Hirdetés
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Audison
senior tag
Sziasztok!
Here Maps: SD kártyára lehet térképet letölteni? Sajnos a belső memória megtelt, de nem látok olyan opciót, hogy a további térképeket SD kártyára mentsem.
-
dzoli87
aktív tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy nálam a fb app (nem béta), semmilyen formában nem jelez csak a Messenger. Toast és elő csempe van beállítva, de semmi. Az értesítési központban nem is mutatja csak a Messengert, Vibert meg még párat. Ismerősöm 925-én simán megy. Tegnap letöröltem és újra felraktam, nem változott. Ötlet?! -
J97
tag
válasz SsPL711 #53735 üzenetére
Feltelepítettem, köszi! Kipróbálom a hétvégén. Ha tud .gpx fájlba kiküldeni trackinget akkor király!
Úgy tűnik a reset bevált. Most normális ütemben merül az akku. A telefon felvevős probléma ritkán jelentkezik, egyelőre még nem jött elő.
Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!
-
Bukk900
őstag
Navicomputer is tud .gpx tracket menteni, a honlapon siklóernyővel is reklámozzák.
(#53808) BobTail: tesztképeket kérnénk, minél változatosabb körülmények között!
[ Szerkesztve ]
-
BobTail
őstag
Kaptam egy 830-at, úgyhogy ha kérdésetek lenne a készülékről, akkor itt vagy privátban megtaláltok.
-
Hunork
veterán
Ájmszóheppi! Nokia Lumia 630 birtokomban, egész éjjel nyüstöltem, gyors, könnyű kezelni, minden simán fut, film is befigyelt (TRON - Örökség ), játékok, alkalmazások, optimalizációk (adatforgalom, akkumulátor...). Képek rendben, a sima fényképezőm is 5 megapixeles, hát jobb ezen nézni a nappali képeket. A másikon meg hiába van vaku, nem Juan Gyenes alkotások. , Ja, és W8.1.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
CrAck69
senior tag
válasz viewdetails #53812 üzenetére
Igen engem is az éjszaki képe érdekel főleg a 930 hoz képest...
Egyszer fenn....
-
őstag
válasz BobTail #53808 üzenetére
A 925-höz képest kérdezem, de persze csak úgy általánosságban is meg lehet ezeket válaszolni:
1., melegszik-e hátlap, ha a gyári IE-t használod úgy kb. 5 percnyi szörfözéssel az index.hu-n, vagy más mainstream oldalon?
2., az IE alatt merül-e? Az L925,az Amoled vs fehér képernyőre kenték, de szerintem nem ez az oka... mondjuk a 830 IPS, de úgy gondolom, hogy azért nem fog annyira merülni, hanem ezt a jobban skálázható, takarékos SOC-ot máshogy kedvezőbben hajtja meg az WP és az IE.
3., néhány fényképet a flickr-re vagy akárhova, automatán: külső/belső,ugyanezek low light mellett és persze ugyanez a 4 kép úgy, hogy a legjobb tudásod szerint belepiszkálsz a beállításokba: WB, fényerő, ISO... esetleg záridő mahinálással
4., a hátsó kamera mennyire van védve az asztali karcokkal szemben? Beljebb van, mint a hátlap?Hátha jut egyikre másikra időd... A barátnőmnek hátha ilyen lesz...
Meliora sunt bono inimica
-
viewdetails
addikt
Hoppáhoppá, Színcsere!
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
ArsenalF
aktív tag
válasz viewdetails #53817 üzenetére
Jee, sikerült ezt is elb*szniuk -.-
Nem lehet belezoomolni a képbe, akkor a hülye sáv oldalt hogy a kép felét kitakarja, de persze mozgatni sem tudom a képet alatta. -
akoska23
aktív tag
Sziasztok! Hogy lehet azt megoldani hogy amikor skype-olok a Lumia 920-amon és mondjuk ki van hangosítva (vagy megy a kamera is) lekapcsol a képernyő akkor szétkapcsol a skype is. Azt tudom hogy az egyik megoldás az lenne hogy toljam ki a képernyő kikapcsolási idejét de az nekem nem megfelelő mert akkor hamar merülne ha elfelejtem kikapcsolni. Csak van valami kultúrált megoldás. A másik: ha mobil netet használom és le van zárva a képernyő ki sem csörög a skype ha hívnak. Wifinél ezt a problémát nem vettem észre. Tanácstalan vagyok bosszantó dolgok ezek.
ps: ha kint van a csempéknél a fényképek mappa és ugye váltogatja a fényképeket hogy van az hogy olyat is kitesz amit már réges régen töröltem a telefonról.
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
akoska23
aktív tag
Nem szokott takarékos üzemmódban lenni de ott azt írja hogy a skype futhat a hátérben. Hol tudok alkalmazásokat hozzáadni? (hogy mi futhat a háttérben)
A fényképek megoldódtak.
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
BobTail
őstag
Na, itt van pár fénykép (összehasonlítva 930-cal). Maga a teló nem okozott nagy meglepetést (930 és 925 keveréke), gond nélkül beállította a 930-on lévő backupot. Ami egyből szemet szúrt, az a kijelző; 930 után én már nem tudnék megszokni/megszeretni LCD kijelzőt...
-
bepken
veterán
válasz BobTail #53827 üzenetére
összességében szép képeket csinál mindkét készülék. későbbi szerkesztés szempontjából viszont a 930 képei használhatóbbak szerintem.
a 830 kicsit zajosabb, és talán kicsit hidegebbek is a képek a kelleténél. bár ezen is lehet segíteni, de ismétlem, szerintem a 930-as képek jobb kiindulási pontnak számítanak.╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
gyurkikrisz
őstag
Dave, elsorsorban toled kerdezem, de masok is valaszolhatnak, hogy mi az a kis "valami" a 830 home gombja alatt? A HVG tesztben lattam egy kozeli kepen, es sehol sem talalom mi lehet. Az utolsó kép a tesztben, mobilrol linkelni sajon nem tudom
Plusz kerdes: Valoban nem tud 4K-t, vagy csak a cikkiro buta? Mert ugy emlekszem hogy kepes ra, de lehet en vagyok az aki nem figyel
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
cattus
őstag
-
BobTail
őstag
válasz gyurkikrisz #53829 üzenetére
Ott van az egyik mikrofon a 3-ból, és 4K-t 1520, 930 és Icon fog tudni, 830-ban nincs és nem is lesz.
-
őstag
A plebejus rétegnek teljesen jók a 830as képek is. Több, mint vállalhatók még ezek a szürkületben készültek is. Talán a Corvinus-os képen is látszik a legjobban a 830 zaja. Köszönet a low light-os képekért, ezek a körülmények tényleg feszegetik a határokat. Ma délben egy napos utcakép mindkettő telón OK lett volna.
Az összehasonlításban meg látszik, hogy a 925 a régi felépítésével még a 2G több üzemidőt hoz, kisebb akksival.... ez csak most tűnt fel.[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
CYBERIA
senior tag
Sziasztok!
Most vettem egy Nokia Lumia 930-at, lenne egy pár kérdésem a szoftveres résszel kapcsolatban:
1. Egy fénykép képinformációit (pl. készítés dátuma) hogy tudom megnézni?
2. Hangerőbeállítások honnan érhetőek el?
3. Fényerőt lehet-e háromnál több lépésben állítani?
4. Van-e valamilyen filekezelő?Kissé szokatlan még a dolgok logikája, bár ez idővel valószínűleg nem lesz gond.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Na megvettem a Prestigio-t. Az első benyomások nagyon jók! A rendszer is tetszik. Egy dologra nem jöttem most rá hirtelen, hogy az érintő gombok rezgését ki lehet kapcsolni valahogy? Hirtelen nem találtam meg.
Köszönöm!
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
jodamester
tag
nekem ugy tunik, hogy a 830as kepek mintha elesebbek/ reszletgazdagabbak lennenek. a 930as szinei melegebb tonusuak, es kisse elmosodottabbak a kepek. ipaden neztem.
amugy birja a 830 a gyurodest, nem erolkodik? par oktoberi review-t olvastam es valahol negativumkent emlitik a gyenge hardvert, hogy nem olyan jol megy, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: Mindenből a legtöbbet
- Apple notebookok
- Autós topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20FE Snapdragon újszerű állapot
- Dobozukkal kártyafüggetlen Iphone 11 128gb,80% akksi,gyári!
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Mi 11i okostelefon tökéletes állapotban dobozában, tartozékaival eladó!
- Független Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue !! 1 Hó GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen