Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a HMD Skyline, a márka első felsőbb kategóriás készüléke
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
-
AI jósolja meg, hogy merre megy a tajvani tájfun
it A Bebinca trópusi viharból könnyedén tájfun lehet, ennek útját pedig AI segítségével jeleznék előre Tajvanon.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
A hónap végén Xboxra is elérhető lesz a Dark Light
gp A PC-s és PlayStation kiadások után a Microsoft konzoljára is elérhető lesz a teljes kiadás.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider80
őstag
válasz tibehuvi #54751 üzenetére
Csökkentik az SSD élettartamát
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
tibehuvi
újonc
Máshol valaki ezt írta arra a kérdésre hogy lehetséges-e valamit visszaállítani amit törlök.
Erősítsétek meg vagy cáfoljátok! Köszi!
"Nem, nem lehet. Habár a memóriából elméletileg vissza lehetne nyerni az adatokat amíg nem írják újra azokat, de ezt csak kivehető háttértár esetén lehetséges. A beépített háttértárat(ahol a rendszer tárolja ezeket) csak a telefon tönkretételével lehetne visszaállítani(de ehhez magas szintű hardver és szoftver ismeret szüksége)."
-
Dave™
nagyúr
Ezt tudjátok telepíteni?
http://www.windowscentral.com/microsoft-garage-launches-bunch-new-windows-phone-apps
-
őstag
Wifi Hotspot funkcióra mennyire képes a W8.1?
-
confuser
senior tag
Látom, azóta már végbement a HR, pedig nem kellett volna.
A régiók buherálása okozza ezt a fajta rendellenességet. Egyik ismerősömnél előjött, és a bennem lakó zseni () valahogy ráérzett, hogy a régió lehet a ludas (ok, bevallom, csak a 2. tippem volt, az első nekem is az automatikus időszinkron volt). 100%-os biztonsággal nem tudom, hogy pontosan milyen felállásban okoznak a régióbeállítások konfrontációt, de ha jól sejtem akkor a Settings -> Region -> Regional format-nak kell megegyeznie a MS account régiójával. Az viszont biztos, hogy az ismerősöm telefonján csak a Regional format-ot állítottam át (próbálj rá: magyar/usa/match phone language; a 3 közül az egyik meg fogja javítani a hibákat).
A rendellenesség egyébként több beállításra is kihatással lehet pl. extras+info, display, device hub, battery saver, network+. Hogy ezeknek mi köze a régió formátumához, ne kérdezd, de az biztos, hogy ez okozza a gondot.
-
Sipi
addikt
válasz confuser #54766 üzenetére
Ó, köszi! Van benne valami, most állítgatom az összes elérhető kombinációt lang, regio ügyben, a display már elromlott, a többi még nem, de a device hub még mindig nem jó.
Próbálgatom, próbálgatom... Mindenesetre marha furcsa, hogy sehol nem leltem erről még a neten infót.S
Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
confuser
senior tag
Mert nem is nagyon van. Én is utánanéztem neten, többeknél felmerült már, csak a megoldást nem találták meg. De ez garantáltan működik, direkt visszaállítottam 2x is a telefonon a régió formátumot, és ugyanazok az appok/beállítások szálltak el.
Szerk.: Ne összevissza állítgasd, csak a régiót Egyébként a legtisztább, ha minden egy régióra van állítva. Csak nem szabad elfelejteni, hogy a telefonon beállításain kívül is van valami, aminek figyelembe kell venni a régióját, az pedig az MS account.
[ Szerkesztve ]
-
Sipi
addikt
válasz confuser #54770 üzenetére
Na, most már leszedtem minden extra nyelvet, csak a magyar maradt. Az MS accountom Hungary, Budapest, Hungarian nyelv, a telefonom is mindenütt magyar.
És semmi.
Próbáltam a 2110 utáni dátumot, leszedtem a device hubot, most visszaállítottam a dátumot, de nem tudom telepíteni, mert nem Store-os app.A bétát meg nem tudom a lumia updaterrel feltennni, mert store hibára panaszkodik.
A telefonfrissítés sem talál újdonságot (pedig már nincs fenn a device hub).Egyre jobb...
SMont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
confuser
senior tag
-
stewe780
őstag
Üdvözlet Mindenkinek!
Megtelt a telefonom (1020) Na mondom itt az idő, minden fényképet/videót átmásoltam a pc-re. Kigyomláltam, töröltem, válogattam, majd néhányat (néhány százat) visszaraktam a telóra, amit majd esetleg később megmutatok a rokonságban. Tudja valaki, hogy most a visszapakolt képeket miért nem mutatja a telefon napokra csoportosítva? Valamit lehet ezzel kezdeni, vagy most már csak így "összehányva" jelenik meg a képek között?
[ Szerkesztve ]
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
Sipi
addikt
válasz confuser #54772 üzenetére
Tudom, de hidd el, csináltam azt is. Hiába állítottam a régiót, nem oldotta meg. tállvamás nyelvre sem oldota.
Táblázatba szedtem, mikor totálisan rossz, próbálgattam, mikor mi jó, aztán inkább leszedtem mindne angolt, mert a teló is magyarként lett árulva, a MS profilom is magyarországi. A proramok most már okésak, kivéve a device hub, ami az istennek sem akart működni, mert nem kapcsolódik nethez. (De az eszközöket felfedezi és kapcsolódik Bluetoothon.).
De lehet, hogy ott más baj van, talán az Internet Explorerben beállított extrém tömörítés nem tetszik neki. Sajna már nem tudom megnézni, mert nem tudom, hogy kell HR nélkül visszatenni.
SMont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
-
Sungoo
addikt
válasz bluemirage #54727 üzenetére
Nekem is 3000 körül van a számlám, úgy, hogy soha nem áramtalanítok semmit. Ez patthelyzet
-
tothjozsi96
addikt
Egy érdekes kérdésem lenne.
Hogyha beállítom FIX-re a hálózat választást, tehát nem automatikusan keresi akkor ez az akkumulátor idején javít vajon?
Nyilván a képernyő fénye veszi el a legtöbbet az akkumulátorból de elvileg ez is, próbáltam már android-os készüléket úgy hogy SIM kártya nélkül és megdöbbentően tovább bírta.
Valaki esetleg próbálta így WP-n és tovább bírta? -
stewe780
őstag
válasz tothjozsi96 #54777 üzenetére
Az adótornyokat akkor is automatikusan keresgeti. Az offline mód, az segít, de akkor nem is hívnak fel.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
JamesHun
addikt
sziasztok
kb 3 napja minden nap kapok szerintem egy mms-t de nem tudom megnézni
engedélyeztem a mobil adatofrgalmat és szerintem kitöltöttem mindent ami a mms beállításhoz kell
t-mobilos vagyok
akinek megy az mms és T-s please írja már ide, hova mit írt be, hogy összevethessem az enyémmel
Lumia 630-as telefonom van, bár gondolom minden wp 8-as készüléknél ugyan ott vannak a beállítandókKöszi
SeriesX: JamesSHun
-
tibike8
őstag
Nekem leginkább a gmail kliens hiányzik. Amik fellelhetők, nagyon fapadosak a droid után, valamint a gtalk/hangouts is hiányzik. Az IM+ nem igazán nyerő, de más nincs. Még akkor is jobban járok, ha IE-ben lépek be a gmailbe és a gtalkbe a webes felületen. Illetve a symianos nokia navigáció is sokoldalúbb volt mint ezen. bár együtt lehet élni vele.
De egyébként gyors a teló meg gördülékeny meg amiket mindenki mond. Még sosem volt olyan gáz telóm mint a Xperia T amiről váltottam... -
blakey
titán
válasz tibike8 #54781 üzenetére
IM+-al mi a gond? - mert én használom és azon kívül hogy az új frissítéssel nincs hangjelzés, minden üzenet rendesen megjön (hangouts).
A gyári (értsd beépített) levelező meg kezeli a gmailes leveleket, igaz nem tesz különbséget, hogy elsöbbségi, promociós, stb, de ez legyen a legkevesebb. Egyébként ha lenne gmail-es kliens akkor valóban átláthatóbb lenne.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
csabi94
őstag
válasz koxkids #54765 üzenetére
Nekem droidon idegesítő volt, hogy nem mindig működött, újra kellett indítani hozzá a telefont, meg ilyenek, aztán WP-n is újra kellett néha indítani, mert nem volt hajlandó csatlakozni, de az utolsó frissítés óta hibátlanul megy. Egy gombnyomás, és kész, 2 mp múlva már rá is van csatlakozva a laptopom.
-
tibike8
őstag
válasz blakey #54783 üzenetére
Szerettem, hogy amit a webes felületen írok (hangouts), minden megjelent a kliensben is és fordítva. Így átlátható egy hosszú beszélgetés amit hol a telón, hol a weben folytatsz. Itt meg addig jó amíg csak a kliensben írogatsz és kapod a választ. Ez meg is jelenik a webes felületen, de fordítva nem igazán. Pl. írok valamit a webes felületen, aztán már mire a választ kapom, a a telón vagyok csak amiben csak a választ látom és zavaró, hogy nem látom, hogy mire jött a válasz.
Így vélhetőleg át kell állnom Skypera.[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
A 635 ben nem lehet állítani, hogy hány megapixeles legyen a fénykép?Ha alpból 5 akkor miért csak 1,3 megás 1 kép?Én a méretből azt gondoltam, hogy pl csak 3.2 re van állítva, illetve nem mondhatni élesnek.
Köszönöm(#54797) Crytec210
A mérete 1,3 mega, lehet hülyén fogalmaztam[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Hyundai, Kia topik
- OpenMediaVault
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Musk fasisztának nevezte az ausztrál kormányt, válaszoltak neki
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft