meg. Nyilván a számok ellene szólnak, de azért van sok példa, akiknek bejött wpre fejleszteni. Én tuti kihasználnám ezt a lehetőséget, ha fejlesztő lennék.
-
-
Alexios
veterán
Szerintem a rendszer méretéhez képest ki is használják. Amiből hiány van, azok inkább a nagyobb játékok, és a nagyobb kiadók appjai. Pl. facebook appot nem fogsz tudni írni, hiába akarnád kihasználni a kisebb konkurenciát. Én úgy gondolom, hogy a piaci súlyához képest a wp egyáltalán nem áll rosszul alkalmazásokkal, a probléma inkább azzal van, amikor van egy népszerű alkalmazás valami más platformon, és annak portolása vagy késve/hiányosan vagy nem történik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Steam topic
- Gumi és felni topik
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Lightyear - befektetési app
- Nincs elég CPU-ja a garanciális cserékhez az Intelnek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen