Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Asus Zenfone 9 - zsebbe való
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyre ígéretesebb a Galaxy A56
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
Hirdetés
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Elnézést, hogy ide fordulok, de mivel ha jól láttam nincs külön még Windows Phone Dual SIM-es topic itt kérdezném meg. Meguntam az Android marhaságát. Egy Samsung Galaxy S Advance-et használok bő másfél éve és meguntam hogy romolni kell. Szeretnék egy olyan készüléket amit felveszek az asztalról vagy kiveszek a tokból és tudom használni és nem félek hogy összetojja magát.
A kinézett telefonom ő lenne: [PRESTIGIO 8400 Multiphone DUO]
Az lenne a kérdésem, hogy van bármi hátránya a WP-nek az én igényeimhez mérten az Android ellen? Amire használnám az első sorban telefonnálás, mobilnet, vagy Wifi-s internet, rádió, zenehallgatás. Lenne némi játék is benne. Nagy kedvencem a szókereső. Illetve van még egy de azt tudom hogy van WP-re mert cimborám gépe Win8-at futatt ami tud WP-s appokat futtatni. Ami kellene még az Skype. Illetve netbankos nem tudom mennyire van erre a rendszerre.
Előre is köszönöm! És bocsi hogy itt, de az okostelefonos topikba írtam valamit és azóta nincs kedvem oda írni.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
BiP
nagyúr
válasz Gery1987 #53054 üzenetére
A felsorolt igényeidnek a WP maximálisan meg tud felelni.
Az említett alkalmazást inkább nézd meg a WP store-ban. Attól, mert Win8-ra létezik ilyen app, még nem garantált, hogy WP-re is elérhető.
http://www.windowsphone.com/en-us/store
Magyar store.Skype is van, teljesen jól működik.
Netbankos alkalmazással kapcsolatban pedig az adott banknál kell érdeklődni. (legegyszerűbb a weblapjukról megnézni, mire tölthető le) -
kolosanyi
veterán
Szia!
Netbank nem nagyon van, az OTP-nek van appja, másról nem tudok. Talán még 1 banknak, de nem rémlik, mert pont OTP-s vagyok. Szókereső van, de a droidosnál fapadosabbak, amiket eddig próbáltam (mondjuk nekem 7.8 van). Az általad kiszemelt telefon viszont elég darabos lesz, a Snapdragon 200-as 8.1-es telefonok konkrétan a Lumia 800-am szintjét nem hozzák. Szerintem ha tudsz, dobj rá 15-öt és vegyél egy Lumia 630 dual simet. Elég herélt funkcionalitású telefon, de az általad felsoroltakat tudja, pörgős kis gép és meglepően jó a kamerája, a LED hiányának ellenére is. GSMArenán nézegettem az összehasonlító cuccot, az 5 megapixelesek között az egyik legjobb jelenleg.
-
alevan
őstag
válasz kolosanyi #53056 üzenetére
Mikor be akarok lépni OTP app-ba, azt írja ki, hogy aktiválni kell a funkciót, de a weboldalon nem találom. Friss OTPs vagyok. Ezzel menjek be egy bankfiókba?
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
rgeorge
addikt
Így van, azaz csak token app van, meg mobilos webes kliens (m.cib.hu), ami nem java-s, mint a desktop.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Gery1987
őstag
válasz kolosanyi #53056 üzenetére
Bip és kolosanyi
Köszönöm szépen a véleményeket. OTP-s vagyok én is úgyhogy szerencsém van akkor. Körbe nézek majd a WP-s áruházban. Igazából Szókeresőnek amit én használok az se valami nagy eresztés. Teljesen fapados az is. Nem hiszem hogy olyan gáz lenne.
Darabos működés alatt mit értesz kolosanyi? Hardver szinten ugyanez van a nagytesójában a 8500-ban és ott a lassú görgetésnél van némi szaggatás. Ha rendesen van görgetve nem akad meg. És az HD kijelző ez messze nem az. Annyi a kettő között a különbség, hogy a nagytesó 1 GB RAM-os a kicsi meg 512. A többi annyira nem lényeges kategória. Most lehet hülyének fogsz nézni, de nekem fontos a LED villanó, ha máshoz nem akkor zseblámpának. Annak többet használom Ezért is esett ki a Nokia. És a másik hogy nem nagyon szeretnék 50 körül költeni egy telefonra. A Nokia meg már nem Nokia sajnos. És ez fontos szempont nekem.
[ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Bukk900
őstag
Olvastam egy tesztet a 8400-ás Prestigioról:
+ nagyon jó IPS kijelző, akadásról szó sem volt, mint a nagytesónál
+ használat során gyors, pörgős működés, ehhez a felbontáshoz elég a Snapdragon 200
+ (az Antutu teszten megeggyezik (kicsivel jobb is lett) a Lumia 920-al)
+ nagyon jó akkumulátor, átlagos használattal is 2-3 nap
+ jó hangminőség
+ a gyártó nem írja, de van fm rádió
+ Játék: Minion Rush, Alive or Dead 2 zökkenőmentesen futott és közben nem melegedett- nincs hozzá fülhallgató
- olcsó, sima műanyag burkolat
- gyenge minőségű kamerák, nincs autofokusz (a gyártó honlapján pedig szerepel)
- videót csak 480p-ben vesz fel[ Szerkesztve ]
-
Gery1987
őstag
válasz Bukk900 #53066 üzenetére
Köszönöm az utána nézést!
A fülhallgataó hiánya nem gond. Van sajátom. Ráadásul headset. TDK LoR IP150.
A mostanim is műanyag ház. Ha olyan mint tesóm Samsung Galaxy Young-ja akkor nekem elég.
Nem ez lesz a fő kamerám. Van digitális gépem. Mondjuk autófókuszt több helyen olvastam én is.
A videó dettó. Ugyanaz mint kamera. Nem ez lesz elsődleges. Másrészt nem zavar ha gyengébb de az legyen jó. Kategóriához mérten.De mivel több a pozitív jel Így elég sanszos hogy ez lesz.
Ha jobban menne ez mint a mostanim már elégedett leszek mert az S Advance csak gyári 2.3.6-os Android alatt működik jól. A 4.1.2 nagyon el lett tolva. Szeretnék végre nem idegropit kapni és nem várni arra míg felépül a vonal. Ha hívnak kb 2 mp mire hallanak.
-
kolosanyi
veterán
válasz alevan #53059 üzenetére
Nekem bent aktiválták, de lehet, hogy el tudod intézni anélkül is.
(#53065) Gery1987
A droid - főleg az S Advance - után nem fogod darabosnak érezni, de nekem hozzászokott a szemem a Lumia 800-hoz, igy egyből feltűnt, hogy főképernyőre váltáskor, IE-ben lapok közti váltáskor meg még néhány helyen szeret akadozni az animáció. Ez a 8500-ra és az 530-ra is igaz, ezeket nyomkodtam eddig. Illetve az 530 a kevés RAM miatt sokszor csak kiírja, hogy folytatás és ezt, meg a pöttyözést (töltést) bámulod az alkalmazások közti váltásnál. Mondjuk ez a Lumia 800-amra is igaz. Egyiket se használtam, csak boltban nézegettem, ha van rá lehetőséged, mindenképp ezt javaslom neked is. -
Vegitaa
senior tag
Üdv!
Srácok a WP 8.2 jelenleg hogy áll?
-
Gery1987
őstag
válasz kolosanyi #53070 üzenetére
Mindenképpen megpróbálom élőben is megnézni. Főleg ha működik is mert mostanában belefutok olyanba hogy csak kint van. Külföldi teszt dícséri, egyedül a kamerát írja pocséknak. De ez relatív. Ha jók a viszonyok szép képet csinál. De mivel digitálisom van nem hoz lázba.
Nem igazán zavar az 512 MB RAM sem. Nem akarom szét gyilkolni meg agyon használni. A mostanit sem szoktam ehhez képest. Kiábrándultam belőle.
-
Levwi
aktív tag
Lehet tudni már valamit arrol hogy a Windows 10 mikor jön a telokra mint pfd frissítés?
Huawei P20 Pro Black
-
hodostamas
addikt
válasz hodostamas #52818 üzenetére
Ahogy néztem normális helyen nincs olcsóbban, gsm boltokban is ekörül mozog, megrendeltem Edigitalból, azt írják van raktárban, úgyhogy péntekre várom.
Úgy néz ki 4 év Android után belekóstolok a win világába
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hodostamas #53081 üzenetére
Én kipróbáltam egy 520-ason, egész jó.
Az értesítési rendszer nem tetszett, droidon ha előjön egy értesítés de az adott üzenetet gépen megnéztem (fb messenger, gmail, stb.) akkor a telefonról eltűnik az értesítés, valahogy szinkronizálódik a dolog.
Na wp-n nem tűnik el.A másik ami nem tetszett az email kliensnek az a viselkedése, hogy a gmail üzenetek törléskor nem a gmail-es kukába kerülnek és az elküldöttek se a gmail-es Elküldött mappába, hanem Imap/Trash és Imap/Sent mappák keletkeztek, oda tolta ezeket. Mondjuk ez droidon is ilyen ha nem a hivatalos gmail klienst használom hanem sima imap klienst.
-
Liudvikas
tag
átköltözés 7.8-ról 8/8.1-es telefonra hogy a legegyszerűbb? win fórumon transfer data appot ír,de gondoltam rákérdezek itt is
-
Steelers
senior tag
Létezik hogy utólag is bekavarhat az a bizonyos Lockscreen beta app?
Fent volt,nem tetszett,töröltem.... A következmény pedig a főképernyőre csak töltögetés árán akart visszalépni. Erre volt a megoldás a gyereksarok be ki...egy darabig jó is volt,de megin elkezdett töltögetni ....megint megcsináltam a gyereksarok be ki-t megint jó lett,egy darabig. Egy idő utána megint elő jőtt.
Csak a hr lehet a megoldás? Vagy más is okozhat ilyet? -
razzorr
őstag
Tegnap 4x indult újra a telefonom, ebből 3x a onedrive miatt,1x a Facebook miatt. Előtte meg hónapokig semmi. Érdekes ez. A onedrive amúgy is állandóan szivat a 8.1 óta.
-
margithid
veterán
Kis érdekesség: [link]
Nem lenne rossz egy Hongmi szerű wp10-es telefon 150$ körül
Szerintem még a lenovot kellene megnyernie microsoftnak, ennek a két gyártónak van kapacitása rendesen, meg nálam jobb gyártók is mint a többi Kínai. (zte, huawei, alcatel) -
Steelers
senior tag
válasz tomboy0013 #53085 üzenetére
Azóta nincs ilyen gond? Kicsit bizonytalan vagyok hogy előtte vagy utána csináltam hr-t,miután töröltem ezt a "csodás" appot! Vagy teljesen le kéne gyalulni a telefont alapra, nem visszaállítani a biztonsági mentést hogy törlődjön minden nyoma? Mert ha igen,akkor így marad!
-
Integrale
veterán
Hogy tudnám rávenni az Outlookos naptáram, hogy szinkronizálja a születésnapokat rendesen a FB-kal?
Akiket az elmúlt fél évben ismertem meg, azokat nem hajlandó hozzáadni, így nem látom sem a naptárban, és ezáltal a Chronosban sem.Lall: Már próbálta, és újra visszatért a "loading"
"Bad reklám is reklám too"
-
dejaris
addikt
Wp7-re at lehet menteni az sms-eket androidrol? Szerintem nem, de hatha.
-
Lall
veterán
válasz tomboy0013 #53093 üzenetére
Bocs, átsiklottam. Akkor lehet tényleg HR kell neki.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Buster17
addikt
Lumia 520be lett rakva egy másii szolgáltatós kártya és a pin beirása után feloldókódot kér. Ez mi? Sose volt megadva ilyen kód.
Azt írja hogy a szolgáltatótol szerezzem be a kódot. Ez mi most?
-
Lall
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- iPhone 16 és 16 Plus - Rendelhető!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Samsung Galaxy S24 Ultra 512/12GB Black 3év Garancia!
- iPhone 15 Pro MAX 1TB Fehér Titán - 2 év gyári Apple garancia - Apple.HU-s vásárlás
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen