Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Minimumlétszámra állítja a texasi Taylor üzemet a Samsung
ph A GAAFET node-okra specializálódó gyár jövője egyelőre bizonytalan.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Íme a Frostpunk 2 nyitánya
gp A kezdő animáció mellett egy rövid trailert is kaptunk, ami néhány tényet mutat be a folytatásról.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocsesz79
tag
Szevasztok.
Valaki meg tudná mondani,hogy az Explorer böngészőből hogy tudom törölni az összes előzményt?
Mert nem mind törlődik és bántja a szemem,főleg amit elgépeltem.
Előre is kösz. -
karldergroße
senior tag
Egy újabb kérdés: van gyárilag a wp-s készülékeken (pl. Lumiák) wi-fi-hotspot, tehát meg lehet osztani a mobilnetet wifin keresztül?
-
cattus
őstag
-
blakey
titán
válasz karldergroße #54105 üzenetére
Van hotspot, megoszthatod a netet.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
karldergroße
senior tag
válasz karldergroße #54111 üzenetére
Újabb kérdés, (mert nagyon akarom ezt a windows-os Nokiát
Milyen a billentyűzet a Lumiákon, képes-e "tanulni" (mint mondjuk az androidos swiftkey), képes-e előre megjósolni a következő szót az addigi fogalmazási szokások alapján - illetve lehet-e szükség esetén egyéb billentyűzetet letölteni rá?
-
netpeti98
addikt
válasz karldergroße #54115 üzenetére
Csak a gyári bllt lehet használni. Van swype, de sajnos nem támogatja a magyar nyelvet.
-
Statikus
senior tag
Sziasztok, facebook appban zárt csoporton belül hogyan lehet előcsalni a fénykép mappákat? Az üzenőfal fotói elérhetők, a mappák nem.
Köszi -
blakey
titán
Egyelőre csak a gyári használható, én nem érzem szükségèt màsik billentyűzetnek, mondom úgy, hogy swype-ot használtam. Előre jelzi a szavakat, hogy mennyire tanul azt sajnos nem tudom, még nem volt rá szükségem.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
ribery22
tag
Htc one wp-s változatáról van valamilyen hír? Lesz, nem lesz, kis hazánkban nem lesz?
Hiába vannak a hátadon szárnyak Van úgy, hogy az angyalok is rossz úton járnak
-
hroberto
veterán
Ha arra gondolsz, felajánl szavakat, néha el is "találja" az aktuális szót.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
valaki_xy
tag
Nekem néha az első szó után kitalálja az egész mondatot.
-
blakey
titán
válasz karldergroße #54122 üzenetére
Olyan speciális szavakat használsz?
-
puma72
tag
Sziasztok
Problémám a következő,ha tud valaki segíteni Köszönöm!
Barátomnak van 1 lumia 625 készüléke és az sd kártyáról semmit sem lát.
Mi a teendő?
Excel,Word stb... Ezeket nem látja egyáltalán.
KösziSzámom +36205747193
-
no1r
őstag
valaki próbálta már a Family Roomban 8.1 alatt a chatet? működik rendesen? értesítések stb.
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Воланд
titán
válasz viewdetails #54132 üzenetére
a megszunt wlm backendjet hasznalja. en csodalkozok, hogy meg mukodik.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Azazael
aktív tag
válasz Pikkolo^^ #54126 üzenetére
A szövegtanulás összehasonlítva a WP-vel szerintem iOS-en rosszabb, bár ez erősen szubjektív. WP-n a kezdőbetűkkel van a gond, iOS-en pedig nekem teljesen félremennek a javaslatok magyar nyelven, de pl angolul abszolút vállalható, a céges mailek megírásánál jól tud működni.
Ezen felül az iOS billentyűzete is kényelmetlenebb, a spec karaktereknél, illetve többször nyomok félre, de ez szerintem inkább egyéni gond.
Amúgy droidon is mindig WP billentyűzetet kerestem, ez főleg a karakterek közötti távolságból adódik.Magyar swype-ra amúgy én még évekig nem számítok, az MS nem egyelőre igazán fektet hangsúlyt ilyen kis piacokra mint mi...
-
karldergroße
senior tag
Újabb kérdés így vásárlás előtt: ha zenéket akarok feltenni a telefonra, akár a belső memóriába, akár az sd-kártyára, rám erőltet-e a rendszer valamilyen programot, vagy Lehet- a telefont ún. Mass Storage üzemmódban összekötni a számítógéppel?
-
savoo
addikt
válasz karldergroße #54136 üzenetére
Lehet.
-
blakey
titán
válasz karldergroße #54136 üzenetére
Semmit nem erőltet rád, mindkét meghajtó megjelenik, oda-vissza másolhatsz.
-
sweepy
csendes tag
Üdv.
Nem rég váltottam droid-ról wp-re.
Először egy L635-n teszteltem 2 hétig a rendszert, amit apámnak adtam, s bele vágtam egy L735-be
Erre 6 nap után ment a levesbe.
Valakinek elképzelése, miért nem hajlandó a telefon semmilyen kamera appal elindítani a kamerát?
Még a zseblámpa app is azt írja nem érzékelhető vaku a telón..
Remélem a 735-n nem csak áll vaku van a kamera mellett.Ugye nincs akkora gáz a NOKIA szervizben mint a TELEMAX-nál?! 6 napos készüléket nem akarom úgy visszakapni mint ha 5 éves teló lenne. Meg is javítják, vagy hetente kell majd visszajárni vele?
Ex teló:Alcatel One Touch 8008D Scribe HD Pure White A:4.2.1 JB. Aktuális: Lumia 735 WP 8.1 Lumia 950XL Win10 TABLET: Acer Aspire Switch 10 Tablet/netbook hybrid win 10
-
sweepy
csendes tag
S ha már itt vagyok.
Lehetséges, hogy szegényesebb az áruház a wp8.1-s tabin mint a wp8.1-s telón?
Amit elérek telóra, azt nem érem el a tabon?Ex teló:Alcatel One Touch 8008D Scribe HD Pure White A:4.2.1 JB. Aktuális: Lumia 735 WP 8.1 Lumia 950XL Win10 TABLET: Acer Aspire Switch 10 Tablet/netbook hybrid win 10
-
btudos
veterán
-
consono
nagyúr
-
gbela
senior tag
válasz sweepy #54143 üzenetére
WP 8.1-es tabi szerintem nincs, az inkább Win 8.1-es, tehát wines nativ appok érhetők el annak az áruházában (vannak már univerzális, tényleg minden platformos appok is, tehát WP, RT, Win, de ahogy tudom nem sok). Lényeg ami lényeg, máshonnan merít a két market.
Ui.: Hát ezt xarráválaszoltuk
[ Szerkesztve ]
-
sweepy
csendes tag
Ennek örülök, de nem is.
Ha már erre járok, faggatnálak titeket tovább...
Igaz a híresztelés, hogy az új win 9 vagy 10 (vagy mittomén mi a megnevezése már), hogy nem fog különbséget tenni teló és tab között? Az-az azonos os lesz?Másik kényes rész. Réges régen (még az op rendszereken is majdnem túl) a nokiának van/volt egy un. pc suite (számomra kiváló progi) ami az asztaliról engedett sms-t küldeni, névjegyzékeket kezelni, mg stb.
Van ennek a pc suitnak kiváltója wp-hoz?Ex teló:Alcatel One Touch 8008D Scribe HD Pure White A:4.2.1 JB. Aktuális: Lumia 735 WP 8.1 Lumia 950XL Win10 TABLET: Acer Aspire Switch 10 Tablet/netbook hybrid win 10
-
BiP
nagyúr
válasz sweepy #54148 üzenetére
Sajnos nincs.
Létezik Lumiákra egy progi, (Windows Phone app for Desktop), de az csak képek/videók/zenék szinkronizálására, meg a foglalt hely mutatására jó.
A Nokia Suite meg csak az első Lumiákat támogatta, azt is csak korlátozottan. (felismerte, meg frissíteni lehetett, de a megszokott funkciók csak az Asha és Symbian készülékekkel mentek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen