Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Dead Island 2 - Jövő hónapban jön a Neighborhood Watch frissítés
gp A kooperatív harcokra kihegyezett horda mód teljesen ingyenes lesz mindenki számára.
-
Újabb Tecno vált 5G-re
ma Bemutatkozott a Tecno Pova 6 Neo 4G 5G-s verziója, de olyan sok (és jelentős) mindenben különböznek, hogy akár új modell is lehetett volna.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Droidról váltottam a nyár elején és nem bántam meg! Csak ismételném tudnám azt amit előttem írtak. Az L925-öm nekem pl. külsőleg nem nagyon tetszik, de a WP-t belátható időn belül nem fogom elhagyni... Csak használod és használod... arra tervezték, hogy használd... nem kell csinálni vele semmit... csak használni. Én így szoktak a droidos többségnek magyarázni. Csak működik és kész... mindig, mindenhol és minden telefonon ugyanúgy...
Most nincs időm visszaolvasni, de itt és vagy akár a store-os topikban tudnak segíteni, ha megmondod, hogy hogyan és mire használod a droidot most. Az elmúlt néhány hónapban miket használtál. Minden droid szervízmenüjében van egy az egyik menüpontban egy log, ami mutatja, hogy mit hányszor és mennyi ideig futtattál. Emiatt is tudja az ikonokat pl. gyakoriság szerint rendezni a user.
Tehát ha megírod, hogy mire használod most, akkor tudunk segíteni, hogy arra a WP megfelelő-e.
Pl: Nekem hiányzik a yahoo mail app-ja és abból nincs is WP-n normális app. Hiányzott az Opera Mini, de néhány hónapja az is van. Jó lenne WP-re a Total Commander (jelszós zip-elés fájl szinten)... az nincs még, de annak is elindult a zárt béta tesztje, így nemsokára az is lesz....[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
Mister_X
nagyúr
Nekem is volt egypár droidos készülékem, ellenben a Lumia 620, majd 625 magasabb kategóriát képviseltek egy fokkal. Appot én egy darabot hiányoltam, egy kézírás alapon működő kanjiszótárt, de áthidaltam a problémát sima szótárral + kézírás alapú bevitellel. Játékra meg ott az
iPadPC meg konzol."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
blakey
titán
Szerintem emiatt nem kell kapcsolgatni. Ezeket beállítod, hogy mi történjen roaming esetén, ki lehet kapcsolni csak roamingra vonatkozóan, beállítod a limitet, stb, aztán hagyod, hogy tegye a dolgát, de ugye mindenki másképp csinálja.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
cerb
tag
én vagyok az egyik legnagyobb támogatója a WP platformnak a környezetemben, a hatásomra 5-6 ember biztos hogy váltott, illetve elsőre a WPt választotta, de azt kell mondjam, hogy ha eddig elégedett droid felhasználó voltál, minek váltanál? Nem azt mondom, hogy biztosan, de nagy valószínűségben érnének bosszúságok, amik működnek droidon itt meg nem. Nekem, akinek már fájt használni a droidot a legkülönbözőbb okok miatt kompromisszumokat hozni a WP miatt gyerekjáték volt, mivel az előnyök messze felülmúlták a hátrányokat. Viszont neked, akinek a droid nem jelent hátrányokat( az elmondásod alapján) lehet hogy az pár előny nem lenne elég.
Persze az is előfordulhat, hogy miután használnád a WP platformot az igényeidet is megváltoztatnád, és nem tudnál többé droidot használni, de ez egy kicsit hazárd játék egy két éves hűségszerződéssel( egyébként én ilyen szerződéssel vettem anno droidot, amitől 10 hónap után megszabadultam, pedig előtte soha sem vettem/adtam el használt telefont ezek alapján az a rablánc sem olyan baromi szoros)A lényeg: én nem váltanák a helyedben, hacsak nem akarsz direkt kísérletezni. Az összes többi amit írtam magyarázkodás a fórumtársaknak
[ Szerkesztve ]
-
Rocky975
senior tag
válasz Pttypang #54706 üzenetére
Csak. Amikor nem netezek akkor minek legyen bekapcsolva?
Mondok egy példát.
Ha hazaérek bekapcsolom a tabletet vagy a laptopot.
A telefonon ilyenkor munek menjen a mobilnet vagy a wifi? Azért hogyha irogatok FB messengeren akkor a telefon is jelezzen amikor üzenet érkezik?[ Szerkesztve ]
Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
btudos
veterán
válasz Rocky975 #54711 üzenetére
Függő én se vagyok, de azért van mobilnetem, hogy elérhető legyek mindig a lehető legtöbb csatornán, ahogy a munkám és a környezetem megkívánja. Mikor épp sietek valahova, nem szívok amiatt, mert kikapcsolva maradt véletlenül a net. Mondjuk nálam ott kezdődne az okostelefon, hogy előfizetek olyan csomagra, amivel értelmesen ki tudom használni anélkül, hogy korlátoznom kéne magam pl. a mobilnet kapcsolgatásával.
Persze az igényt ettől még értem, csak jobb megoldást is tudok, mint csempével kapcsolgatni. Állítólag Update 2-ben jöhet az adatkapcsoló az action center-be, de ez csak pletyka, majd kiderül ha megjön a PfD
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
nagyúr
válasz polonic #54717 üzenetére
Evi 300 forintert kikapcsolod a modemedet minden este, es bekapcsolod minden reggel? Wow.
Szinte biztos, hogy osszessegeben buksz a dolgon, mert az aramtalanitas/bekapcsolas miatt tippre az eszkozok elettartamanak rovidulese miatt tobbet koltesz hardverre, mint amennyit sporolsz az aramon (raadasul egy gomboc fagyi araert en nem hajolnek le evi 700-szor -- ennel rosszabbul fizetett fizikai melo nem is letezik valoszinuleg --, de ahogy jolesik).
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
Rocky975
senior tag
Az mindenkinek az egyéni joga szerintem, hogy ki hogyan kapcsolgatja a netet. Nem értem miért kell értetlenkedni.
Én kapcsolgatom más meg nem. Nem akarok mindig elérhető lenni, én éjszakára is kikapcsolom a telefont.
Amikor kell az ébresztés olyankor meg repülő üzemmód.[ Szerkesztve ]
Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
Mister_X
nagyúr
Én még a töltőket is bedugva hagyom, jó helyen van az. A TV az, amit főkapcsolóval nyomok ki, azt is azért, mert kézre esik és távirányító nélkül kezelem.
Az adatforgalom lekapcsolást én sem értem, de mindenkinek megvan a maga perverziója. Amúgy emlékeim szerint a notification centerben lehet konfigurálni a gombokat ilyesmire is.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
btudos
veterán
válasz ecology_83 #54723 üzenetére
WiFi-n nem aktív az adatkapcsolat, ez az állapotsávon is látszik, így teljesen felesleges kapcsolgatni emiatt.
-
btudos
veterán
válasz ecology_83 #54725 üzenetére
Ha nem aktív, hogy lenne használatban?
-
őstag
Óránként 20-30W között fogyaszt egy modem+router kombó. Típusfüggő.
Vegyünk 25W-ot, egy középértéket. Legyen mondjuk 10 óra üresjárat. Nálam ennél nagyságrendekkel többet van kikapcsolva de mindegy.
25x10x365 x 35 Ft/kWh ~ évi 3200 Ft.Nekem távirányítós konnektorom van így csak akkor kapcsolom ki és be őket amikor kell.
Amikor dolgozom (nem vagyok otthon) és alszom... akkor nem kell és akkor sem otthon vagyok, de TV-zek stb... Én nagyjából évi 4-5 eFt-ot spórolok meg, mert napi hétköznap 4-5 órát van csak bekapcsolva... hétvégén többet.
Én ezzel évi 8%-ot spórolok. A havi áramszámlám 3200 Ft (75 nm-es lakás, 2 személy)... priviben mindezeket szívesen alátámasztom. Spóroljunk és védjük a természetet.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bluemirage #54727 üzenetére
Csak modemrol volt szo, de ha mar itt tartunk: az egyik legerosebb router, a Netgear WNDR3800 5-6 wattot fogyaszt uzem kozben (meresek szerint). Napi 7 ora ejszakai lekapcsolt allapottal szamoltam, ill. ejszakai (azaz vezerelt) arammal, ami nemileg olcsobb.
A taviranyitos konnektort remelem ejszakara kihuzod a konnektorbol, marmint miutan a fogmosopoharaddal leoblitetted a vecet. Ja, a taviranyitos, termeszetvedo konnektorodat valoszinuleg tizenezer kilometert utaztattak, mire valaki beszerelte neked, aztan legyartjak hozza az elemeket, amit szinten odahurcolnak, esatobbi.
Tovabbi jo kapcsolgatast.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
valaki_xy
tag
Ha már a kapcsolgatásnál tartunk.. Eleinte én is kapcsolgattam megszokásból a wifi-t, meg a mobilnetet. Mivel így nagyon keveset bírt kíváncsiságból megnéztem, hogy mi van, ha nem kapcsolgatom őket. Azóta többet bír az akksi
-
Sipi
addikt
Sziasztok!
Tegnapelőtt sikerült vennem egy Nokia Lumia 630-ast, amivel megvagyok, meg minden, de miután összevissza szétfrissítette magát, és megvolt pár restart, kicsit furán kezdett viselkednie. Próbáltam már a magyar nyenvet és területet USA-ra tenni, az sem segített. Amik vannak-voltak:
- Battery Saver nem indul többé. Az oka az lehetett, hogy frissült, és az adatbázis formátuma, amiben tárolja a fogyasztási adatokat, megváltozott. Megoldás: egy nappal azelőttre tettem át a dátumot, mint ahogy használni kezdtem, akor még nem volt adat. Hagytam menni hibás dátummal, hogy belecsúszzon az időbe, amikor már használtam (tehát 21-éig), majd dátum vissza, és most megy.
- Display Setting: nem megy. ELindítom, kis Loading..., majd visszalép a menübe. Lehet, hogy a Battery saver miatt, de a battery már megy, ez meg nem.
Network+: szintúgy, loading és visszalép.
Mozgásadatok: szintén hibás.
Device Hub: ez elindul, felismeri a wifis és bluetoothos eszközöket a környéken, kapcsolódni is tud néhol, de mindenre azt írja ki, hogy nincsenek appok, mert nincs internet, és nem tud kapcsolódni. (Wifin vagyok, van net, minden más megy.)Tapasztaltatok ilyet? Mindne klassz lenne, de ez piszosul szíven ütött, hogy pont egy WP csinál ilyet - Android helyett direkt ezt válaszottam, mondván, it tnincsenek ilyen furcsa dolgok, erre meg... (És pl. most nem tudom levenni a fényerőt, mert a lo olyan halvány, hogy nem látom, a közepes meg túl ers, de nem megy a display settings.
Üdv,
SipiMont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
btudos
veterán
-
őstag
A routered WAN portján mi van?
1.,. A legtöbb embernek nem juhbeles virsli van oda dugva az biztos
2., Az éjszakai áramról (amit vezéreltnek hívnak) a leírtak szerint nincs fogalmad, rosszul tudod
3., Ahogyan annak a relével történő illegális(!) felhasználásáról sem hiszem
4., Ahogyan a relé okozta kapcsolásnak az elektronikára gyakorolt hatásáról sem.No problem inkább megy privi... Tudod.... a fogyasztásmérő, meg a tények makacs dolgok... én meg segítek
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
veterán
válasz junior11 #54738 üzenetére
Sot, a telefont ahogy hazaerek, dugom ra a geptol az asztalhoz felvezetett usb kabelre instant, meg rajta is hagyom, meg ha fel is toltott. Sot, estere is. Tuti ket het es meghal a 735 akksija, de addigra mar ugyis halott leszek a tobbitol. A nokia gyujtemenyemre majd sorsolassal valasztok orokost, az offtopic lakoi kozul, a csaladomra nem szivesen hagynam egyik eszkozomet se
Everybody lies.
-
-
csabi94
őstag
Hiányzott a Swiftkey X, mert az tanulta a szavakat, és voltak rajta ékezetes karakterek egy gombnyomással, még 3,7'-on is jó volt. Itt is nagyon jó a billentyűzet, de el tudnám viselni, ha mondjuk le lehetne cserélni, meg annyi is elég lenne, hogy ki tudjak rakni ékezetes betűket, mint a gépen. Még egy hiányosság, hogy nincs Strava app rá, de azt megoldom másképp, ami még zavart, hogy flac formátumú zenéket az alap lejátszó nem játszik le. Ezen kívül más nem volt, bár 8.0-nál voltak apróbb zavaró dolgok, amiket nehezen szoktam meg, de azóta már több helyen logikusabb a rendszer (pl. hangerőszabályzás, értesítések kezelése).
-
Lall
veterán
Nálunk minden világít, villog, sípol, visít és be van dugva. Úgyis megdöglök jó esetben 60 év, rossz esetben pár másodperc múlva. Legalább addig legyek kényelemben. Komolyra fordítva. Engem az ideg szétbaszna, ha éjszakára kikapcsolnám a routert és reggel fel kéne állni az ágyból, csak azért, hogy a tableten, notin netezhessek.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Sipi
addikt
válasz btudos #54735 üzenetére
Na, majdnem minden szépen megy, backupból automatikusan majdnem mindent visszatett (bár minden alkalmazást frissíteni kellett). Furcsa, hogy megmaradtak a háttérképeim, de nem lelhető fel sehol a Pictures mappákban, sőt, a beállítópaneleken sem jelenik meg, de megvan.
Ami nem sikerült: a device hub még mindig semmi, nem tud internethez kapcsolódni. Pedig szuper kis program lenne.
Sipi
Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
tibehuvi
újonc
Tisztelt Fórumozók!
Windows Phone-ra CCLEANER vagy hasonló programok? (LENT)
Milyen programot ajánlotok Windows Phonera (Nokia Lumia 520) ami törli és a biztonság kedvéért többszörösen felülírja a fájlokat. Böngészési előzmények, cookiek, keresések, stb...CCleaner Windows Phone-on jól megy?
Vagy jelent bármi veszélyt?Az alkalmazás áruházban találtam 4-et is, más-más fejlesztő nevével.
Mit gondoltok róla?
Köszönöm szépen!
-
tibehuvi
újonc
Asztali gépen van ilyen.
CCleaner kitöröl előzményeket, stb... és különböző, választható metódusok szerint akár 35x felülírja a fájl helyét, hogy ne lehessen visszaállítani.
Ha törlöm simán, még visszaállítható megfelelő szoftverekkel.
Plusz lehet, hogy van amire nem is gondolok és nem törlöm ki.
Továbbá alkalmazások előzményeit is törölné. Milyen adatokkal jelentkeztem be pl. skype-ba, stb...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Steam topic
- Mikrotik routerek
- Gumi és felni topik
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen