Hirdetés
Hirdetés
-
Új bemutatón a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed
gp Hamarosan visszatérnek a teknőcök, jövő hónapban érkezik az új játék.
-
Bemutatta második generációs hajlítható telefonjait a Tecno
ma A Phantom V Flip2 és V Fold2 szeptember 23-tól kaphatók, de sajnos elkerülik az európai régiót.
-
Hallókészülék lett az Apple fülhallgatójából
it Az amerikai FDA engedélyezte azt a szoftvert, amely segítségével hallókészülékké változik az Apple AirPods Pro 2.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
nagyúr
Használ valaki HTC M8 WP-t?
Tényleg ennyire jó az akkuja?
[link]How are U today? Just kidding...I don't care!
-
viewdetails
addikt
válasz karldergroße #54599 üzenetére
karldergroße
Pontosan.bluemirage
Melyik részét nem érted? Priviben szívesen értelmezem Neked, ne terheljük vele a topikot.Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Blyan
félisten
Nem rossz ez [link]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
btudos
veterán
"Jó ideje" kb. piacon sincs az én értelmezésem szerint, plusz itt azért akadnak ellentmondások.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
kolosanyi
veterán
válasz hülyegyerek #54620 üzenetére
Azért az M8 nem hiszem, hogy ilyen f*s lenne.
-
kolosanyi
veterán
válasz hülyegyerek #54624 üzenetére
A Nexusom sem ennyire gáz. Nem WP, de nem is mai hardver. HTC-m nem volt, de elvileg a Sense nem rossz, meg azért top hardveren nem szokott használhatatlan lenni a droid se.
(#54625) catroot
Pontosan. De mindegy, nem akarok lavinát indítani, szerintem hagyjuk a droidot.[ Szerkesztve ]
-
sentinel
aktív tag
Túrista útvonal-ra progi létezik WP alá?
-
btudos
veterán
válasz sentinel #54628 üzenetére
NaviComputer
PC-ről tudsz rá térképeket pakolni, a Store topikban ha jól emlékszem van leírás, ha rákeresel megtalálod.
szerk.: Így egyszerűbb.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
sztikac
őstag
Lumia 630-on akadtam el az MMS beállítással:
APN vagy hozzáférési pont: mms.tescomobile.hu
Felhasználónév és jelszó: üres (nem kell beállítani)
MMSC: http://mms.tescomobile.hu/servlets/mms
MMS proxy: 080.244.097.002
MMS port: 8080MMS Proxy-t nem találom, hogy tudom ezt beállítani?
Előre is köszönöm!
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Szombat óta boldog tulaja vagyok egy Lumia 635 nek . Jó telefon annak ellenére, hogy alap dolgokat kicsit körülményesen lehet használni.
Gondolok arra, hogy : (leírom a tapasztalataimat)
-ha mp3-at szeretnék csengőhangként beállítani akkor kell, hozzá a ringtone maker. Itt csak 1 percet lehet beállítani. DE! ha a ringtone mappába bemásoljuk a kiválasztott mp3-at akkor azt majd ki lehet választani akár csengőhangnak, vagy akár ébresztőnek is
-ha a gépen letöltött .xap fájlt átmásolom sd káryára, akkor kell net majd be kell lépni az áruházba, és helyi alkalmazás telepítése gombra kattintva lehet telepíteni a kártyán található programot játékot
Amúgy tegnap leszedtem pár programot, és azt kell hogy mondjam egész jók. A szakácskönyvnek szerintem lesz még nagy haszna
Tudtok bevált programot ami tényleg hasznos lehet?
Köszönöm
-
ryori
senior tag
válasz Dtomka #54635 üzenetére
#1 toolkit - rengeteg minden van benne és widgetek is.
Camera 360 - jó kis fotós app, van benne hdr, meg minden féle jóság
Fresh Paint - egy festő app, igazi festék hatása van stb, rajzos.
Insider - készülék tesztelés, infók, stb.
Lumia Panorama - Panorámához elengedhetetlen.
MyMy Flashlight - alap, nincs hirdetés, legjobb
Számológép2 - áfát is tud, kicsit jobb mint az alap.
The veil - egy nagyon szép game
Age of Empires Castle Siege - jó kis online stratégia -
-
BiP
nagyúr
válasz Dtomka #54638 üzenetére
Nekem is volt QR olvasóm, de az Esponce QR Reader egy ideje nem volt hajlandó működni, amit feltettem helyette - talán QR scanner volt a neve - nyomi volt, elnyújtotta a képet. Bár működni jól működött.
De amióta kiderült számomra, hogy van beépített scanner, azóta letöröltem ezekete.
Ha megnyomod a keresőgombot. (Bing, nyalóka, nagyító), utána alul a szem ikont, akkor elő is jön.
Ha be van állítva a Cortana, akkor pedig a fényképezőből a pötty-pötty-pötty-re, Alkalmazások, és ott a Bing Vision (Bing Árukereső).[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
hejhó!
péntek óta a 930-asok táborát gyengítem (egy 610-est váltott, úgyhogy most valahogy így érzem magam használat közben ) pár kérdésem lenne:
1, fb messenger app. (ugye előzőn nem volt, ott a fb chat az sms-sel összevonva működött, tehát ez nekem új) ez komoly, hogy nem lehet deaktiválni, mindenképp megkapom azonnal, akárki akármikor akármit ír? illetve valahogy azt sem találom, hogy a toast értesítést, meg a hangot hol lehet kikapcsolni. mondjuk lehet, hogy azt telepítésnél kérdezte, és épp egy gyengébb pillanatomban talált... ezt leszámítva semmi gond nincs vele, fasza a felülete az appnak, de ha a fentiek nem állíthatóak, Zuckerberg tehet egy szívességet.
2, pár videót, amit csináltam, feldobtam onedrivera (azokat, azt hiszem, nem szinkronizálja automatikusan, csak a képeket, amint wifit talál, ugye?), azóta ezek kétszer foglalják a helyet a telón; legalábbis a storage sense szerint az onedrive app 3,35 gigát foglal (lebontva: install: 12.01 MB, data: 3.34 GB), emellett meg a videos résznél is ír 1.07 gigát. na most ennek nem épp az lenne a lényege, hogy (törlés után) nem a telón, hanem a netes tárhelyen vannak ezek elrakva? vagy csak én értettem valamit nagyon félre?
az meg már csak a bónusz kérdés, hogy mitől lett 3,34 giga, amikor csak 1,3-at használok a tárhelyből...)illetve még egy, a zune nem ismeri fel a telefont (tudom, tudom, mi a rákért akarom magam szívatni vele?), ez miért van? emlékszik még az előzőre, és csak egy készülék társítható hozzá? annyira nem életbevágó a használata, csak érdeklődésképpen.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Kbali
nagyúr
válasz ZavaBalazs #54643 üzenetére
Amire tudom (sejtem) a választ:
1. FB messenger (én spec nem használom, mert az FB appban is megjönnek az értesítések): Beállítások/értesítések+műveletek - ezen belül tudod beállítani, hogy melyik alkalmazás hogyan jelezzen, ha egyáltalán akarod, hogy jelezzen
2. Onedrive: be lehet állítani, hogy a videókat is automatice feltöltse, utána már nem lenne szabad helyet foglalnia a készüléken. Ezt a beállítást a Fényképek/beállításokon belül találod. Ha belépsz online a onedrive-ba, akkor meg tudod nézni, ott mi mennyit foglal (lehet, hogy mégis felment automatikusan meg kézzel is a video)
3. Zune nem is fogja felismerni a készüléket, ha nem használod már máshoz, akkor le is törölheted. A Win sima külső meghajtóként fogja felismerni, tudsz rátenni bármit az engedélyezett (látható) mappákba.[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
FB Messengeren belül, ki tudod kapcsolni a chatet.
Beállítások/ értesítések + nem tudom mi, azon belül megkeresed a messengert, vagy amit némítani, állítani szeretnél. Ott pedig értelem szerűen, kikapcsolhatod a rezgést a hangot, megjelenjen-e az action centerben stb.
"Bad reklám is reklám too"
-
hroberto
veterán
A Messenger értesítéseinek kikapcsolására az alkalmazás beállításain belül két opció van: kikapcsolható 1 órára, vagy másnap reggel 8-ig. Ezen kívül az értesítési központban is kikapcsolható.
A hang és a rezgés is kikapcsolható a beállításaiban. De a legbiztosabban akkor kapcsolható ki, ha kikapcsolod a netet.
A WP8 nem támogatja a Zune-t (szerencsére ). Simán csatlakoztatod a telefont a számítógéphez és látni fogja Zune nélkül.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
ZavaBalazs
őstag
1, köszi, ez mondjuk eszembe juthatott volna magamtól is appon belül kerestem csak.
2, ez is nagyjából megoldódott, már csak 900 mega adat gazdáját keresem online felületet már néztem amúgy, az 1,3 gigát onnan mondtam.Integrale, hroberto, szintén kösz!
p.s.: tudom, hogy megy sima meghajtóként a móka, mint még anno az 5310-zel és társaival (épp ezek miatt nem is értettem, hogy a win7 miért nem így működött...), ez volt az egyik ok a sok közül a váltásra, na meg valahogy fel kellett rá dobnom a zenéket csak mint mondtam, lehet szerettem volna magam szívatni vele, de ha nem, hát nem, megvagyok nélküle is. azért a 610-hez, mint póttelóhoz, még jól jöhet.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
fulton
addikt
Sziasztok
Meg tudná valaki mondani hogy a wp 8.1 alatt az IE nél a beálított adatforgalom csökkentés:
kikapcsolva/szokásos/nagymérvű/automatikus
pontosan mennyivel kevesebb forgalmat eredményez ha mondjuk "kikapcsolva" beállítás mellett tételezzük fel hogy 100 Mb ot generálna a netezésem.
mennyi lenne ez kb szokásosnál, nagymérvűnél és automatikusnál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen