Hirdetés
- Netfone
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
TMNT: Splintered Fate - Jövő hónapban érkezik PC-re
gp A készítők egy publikus demóval készültek, ezt bárki letöltheti Steamről.
-
Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
ph A maximum 2,5 GB/s-os iramot diktáló megoldás 2-től 8 TB-ig skálázódik, és tetszetős a körítése.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
-
bepken
veterán
válasz Воланд #53751 üzenetére
ja szerintem is inkább valami olyasmi, hogy nem használhatják a windows logót (illetve magát a megjelenést) egyelőre...mutogatni viszont már így is lehet
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
veterán
Valaki nem emlekszik, hogy kb meddig malmozott az 530 a hamarosan kaphato keszulekek listajan a telekomnal, mielott kaphato lett?
A 735&830-al kapcsolatban probalok informalodni
Everybody lies.
-
blakey
titán
válasz btudos #53757 üzenetére
A HTC-M7/M8-ra jobban hasonlít.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
Partyface007
őstag
-
pzstm
titán
válasz Partyface007 #53760 üzenetére
nem néztem át részletesen, de ez gyári garis?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Partyface007 #53760 üzenetére
Én a 930-at várom már 100k alá, de arra még van egy bő évem....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Integrale
veterán
-
bepken
veterán
válasz hülyegyerek #53765 üzenetére
meg hogy 2-3 termék képeivel hirdeted a konkrét terméket
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz hülyegyerek #53767 üzenetére
Tegyük hozzá, a 920 még mindig elegánsabb. Nekem nagyon bejön az az ősrégi formaterv.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Integrale
veterán
válasz hülyegyerek #53767 üzenetére
És még a régi Windows gombot is visszarakták
"Bad reklám is reklám too"
-
Gery1987
őstag
Nos, úgy döntöttem holnaptól e rendszer használói között leszek. Lehet sok kérdésem lesz, szóval fogok sokat idejönni, de megpróbálok mindent egyszerre leírni. Remélem Android után nem fogok csalódni.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Dave™
nagyúr
válasz hülyegyerek #53770 üzenetére
Abban aztán rengeteg fantázia van, egy hasáb az egész és kész. Legalább az üvegben van egy kis ív. A 730 viszont kiköpött 920 lett, tetszik is
Gery1987: és amoled vagy IPS lesz? Sőt, az 530-cal már van TN opció is!
[ Szerkesztve ]
-
Gery1987
őstag
Kis gonosz!
Remélem vehetem jó pofa viccelődésnek...
IPS kijelző lesz. És nem Nokia. Hanem Prestigio. A Nokia élőben nem jött. Az el kell ismernem hogy egy fokkal jobb anyagból volt. De a forma nem az én világom.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Gery1987
őstag
Az a 8500 duo volt. A nagy tesó. Én a 8400-át veszem meg. Megvenném a nagyot is...de túl nagy az árrés a kettő között. A köztük lévő különbség meg ezt nem indokolja. Ha engem kérdezel. Meg a Nokia is az szinte az összes modelljét 512 MB RAM-al adta ki...csak a 73x-től felfelé van 1 v 2 GB de azok meg rohadt drágák és nem is jönnek be.
-
chris002
csendes tag
Ma végre meglett a 630-as imádom, de olyan kérdésem lenne, hogy a win 7.8-ban a játékokat nem listázta a többi alkalmazás között viszont a 8.1-ben oda rakja, de a játékok alatt is megtalálható. Belehet állítani valahogy a többi alkalmazáshoz ne listázza őket?
Ui.: remélem sikerült érthetően fogalmaznom
-
chris002
csendes tag
Ez eléggé elkeserítő, ez elég alap funkció lehetne... Köszi a válaszokat azért!
-
Pietro 22
aktív tag
Melyik regiot erdemes hasznalni leginkabb? UK vagy USA? Van szamottevo kulonbseg a ketto kozott?
[ Szerkesztve ]
-
puma72
tag
Sziasztok
Van 1 Lumia 1020-as készülékem amit használtan számla nélkül vettem.Kérdésem a következő.
Mennyi garit ad a Nokia a készülékekre mivel ha a Nokia oldalon a garinál beütöm a dolgokat, annyit ír ki, hogy garancia időn belül ebben az országban.
Ezt pontosabban hol tudom megnézni? Meddig szól a gari?
Köszönöm!Számom +36205747193
-
szaber76
csendes tag
HÍVÁS RÖGZÍTŐ?!?!
Hello, légyszi segítsetek:
WP7-re van ilyen app, de ott írták hogy WP8-on nem működik mert valami biztonsági okból a WP8 rendszer hívásnál a mikrofont elnémítja más appok részére. Állítólag ez sehogy se kerülhető meg...
De nekem majd kell ilyen! Tudtok ilyen alkalmazást?
Vagy valaki oldja meg, hát magyarok vagyunk, ez nem foghat ki rajtunk!
Valaki tud valamit szóljon légyszi! -
hülyegyerek
addikt
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok! Nézegetem a kínálatok és anyámnak akarok karácsonyra egy lumiát venni, úgy néz ki az 520-as lenne a nyerő. Bár az 1 giga ram miatt jobb lett volna 525, de úgy látom alig kapható már ez a modell (620 van helyette ami ettől is gyengébb).
Szóval böngészgetek-böngészgetek és azt látom, hogy a gsm shopok rendre külföldről hozzák ezeket a készülékeket. Két kérdés:
-Itt meg még sok helyen azt mondja német nyelvű menü. Ezt lehet magyarítani valahogy? Droidot használok, de nem áll távol tőlem a mókolás.
-Németből esetleg tudja valaki hogy honnan lehetne ilyet rendelni? Csak emrt akkor kihagynám a felesleges köröket a gsm shopokkal és lehet, hogy inkább egyenesen én rendelném németből. PErsze még várjak 3-4 hét szállítást...[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Zlcsi
senior tag
zene lejátszást be lehet úgy állítani, hogy ne egyben játssza le az albumokat, hanem csak azt az egy számot amit elindítok?
-
ArsenalF
aktív tag
En Németországból rendeltem a 1020amat. Volt benne magyar nyelv. Igaz nem valami sarki gsm boltból. Amugy a mókolást itt felejtsd, nem tudsz
-
-
Mauddip
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, h valahogy a híváslistából és a telefonkönyvből alulról el lehet-e tüntetni a hangposta gombját/ikonját?Üdv
Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Canon IP7250, MG5450, MG5550, MG6450, MX925, IP8750, MG6350, MG7150, MX725
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Netfone
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- BestBuy ruhás topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen