Hirdetés
- Apple Watch
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geared
tag
helló,
be lehet állítani a moli őlayert alapértelmezett video lejátszónak valahol? hogy pl az exploerben megnyitott videket a moli játsza le, ne a gyári lejátszó...
köszi
üdv
sonyericsson -> nokia -> iphone -> motorola -> nokia lumia 820 -> ?
-
macika69
tag
-
sereeff
aktív tag
Hát aki régóta használja a rendszert érti. Ez az üzenet van a készülő értelmes, vagy értelmetlen appok alatt. A windowsphone nincs ott érted? Magyarul a kutya is csak kényszerből fejleszt a rendszerre!!
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
taip
senior tag
válasz sereeff #53656 üzenetére
Csak először azt írtad, hogy otthagyod a WP platformot, mert a 930-ashoz nem adnak fülest.
Aztán, hogy valami 5"-nál nagyobb készülék kellene, amit felfedezhetsz.
Aztán meg hogy megjelennek appok iOS-re meg Androidra. (Feltételezem, ez azt jelenti, hogy WP-re kevesebb az app.)Ha azt írod, hogy ott akarod hagyni a WP platformot, mert van egy rakás funkció, program, amit nem kapsz meg, az világos beszéd. De hogy jön ide a füles, meg a T-Mobile?
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
Bukk900
őstag
válasz viewdetails #53657 üzenetére
Nekem egy ilyen sikerült 620+távcsővel, nehéz eset. [link]
-
Bukk900
őstag
válasz viewdetails #53663 üzenetére
Olyat inkább nem linkelek!
-
hodostamas
addikt
Hogy tudom kikapcsolni hogy egy app felugró értesítést küldjön?
Konkrétan a GT racing 2 most tolta a reklámot. Értesítések menüben nincs felsorolva az app. Denim van fent.
Más: Elindítottam próbából zenét, viszont azóta ha hangerőt állítok, mindig ott van a legutoljára játszott zene... Hogy tudom eltüntetni?
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
válasz hodostamas #53665 üzenetére
Az ingyenes appok ilyenek, ha nincs net, nem ugrik fel a reklám. A zeneszám x idő után eltűnik magától, de van rá app is, ha nagyon zavar.
-
Воланд
titán
válasz hodostamas #53667 üzenetére
nem.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Gainka
őstag
Hali
Betolakodok ide egy két unalmas és fáraszto de nekem igen fontos kérdéssekkel
Olvasgatom tanulmányozom a windows-os telokat az az a lumia 930-at.
De mivel androidos vagyok söt még az sem rég óta igy van egy két kérdésem.Kezdjük azzal hogy adatkábelen közvetlenül rá birom kötni a telot a gépre, vagy azt a felsős cuccot kell használnom? Az a felhös cucc, tárhely, az kötelezö? Mert nekem a 32 giga belsö bőven elég.
Legföbb dolgok amik miatt használom a telot telefonálnáson kivül, az a fb massanger, viber , skype, you tube, és böngészés, ezek gondolom lehetségesek?!
Azt hiszem egyenlöre ennyi -
BiP
nagyúr
válasz hodostamas #53665 üzenetére
Sajnos ez ilyen. De net nélkül nem tudja szinkronizálni a naptáreseményeket a játék.
Nálam hamar repült is emiatt, (no meg persze azért, mert egy idő után átment pay to win-be)
Pedig jó játék.Amúgy hogy sikerült Denimet szerezned?
Vagy a 730/735/830 alapból Denimmel jön már?[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
830 teszt végre a mappa elválasztók színei megegyeznek az Accent colorral.
"Bad reklám is reklám too"
-
J97
tag
Üdv!
Van nekem egy Lumia 630 Windows Phone csoda telefonom. Orroljatok meg érte de nekem eddig nem jött be a windows életérzés. Sok alkalmazásnak, amit használtam droidon és fontos volt (pl. geocaching, xcsoar) nem találtam megfelelő alternatíváját. Persze Nokia Selfie alkalmazás az van! Ezt most hagyjuk az én bajom, hogy nem néztem utána tüzetesebben minden alkalmazás wines megfelelőjének, hogy mit tud. Viszont a híres stabilitással is van gondom. Időnként előfordul, hogy nem tudom felvenni a hívást vagy lerakni. A némítás utáni visszahangosítás is időnként gond és kézzel kell felhúzni a hangerőt. IE is néha gondol egyet és kilép! Ezek csak bosszantó dolgok, de engem pont ezzel erőszakoltak, hogy win phoneon ilyen nincs és azt vegyem (mert fúj droid), ezek a bosszantó dolgok csak a droid jellemzői. Nem csak a droidé de túlélem! Most tartok ott, hogy az Xperiam bosszantó dolgai mellett legalább érdemben tudtam azt használni, mint okostelót ellenben a 630 -al.
Viszont ennél jobban idegesít, hogy valami időnként pörgeti háttérben a telót. Nem tudom mi, mert nem írja sehol, legalábbis a gyári eszközökkel semmi rendelleneset nem láttam. Pl. Ma beültem a kocsiba, elmentem a szokásos heti bevásárlásra. Mikor elindultam megnéztem 74% -on állt az aki szint. Mikor megérkeztem 44%. Közben a telefont elő sem vettem a zsebemből. A telefon érzetre meleg volt, mintha pl. futott volna rajta a navigációs szoftver vagy valami. Ez mi a fene? GPS bekapcsol önkényesen magától és leköveti az utamat? Vagy valami más futna? Rendszerfrissítés? Nem hiszem, mert adatkapcsolat és wifi hálózat off. Hm nem tudom mi okozhatja, kérlek segítsetek, mert a teló minden nap a töltőn van és nagyon idegesít már! Xperia után szerintem botrányos, pedig annak is voltak aztán dolgai! Előre is köszönöm!
Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!
-
ryori
senior tag
Üdv, beszereztem egy Lumia 930-at szuper készülék, minden jó, de USB-re kötve nem látja a gép.
Eszközkezelőben pedig azt írja hogy: Az eszköz nincs megfelelően konfigurálva. (Kód: 1)
Mi lehet a probléma? köszi.
Akit érdekel, pár benchmark kép: [link]Amúgy a hátlap kicserélése garancia vesztéssel jár? mert elég sok bolt árul hátlapokat, és a simkártya bay-el nyitható a hátlap. (gondoltam kicserélem a feketét egy narancsra)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
kérlek nyugtassatok meg, hogy nem hiába nézelődök hetek óta WP fronton (L630/730), és tényleg nem fogok itt is szívni a hívásokkal....
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
tomboy0013
veterán
Ha észreveszik, hogy cserélted a hátlapot az garivesztéssel jár. Mellesleg a hátlapba van építve az NFC, a vezetéknélküli töltés illetve a vaku. Ezeket át kell buherálni a másik hátlapba ami úgy tudom nem egyszerű dolog. Lehet venni indukciós tekerccsel és NFC-vel ellátott hátlapot is aminél ugye csak a vakut kell átszerelni de az egy kicsit drágább mulatság. A sima hátlap úgy emlkszem 5000 körül mozog, a másik pedig 15-20 000 környékén.
-
ryori
senior tag
-
J97
tag
válasz MasterMark #53681 üzenetére
Mondjuk a történethez hozzá tartozik, hogy egy kollégám, aki szintén WP -s kimondottan a Lumia 720 -at ajánlotta és figyelmeztetett, hogy a 630 nem biztos, hogy a legjobb választás. Sajnos a 720 már nem volt elérhető a szolgáltatónál! Viszont egy jó cimborám erősen, sőt már erőszakosan terelt a 630 irányába. Sajnos hittem neki! Mivel ez új modell könnyen el tudom képzelni, hogy a kiforratlansága miatt szembesültem ezen bosszantó problémák tömkelegével. Viszont az akku merülést, minden napos töltögetést kb. 1 hete kezdte. Igazából nem változott semmi és nem telepítettem új alkalmazást, amire gyanakodhatnék, hogy ez a jelenség okozója. Ezt megelőzően elég volt 3 naponta töltőre tenni a telót. A fő problémám, ami miatt ide írtam az inkább ez. Erre keresnék megoldást, javaslatot!
ArsenalF: Köszi a tippet, megpróbálkozom vele!
[ Szerkesztve ]
Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz hroberto #53695 üzenetére
Nekem tegnap volt már kézbe 830 és 735 is... 830 nagyon szép lett, sokkal véknyabb mint a 930-am. Egyben van a 735 is, én tuti cserélem a 720-ast rá. Szerintem szolgáltató árazásben sem lesz vészes.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne bár lehet hülye kérdés, hogy a WP zenelejátszója támogatja a .flac kiterjesztés lejátszását vagy sem? A sajátomnál sem tűntették fel és mégis tudja. Tegnap megnéztem a kisebbik Prestigiot de valamelyik állat vevő lekódolta így csak kivülről láttam. Jónak tűnik bár újlenyomat gyűjtő. De kegalább közelség szenzor van nem úgy az újabb Lumiakban (530, 630, 635)
Nekem bejött külsőre kérdés a Nokia appok mennyit jelentenek pluszban"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen