Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Előrendelhető a legújabb Nothing Phone
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Google Pixel topik
- Honor 90 - modellalkat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Hirdetés
-
Project Odyssey - Képeken a Blizzard törölt túlélőjátéka
gp Egy teljesen új világban játszódó program lett volna a végül elkaszált projekt.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
IFA 2024: Vivobookok triójával készült az ASUS
ph Egy klasszikus és két 360 fokban kihajtható modell érkezik.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
Sziasztok
A barátnőm most vett egy Nokia lumia 520 telót, magyar fuggetlen.
Felraktuk rá a 8.1 --et. A facebookot szeretnénk csatlakoztatni a telohoz, legfrissebb face alkalmazás telepítve, de mégis azt kapom a face telohoz való csatlakoztatasanal: "Nem tudtunk szinkronizálni. Próbálja kesobb."
Mar tobb napja ezt kapom.
A naptárban sem jelennek meg a szülinapom stb.
Tudtok valami megoldást ra?
Udv. -
cs1rk3
tag
Sziasztok szeretnék venni egy Lumia 636-os készüléket az lenne a kérdésem hogy tényleg 1 GB RAM van benne vagy sem?
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
Való igaz. Elfelejtettem... Pedig 2 éve még olvastam is róla, sőt, a korábbi verzió el is volt mentev, erre meg most, mint egy amatőr... De a lényeg, hogy ezt már soha nem felejtem el!!!
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz zolka95 #54432 üzenetére
Mert a piac mozgat mindent. Így a Samsung-LG páros, no meg az Alma. Csak sajnos azt senki nem nézi, hogy egy wphone mennyire stabil, mennyire átlátható, a sok csiribirivel meg szépen elkábítják a népet. Fiam is androidost kért, bár jelenleg is folyton a Lumia-t nyúzza, ha épp engedem neki, csak már nem meri bevallani...
(Amúgy nem számoltam össze, de van bőven wphone app, nem is értem, minek fejlesztenek minden alkalmazásból harminc-félét, mikor elég egy is. Játékok már más kérdés, de most komolyan: akinek van PC és/vagy konzol, akkor a buszon ülés esetét kivéve, kinek jut eszébe??? )
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
Atyaég... Jó, értem, én 40 múltam, elég konzervatív vagyok, okos windowsphone is csak most figyelt be... Tehát maradok a zene és/vagy filmnézésnél, kis póker, meg jól jön vész esetén (fórum kérdés gyorsan-rögvest, üzenetek megtekintése, meg a puttó számok ...) És természetesen Nokia meg főleg a Here-cuccok miatt...
UI: fiamnak ezt a képet meg nem mutatom meg...
MOD: nem semmi, ennyiért inkább veszek egy Revoltec/Logitech billentyűzetet. Vagy egy SSD-t, vagy egy Samsung fekete lézer printert. Vagy elmegyek vacsorázni, moziba asszonnyal. vagy előrendelem a GTA 5-öt...
[ Szerkesztve ]
-
-
br.rak
őstag
válasz Alexios #54448 üzenetére
Ahhoz hogy több app legyen az Ms-nek anyagilag is meg kellene "támogatnia" a fejlesztőket, hogy legyen motiváció. És azt nem értem miért elvárás hogy legyen minden app minden platformra. HALO van-e ps.-re wii-re vagy android-ra? És azt mindenki természetesnek veszi hogy miért is kellene lennie.
-
-
Endii
tag
Használ itt valaki Nokia Coloud Pop headset-et?
-
BobTail
őstag
Az (kezdő)árát nézzük a két említett fejhallgatónak, akkor igen sok különbséget feltételez az ember hangzásban, de nem A Coloud Boom kialakítása jóval egyszerűbb, és talán nem olyan minőségi anyagokból készült, de hangzásban ez nem mutatkozik meg. Megfelelő EQ-val nagyon meggyőző, főleg azon az áron. Ebből kiindulva a Pop sem lehet rossz, mint ahogy az új, Bang is nagyon komolyan szól!
-
consono
nagyúr
válasz Partyface007 #54477 üzenetére
Kinek mi jut ...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Partyface007 #54477 üzenetére
Egyaltalan mi a francban kulonbozik az N-es win a tobbitol?
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Воланд
titán
válasz gyurkikrisz #54480 üzenetére
nincs benne media player.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-atesz-
aktív tag
Üdv! A vodánál kapható 735 nanó vagy micro simes? Vezetéknélküli töltésre alkalmas?
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Lall
veterán
válasz Воланд #54490 üzenetére
Ideje. Remélem GPS és zenelejátszó van benne, mert ha csak telefonnal kommunikál, akkor egy plusz "haszontalan" eszköz. Legalábbis az én igényeimnek, futáshoz.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
pzstm
titán
márpedig gyanús, hogy companion device...de majd elválik
The key part of Microsoft’s fitness band will be its support for Windows Phone, iOS, and Android. Microsoft is developing separate apps for each mobile operating system to help support the features of its fitness band sensors, and smartphone notifications to the band will also be supported.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
btudos
veterán
Fitness-oriented kell a francnak, egy rendes okosora kell, ami mutatja az idot, datumot es rezeg a telefon helyett ha hivas van, mert az csenges kozben nem kepes ra. Plusz nyilvan az egyeb notifikaciok, es egyszeru szovegek kezelese nem artana, de mindenki arra megy ra, hogy fitness igy meg ugy, az igazan alap funkciokat meg nem, vagy nem jol/hianyosan valositjak meg.
(Nyilvan az egesznek kene egy elheto arat szabni, de az sem a gyartok erossege smartwatch-fronton.)
Az egesszel az a bajom, hogy elobb hivatkoznak fitness kiegesztiokent ra, mint orakent, es felek, hogy ez a funkcionalitasra is ranyomja a belyeget.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
veterán
válasz viewdetails #54498 üzenetére
Neki varosba kell, puhanykodni, bezzeg a hegyen szenvedni mennyivel jobb, terero sincs, nincs gond az ertesitesekkel
Everybody lies.
-
kolosanyi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen