Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Újabb Tecno vált 5G-re
ma Bemutatkozott a Tecno Pova 6 Neo 4G 5G-s verziója, de olyan sok (és jelentős) mindenben különböznek, hogy akár új modell is lehetett volna.
-
A Corsair ráncfelvarrást végzett az RMx sorozatú tápjain
ph A korábbról jól ismert termékcsalád idei képviselői már megfelelnek az ATX 3.1-es szabványnak, és több szempontból is továbbfejlődtek.
-
AI-vizsgálat indult a Google ellen
it A Google EU-s, vezető hatósága vizsgálatot indított: a kérdés az, hogy az óriáscég megfelelően védte-e az EU-s felhasználók személyes adatait.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz Pttypang #54799 üzenetére
Szerintem nálam nincs. Tudom mi a felbontás és tudom mi a fájl méret.
Mint korábban írtam: Keveselltem hogy az 5 megapixeles camera 1.3 mb fájlméretű képet készít. Azt hittem a fájlméret alapján, hogy kisebb felbontásra van állítva pl 3.2 re.
A táblázat szerint jónak
(#54800) emvy
Nem tudtam[ Szerkesztve ]
-
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Hotmail naptárból hogy lehet törölni az összes eseményt?
S24U
-
Z()L3
tag
Hello!
Vásároltam egy Windows Phone-os telót (Lumia630), nagyon tetszik a rendszer, csak azt tudnám hogy mi a bánatért megy a háttérben folyamat a Wifi ? Van rá valami app ami megmutatja hogy mi a fenével lopom a saját netem ? A mobilnetnél ez nincs, ott a háttérben zajló mobil adatátvitel korlátozása "menü" ezt sikeresen kiküszöböli.
Marha idegesítő hogy folyton ott az a rohadt nyil.... -
DarthRoni
tag
Sziasztok! Arról érdeklődnék, hogy sd kártya tartalmát át lehet-e tenni másikra úgy hogy azokat megcserélve a telefon ne veszítse el az sd-re telepített alkalmazásokat? Mert a két gigás helyére szeretnék 16 gigásat betenni, és ha nem muszáj nem szeretnék csomó programot újra telepíteni. Van erre mód? válaszokat előre köszönöm, üdv!
-
Joker88
őstag
nagy dilemmában vagyok..
gondolkozom az 520 leváltásán, viszont mindeképp WP-t akarok utódnak, de nem találok most értelmes telefont ezzel a rendszerrel..
Tudtok valamit ajánlani, amiben van vaku, esetleg második kamera elöl, micro-SIMes ( mint a Lumia 520) , és olyan 60-70.000 ft körül van?
In loving memory of Garrett Lockhart
-
pzstm
titán
Jövőre Linux éve....le lehet húzni a rolót...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
diegho
nagyúr
Melyik WP tudja az alábbiakat?
Glance
Vaku
1GB ram -
diegho
nagyúr
A glance mennyire eszi az akksit? Van értelme használni? Ha az 1GB és a vaku a lényeg, akkor is csak a 730-tól felfelé marad? Az 512 ram mennyire kevés átlagos használathoz?
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
-
Mister_X
nagyúr
válasz Joker88 #54812 üzenetére
625-ről váltottam 735-re, ég és föld a két telefon (természetesen a 735 javára).
@egykori: sajnos nincs. Az efféle úri mulattságok (Glance, "Hey Cortana", meg valami Miracastot is említettek angol oldalon) a 830 kiváltságai.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Steelers
senior tag
Pfd-sek frissítés elérhető!
-
forest_ns
tag
Sziasztok!
A klasszikus problémával küzdök; androidról próbálok sms-t menteni WP-re.
Azt már tudom, hogy semmi sem támogatja ezt, de ha valamivel át lehetne konvertálni a lementett sms-eket (.txt, .db, .html, .xml) .vmsg fáljlá, akkor az Átvitellel be lehetne tallózni. Ismer valaki erre lehetőséget? -
SOAD19
addikt
Hali!
Jelenleg van ajánlott akksi figyelő app, ami nem eszi túlzottan az akkumulátort?
A onedrive app nektek nem szokott kínlódni? Az előbb is linkeltek egy képet innen a fórumról, amire rákattint a kép bejön, de a képernyő jobb oldalára ugrik, és egy része nem látszik.
Az ie beállításánál be van nálam állítva alapértelmezett keresési szolgáltatónak. Ez mit jelent?Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
SOAD19
addikt
válasz Pikkolo^^ #54839 üzenetére
Régebben olvastam, hogy eléggé este több akksis app az akksit, és most próbálom valahogy növelni az üzemidőmet. Az Accuweather app mennyire eszi az akkut, Elméletileg nem túlzottan. Az akkuhasználatnál nem ír rá sokat. A netezés sajnos eléggé csökkenti az üzemidőt.
Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
moleculez
veterán
válasz SOAD19 #54840 üzenetére
Minden akksi figyelo eszi az akksit, hiszen igy működik, már tesztelték többen, hogy az akksit eszik, de legalább megbízhatatlanok. A Weather App-ok csak hatterben szinkronizalnak, nem nagy fogyasztók. A kijelző, meg az gsm/adat modul a 2 legnagyobb fogyasztó.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
diegho
nagyúr
A 820 és a 925 mennyire szokott problémás lenni? Gsm boltos garival érdemes őket megvenni a 735-el szemben?
-
blakey
titán
válasz SOAD19 #54838 üzenetére
Akksi figyelőnek ezt használom, ennél jobb nem kell ill. nem zabálja az akksit.
(#54840) SOAD19
Időjárás appnak ezt ajánlom, a legjobb, szerintem, beállíthatod, hogy milyen időközönként frissítsen, pontos, stb.[ Szerkesztve ]
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
zack
nagyúr
Srácok!
Olyan app létezik WP-re, ami mutatja BF4 közben a térképet (battlescreen)? iOS-re és Androidra van, az áruházban több lehetőség is van, de nem tudom melyik tudhatja, ha egyáltalán tudja valamelyik.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
dpetibane
tag
Sziasztok,
az volna a kérdésem, ha böngészőt vagy akármilyen más app-ot használva nyomok egy win gombot és a főoldalra megyek, akkor a háttérben még dolgoznak a programok vagy leállnak? Értem úgy hogy megy a net kommunikáció, frissül az oldal stb a háttérben? És ha lezárom?
Köszi
-
moleculez
veterán
A WP Central nevet váltott, Windows Central lett. Ezután WC-nek rövidítjük?
/....hír...-forrás: WC/Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
blakey
titán
válasz dpetibane #54846 üzenetére
A visszagombot hosszan nyomva megtudod, hogy aktív-e az alkalmazás vagy sem. Tudtommal ilyenkor aktív, ha bezárod akkor csak az engedlyezett app-ok csinálnak valamit.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Levwi
aktív tag
Valaki nem tudja pontosan mit tartalmaz a tegnapi pfd frissítés mert én semmi változást nem látok sőt mintha az explorer még rosszabb lenne zoom-nál sűrűbben ugrál össze vissza az oldal.
Huawei P20 Pro Black
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Steam topic
- Gumi és felni topik
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Lightyear - befektetési app
- Nincs elég CPU-ja a garanciális cserékhez az Intelnek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen