Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
Befutott a The Patrick Star Game premier előzetese
gp Spongyabob nagy haverja mostantól új játékban garázdálkodik.
-
Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
ph A maximum 2,5 GB/s-os iramot diktáló megoldás 2-től 8 TB-ig skálázódik, és tetszetős a körítése.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz kolosanyi #53348 üzenetére
Karácsonyra vettem anyukámnak egy 625-öt. Bemegyek a Telenorba, mondom a csajnak, hogy egy Lumia 625-öt vinnék.
És megkérdezte, hogy nem vinnék helyette inkább egy S Advance-et?
Mondom, köszi nem, arról váltunk 4 hónap szenvedés után, Nokiát kérek!"Bad reklám is reklám too"
-
BobTail
őstag
De akkor annak a cuccnak az erényeivel győzze meg a vásárlót, és ne mindenféle hazugsággal tömje a fejét. Engem ez bosszant... hogy ha tájékozatlan, fingja sincs az egészről, akkor inkább legyen pártatlan.
Amúgy rákérdeztem twitteren, hogy miért kell ezt így csinálni, erre a válasz: "sajnos nem tudjuk, hogy eladónknak miért ilyen negatív a véleménye a készülékről, szerintünk jó telefon "
-
Gery1987
őstag
Hát lehet, hogy nem nyomatják. De lehet hogy a száj hagyomány útján terjedő vélemény jobb mint az amit úton-útfélen az arcodba tolnak. Sok értelme annak sincs főleg ha kiderül, hogy szar.
Magam is Androidról akarok váltani, mert meguntam. Van pár jelöltem, remélem el tudom dönteni melyiket válasszam. De mindenképpen a WP mert olyan telefont szeretnék amit itt van mellettem és nem lep meg olyannal hogy 30%-ot merül a semmitől, aztán kiderül hogy mégis megy a háttérben mert úgy döntött hogy elindítja.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
junior11
veterán
Na akkor egy kis helyzetjelentés : [link]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
kolosanyi
veterán
Ennyi. Nekik a Nokiával valami megállapodásuk van, azért kapnak több jutalékot, hogy azt nyomják. Csak legalább tényleg készülnének fel rendesen, ne ilyen baromságokat mondanának. Nem sok kellett, hogy kiröhögjem a gyereket egyébként, de takarékra tettem magam. Mondta volna a Lumia appokat, az erősebb SoC-t, a jobb kamerát, mit tudom én mit. Annyi valós dolgot felhozhatott volna a 630 mellett, de mivel gondolom nem ért hozzá, maradt a mellébeszélés. És akkor próbáljon meg érvényesülni egy kis gyártó, aki nem teheti meg, hogy minden partnert megkenjen, hogy az ő termékeiket nyomassák.
-
junior11
veterán
válasz gyurkikrisz #53359 üzenetére
Nem megy ez nekik már évek óta...
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
gyurkikrisz
őstag
válasz junior11 #53360 üzenetére
Ha jövőre nem lesz nagy durranás a W10, akkor végleg lemondhatnak arról hogy valaha is nagyok lehessenek. Persze nem kell lehúzni a rolót, de osztogathatják a telefonokat mint szórólapot, nem lesz jó. Mindenesetre engem kiszolgál, és nem is jön szembe az utcán a 920-am percenként.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
savoo
addikt
válasz gyurkikrisz #53362 üzenetére
Az androidot már nem hozza be senki. Legalábbis belátható időn belül.
-
Zsoltika11
tag
Én is "kedveskenék" egy hasonló rövid sztorival, mert nekem is volt benne részem. Sajnos...
Amikor bementem a T-be még júniusban hogy kinézzem milyen telefont vegyek, gondolkodtam a Z1C-n és a Lumia 1020 között. Mivel 710-em volt, a szívem a WP felé húzott nameg a 1020 kamerája felé. Amikor kb. el is döntöttem, odajött hozzám egy T-s srác, és foggal-körömmel le akart beszélni a lumiáról, ne vegyek olyat higgyem el, tiszta fejletlen ez a platform, és ha úgy döntenék később hogy eladom, el sem tudnám adni sosem, nem vennék meg nyakamon fog maradni stb... vegyek inkább ájfónt, higgyem el jobban járok vele. (neki is az volt) Említettem néhány érvet a WP mellett, aztán megköszöntem a segítségét mondom még "meggondolom". Másnap visszamentem és a csajszinál leadtam a rendelésem egy 1020-ra. És a srác odajött megint hogy jól meggondoltam? Mondom igen maradnék a 1020 mellett.
Bőőőőven nem bántam meg, nagyon szeretem, kamera még mindig egy unicum, és mint sima felső kategóriás okostelefonként is megállja a helyét, engem maximálisan kiszolgál. Messenger, viber, skype, facebook hibátlanul fut rajta. Legalábbis nálam. 8.1 cyannal pedig igazán patent lett.
Egyébként a 710-essel kapcsolatban amit a páromnak adtam, felmerült egy kérdés a platformot illetően, a srác aki le akart beszélni a WP-ről, nem tudta megválaszolni a kérdést. Amit én persze tudtam. Tehát ennyire "értett" a WP-hez de azért "higgyem el" nem jó...
Úgyhogy én is csak megerősíteni tudom hogy igyekeznek lebeszélni róla az embereket.
De ami pozitívum, hogy a munkatársaim és ismerőseim között mégis egyre többen és többen vesznek WP-s telefont. Ő is, ő is, és ő is lumiát vett. Ezt azért jól esik látni. -
havasil
csendes tag
válasz Zsoltika11 #53366 üzenetére
Öcsémet egy 635-re beszélték RÁ a t-nél mostanában. Azért ilyen is van (még ha kivételes esetnek is tűnik)
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én is több közeli-távolabbi ismerőst rábeszéltem már a WP-s platformra. Időnként erősen csuklani szoktam, nem tudom, hogy van-e összefüggés a két dolog között...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
SOAD19
addikt
A Piac utcaiban volt ez, mert itt volt egy fiatalabb srác, aki kérdezgette az embereket, hogy segíthet-e. Még jó, hogy nem volt a kezemben a telefonom, lehet kaptam volna egyet, vagy csak csúnyán nézett volna rám.
Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.
-
Zsoltika11
tag
válasz havasil #53367 üzenetére
Igen, azért nyomul a wp, semmi baj nincs velük, teljesen ajánlhatóak az embereknek. Örülök hogy ajánlják azért..
bogyo112: Én is szoktam ajánlani és beszélni elég sokat a wp-ről az ismerősöknek. Olyan marketing szöveget szoktam levágni olykor... És lehet ennek is köszönhető részben hogy vesznek körülöttem lumiát.
SOAD19: Nem a piac utcaiban voltam, majd leírom mindjárt
-
legiaap
nagyúr
válasz junior11 #53357 üzenetére
Nagyjából stagnál. Ezt látjuk már egy jó ideje. Meg hogy növekszik egy-két százalékot hírtelen és már megjósolják, hogy nincs itt baj és nemsokára eljön a jóvilág.
Pedig a reklámot nyomatják, folyamat kikezdik a konkurenciát, akcióznak, plussz helyeket adnak OneDrive-ban, lassan mindent adnak csak vidd már el azt még sem megy úgy ahogy kéne.
MegoldásHow are U today? Just kidding...I don't care!
-
BiP
nagyúr
válasz FіkuszKukіsz #53352 üzenetére
A Graphisoftos fiúknak nem sok közük van a telefoneladáshoz. Mármint nem szemrehányásként, hanem nem ők csinálják.
-
hodostamas
addikt
Megjött a 735, eddig nagyon tetszik. Androidról váltva cirka 1 óra alatt már kézre állt, tudtam használni gördülékenyen. Névjegyek is jól átkerültek. Szerintem jól megleszünk
-
m1lan
őstag
válasz Zsoltika11 #53370 üzenetére
Nálunk a suliban 520-ról sokan váltanak vissza Androidra. Ennek mondjuk a legfőbb oka, hogy az 520 kevéske, a 625/630/635 nem nagy előrelépés, a legtöbb helyen pedig ezek fölött (még) csak a 930 van, ami ugye nem éppen olcsó.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
veterán
-
bozarjoska
őstag
válasz hodostamas #53376 üzenetére
Nem gagyi hogy a képernyőn vannak a gombok? Jól működnek, nem zavaró?
-
-
Sungoo
addikt
Az, hogy a Viber tökéletesen fut, az csak urban legend!
-
confuser
senior tag
válasz hodostamas #53387 üzenetére
Sebességre milyen a cucc? Találkoztál már röccenésekkel, akadozó animációkkal, esetleg csempreújratöltödéssel (akár a főképernyőn, akár az applistában)? Ha egy alkalmazás akad meg, azt még el tudom viselni egy ilyen kaliberű telefontól (főleg, hogy gyakran az app a hibás), de OS részről nem igazán...
-
hodostamas
addikt
válasz confuser #53388 üzenetére
Ma reggel a mindigtv-t raktam fel, annál volt akadás a töltés animációban.Magában a rendszerben még nem találkoztam gonddal Ez tetszik a legjobban, smooth. Andriodon FB és Messenger nálam az L9II-n már nem tudott szimultán futni, itt még mellette x app is elfér és nem kell várnom semmire.
Kérdés..: MobilosOKÉ-t akarom beüzemelni, de mikor megkapom az SMS-t, megnyitom az üzenetekben, de akkor a mobilos okét háttérbe rakja, megvan a kód, majd utána előhozom a mobilos okét, de kezdhetem elölről. (gondolom biztonsági cucc hogyha nem aktív az app, eldobja a session-t. Így viszont nem tudom használni..
Hangprofilt nem lehet egyszerűen állítani itt? Mindig hangerőgombbal kell levenni teljesen, majd visszaadni a hangot? Androidon ugye állapotsoron egy bökés és kész.
-
fareszgamp
csendes tag
Üdv. A session eldobás nálam is megvan ie11-el lunia 635-el. Gáz. Bár érdekes, hogy prohardverét nem hagyja el, lehet nem sessiont használak. Vagy van valami beállítás, hogy ne veszítse el? Kösz.
[ Szerkesztve ]
-
A214
aktív tag
-
fareszgamp
csendes tag
válasz fareszgamp #53390 üzenetére
Közben rájőttem, hogy tudom az okot és azt is, hogy nincs rá megoldás hisz a böngésző ügye bezáródik a session meg addig él amig nem zár be a böngésző.
-
A214
aktív tag
válasz hodostamas #53394 üzenetére
Esetleg azt még megerősíthetnéd, hogy az ébresztő halkítása személyre szabhatóan beállítható már a Denim
rendszerben.erről itt olvastam:
[ Szerkesztve ]
-
Ricsy05
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy telefonszám alapján tudok-e keresni a névjegyek/kapcsolatok között? Mert eddig nem találtam meg ezt a lehetőséget.
-
bepken
veterán
sziasztok!
eddig L630-ban gondolkoztam, de most látom, hogy végre nálunk is kapható pár helyen a L735 - ITT már 77k-ért lehet kapni (gondolom, bolti garanciával)
a kérdésem az volna, hogy van e valami infó, mikor lesz elérhető nálunk a L730, és vajon mennyi idő kell neki, hogy lemenjen 60-65k környékére?
mert akkor még várok türelmesen, azt a felárat simán megéri ez a telefon szerintem!
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Hőszivattyu medencefűtés
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Canon IP7250, MG5450, MG5550, MG6450, MX925, IP8750, MG6350, MG7150, MX725
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Netfone