Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Netfone
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Yettel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
válasz Zsoltika11 #53246 üzenetére
-
BiP
nagyúr
válasz Bogyó bá' #53243 üzenetére
Na, az kavart meg, hogy a cikkben 3.2.0.21-et írtak, a store-ban meg 3.1.0.21-et jelöltek. De most már tiszta.
Viszont az még mindig érdekelne, hogy az ilyen cuccoknak hol lehet megnézni a verziószámát. Az appokét még csak-csak (pl. Áruház, előzményekből kiderül), de az ilyen beépített cuccokra (extrák, glance, képernyő, stb.) csak valami updater toollal, vagy normál módon is meg lehet tudni?
-
Bukk900
őstag
válasz beachsurferi #53250 üzenetére
Az értesítési sávban jelzi, én is gyakran látom ezt, de erre app nem nagyon lesz.
-
ghost364
senior tag
válasz beachsurferi #53250 üzenetére
Kapcsold ki a mobilnetet, ha otthon vagy.
-
Vegitaa
senior tag
Üdv!
Nem tudjátok esetleg, hogy a WP 8.1 alatt futó ms-word, valamint a böngészője meg tud jeleníteni ázsiai betűket? (Lumia 1520)
Köszi!
-
junior11
veterán
Szerintetek honnan tudok letölteni a telefonra (925) szép, ötletes háttérképeket (csempékhez)?
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
-
Zsoltika11
tag
válasz SOAD19 #53262 üzenetére
Én az Itt található oldalon lejjebb görgetve látható QR kódot olvastattam be a telefonommal, majd a megjelenő linkre rámentem, és egyből az áruházba vitt a frissítéshez. Csak rá kellett nyomnom h frissítés. Frissített, aztán a beállításokban rámentem a gyorsnézetre, kért egy újraindítást, utána már az új glance fogadott.
Szerk: Hopp, nem jó a link
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
válasz Zsoltika11 #53264 üzenetére
Hogy működik ez a QR olvasás dolog? Még nem próbáltam, mi a menete?
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Zsoltika11
tag
-
junior11
veterán
-
akoska23
aktív tag
Találkozott valaki azzal hogy az OneDrive nem tölti le a magyar hangot? Se a férfit se a nőit. Azt írja 1-2 perc múlva hogy a letöltés nem fejeződött be. A térképekkel nem volt ilyen gond az itthoni wifin próbálom.
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
SOAD19
addikt
válasz Zsoltika11 #53266 üzenetére
Hmm, mik vannak, nem tudtam én se, erről, mármint, hogy nem kell olvasó app. Van még mit tanulni, első igazi okos telefonom. Köszi!
Cserébe megosztanám pár nekem tetsző háttér-/zárolási képet, hátha lesz, ami tetszik Neked/Nektek:
Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
l925
tag
válasz viewdetails #53244 üzenetére
nekem vmiért nem mutatja a beállítandó appok között az időjárást.. pedig fennt van.
Amúgy volt régebben egy másik időjárás app amit szintén belehetett a galnce screenre állítani. Csak már nem emlékszem a nevére de azt tudom h a hőmérsékletet alul kicsivel kiírta.. -
BiP
nagyúr
Nem az értesítések, hanem a háttér-nél kell beállítani a naptárt.
(#53271) SOAD19: Koszi, tok jok ezek.
En a Live Lock Témák nevű appal töltöttem le baromi jokat.(#53250) beachsurferi: En is ezt tudom javasolni. Amikor nem használod, kapcsold ki a mobilnetet.
Otthon ugyis wifizik a telefon, max. megszakad, de nem zabálja le a mobilnetedet. (meg mas sem).
Aztán ha mégis kell, visszakapcsolod.[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Örülök, hogy ha találtál köztük, ami tetszik.
Nekem most a linkeltek közül az első, szürkésfehér-kék-piros a hátterem, zárolási képernyőm meg a sötét alapon világosabb virágos motívumos. Lehet gáz, de nekem bejön a fehér telefonommal. Háttérnek is jó, ezelőtt ez volt.
Köszi, ránézek, erre a Live Lockra, elég finnyás az ízlésem, de biztos találok valami jót.
(#53272) Bukk900
Hogy is kell kivitelezni, ezt a két trükköt?
Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
veterán
Ez a 735 edigital ertekesites vicces, mert tenyleg beerkezett, de csak a kozponti raktarba, szoval megis a 10.06 volt a nekem kello, pontos datum.. [Miskolc]
Everybody lies.
-
veterán
válasz gyurkikrisz #53286 üzenetére
Koszi, most, hogy irtad, igy mar en is megtalaltam ezt a listat, csak a dizajn frissitesekor kicsit elpakoltak a regihez kepest a menuben
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Julot
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Hogyan lehet névjegyet telefon memóriába, vagy sim kártyára menteni? ( Lumia 1320, WP8.1 ).
Köszönöm!
Üdv.:
Julot...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!
-
fulton
addikt
Sziasztok
Sajnos otthon hagytam a készülékem, én pedig meloban vagyok és senki nincs otthol. Szükségem lenne ma egy telefonszámra, de ugye nincs nálam a telo.
Van valami módja annak hogy innen, internetről elérjem a telomon lévő névjegyzékeim, esetleg üzeneteim?
A telefonnak van internet kapcsolata, és aktiv is.
Előre is köszönöm válaszokat.[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
válasz fulton #53290 üzenetére
People.live.com
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Steelers
senior tag
Adott egy 625 és az a gond hogy nem hajlandó biztonsági mentést csinálni.Végigfut szpen,mintha csinálnáde a végén kiírja hogy sikertelen.Ötlet?
-
Julot
aktív tag
válasz Pttypang #53296 üzenetére
Biztos? Mert amikor a a plussz gombra kattintok ( névjegy hozzáadása ) akkor csak a microsoft, nokia, gmail fiokok közül választhatok, és az első alkalommal leszinkronizálja, és hopp, már el is tünt a telefonról! Tehát nem marad ott!
...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen