Hirdetés
- iPhone topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
Hirdetés
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
IFA 2024: Wi-Fi 7 és FritzOS 8 az AVM-nél
ph Látványra kevés újdonságot hozott az AVM az IFÁ-ra, de ez nem jelenti azt, hogy ne kapnánk semmi újat.
-
Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
ma Az S24 családra megérkezett, tablet, hajlítható és elődmodell is sorra kerül hamarosan.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sweepy
csendes tag
-
no1r
őstag
válasz Воланд #54140 üzenetére
az a gond, hogy senkisem használja (ismerősök közül). na most viberről egy beépített csevegőre át lehetne téríteni azt, aki WP-s, de hogy feltegyen kvázi csak miattam egy másik appot, arra nem.
próbálkoztam a Telegram Messengerrel, nagyon jó kis cucc, gyors pontos és van minden platformra (wp, droid, szifon, desktop, webes). de senki sem akarta kipróbálni...a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
pzstm
titán
-
-
Dosi
tag
Sziasztok! Lumia 1520hoz (RM-937_eu_hungary_1002) kijött már a 8.1 update 1? mert már október közepe van és semmi update, preview nem érdekel.
There is no such thing as overpowered graphics card. There are only underpixelled displays.
-
Dosi
tag
-
btudos
veterán
Ki jelentett be mit?
Kozoltek, hogy lesz official Update 1 (+Denim a Lumiakra) Q4-ben, ami a korabbi tapasztalatok alapjan azt jelenti, hogy az elso keszulekek Q4-ben kapjak meg.
Az hogy a PfD-ben mi mikor jon, nem szoktak hivatalos csatornakon bejelenteni. Update 2-rol meg pletykak vannak, mas meg nincs ha jol tudom.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
sweepy
csendes tag
Ilyen nehézkes lesz az új windowshoz jutás is?
Ex teló:Alcatel One Touch 8008D Scribe HD Pure White A:4.2.1 JB. Aktuális: Lumia 735 WP 8.1 Lumia 950XL Win10 TABLET: Acer Aspire Switch 10 Tablet/netbook hybrid win 10
-
csƵ
őstag
Miért nem frissül automatikusan az időjárás alkalmazásom? Wifi be van kapcsolva és rendre az akkori hőmérsékletet mutatja, mint amikor manuális frissítem az app-on belül.
-
sentinel
aktív tag
Sziasztok,
egy Viber kérdésem lenne:
- windows phone-on is mindig fut a program amikor van internet elérés?
- nem lehet kilépni belőle csak ha leszedem?
- próbáltam a másik felet hívni akinél nem volt internet, de mégis kicsöngött a Viber. Ez így jó?
- látom a kontakjaim hogy online-ok vagy sem?Köszönöm
-
dpetibane
tag
Hello,
whatsapp-ot hogyan tudom aktiválni? Kérek kódot sms-ben, de persze nem jön be sosem
-
hroberto
veterán
válasz sentinel #54168 üzenetére
Fut a háttérügynöke, és elvileg jelez ha hívnak, vagy üzenetet kapsz.
Lehet deaktiválni is, nem muszáj leszedni.
Ha hívást kezdeményezel, és a másik félnél nincs net, akkor úgy hallod mintha csörögne, viszont mikor ténylegesen kicsöng, akkor ezt ki is írja nálad.
Látható, hogy mikor vagy online, vagy mikor voltál utoljára aktív, de tapasztalataim szerint ez nem működik tökéletesen.Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
lorcsi
veterán
a L735 minden szolgáltatónál ugyanazt a szoftvert kapja meg vagy belenyúlnak és rátesztik a saját appokat is?
valamint azt lehet ez tudni hogy pl. a vodánál függetlenként adják e vagy sem ?elég jó áron tolják a go előfizuval...
-
csabi94
őstag
Sziasztok!
Barátnőm öccse kért meg, hogy nézzek neki egy (lehetőleg Nokia) WP-s telefont, játékra, és szokásos használatra. Az csak a bajom, hogy nem tudom, hogy ezeken a fél gigás ramos Nokiákon (pl. 630, 635) elfutnak-e rendesen a játékok, mondjuk egy Asphalt 8. Ajánlanék én neki mondjuk egy 830-at, csak azt a kassza sem engedi meg, meg szerintem egy majd 13 éves gyereknek nincs még szüksége ilyen drága, jó mobilra.
Nincs esetleg valami olyan olcsóbb Nokia amit lehet kapni újonnan (Telenornál, vagy függetlenül), viszonylag nagyobb a kijelzője (4" feletti, mert játékhoz jól jön), és elfutnak rajta a mai játékok? Max keret mondjuk az 50-ezer.
Köszönöm szépen előre is a segítséget! -
shunter
aktív tag
Sziasztok!
Váltottam LG p880 ról lumia 625 -re. Hajtott a kiváncsiság, h milyen is a WP
A kijelző rosszabb de összességébe a rendszer és a teló maga eddig kellemes. Bár még 1 nap után fura, de ez egyértelműen betudható annak, h soha nem volt dolgom wp vel.
1-2 kérdésem lenne.
Milyen alkalmazást ajánlanátok ami kezeli az SRT (ékezetes!) feliratokat?
Leszedtem a Store ból egy olyat, h Windows Video Player. Tetszik a felülete, kezeli a feliratot is de az ékezeteket nem
MoliPlayer t is próbáltam, de nálam ne olvassa be az srt t.
Válaszokat előre is köszönöm!
u.i.: Esetleg még hasznos appokat elfogadnék. Amik így Androidról áttért embereknek jól jöhet -
spider80
őstag
válasz shunter #54179 üzenetére
Pedig itt a fórumon mindenki a moliplayert-t használja filmezéshez,úgyhogy jónak kell lennie. Ugyanaz a film és a felirat neve?
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Atek000
csendes tag
-
Gery1987
őstag
válasz csabi94 #54177 üzenetére
Hát azért nem annyira gáz az az 512 MB RAM, sok cucc elfut rajta. Az igaz hogy 50 ezerig nincs olyan Nokia ami 1 GB lenne. 1 GB RAM és 50k az a Prestigio 8500 duo. Nekem a kisebb verzió van, brutál a cucc. Nekem nagyon bejött.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
shunter
aktív tag
-
consono
nagyúr
válasz Bukk900 #54182 üzenetére
A többi 50 ezres sajnos gyengébb procit, meg
videókártyátgrafikus gyorsítót kapott a nagyobb felbontású kijelzőhöz, ami valószínűleg pont a játékoknál jön majd rosszul... De játszani amúgy sem a WP a legjobb, sok minden nem jön, vagy csak késve.Crytec210: jogos, javítva
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
veterán
A nokias/microsoftos kulso akksik miert ilyen dragak?
Marmint milyen elektronikaval vannak szerelve, vagy egyeb extraval, ami esetleg indokolhatja a magas arakat?
Persze, azon kivul, hogy microsoft/nokia felirat van rajtuk..AC-60 Priced at 39€ / $49 USD
12k 6000mAh kapacitasu kulso akksiert...
A DC-16-ot meg megvettem, orbitalisan rohejes aron, de legkozelebb mar lehet, hogy inkabb valami egyeb markat veszek, ha csak a marka miatt kerul ennyibe.Everybody lies.
-
-
pzstm
titán
-
veterán
Nem az ebayes kinaikra gondoltam, ahol 500000 mAh-s cellakat tesznek bele papiron
Pl edigitalnal is olcsobban van mar 13k mAh-s... Ahhoz kepest ez mivel tud tobbet, vagy mi a kulonbseg? o.O
Ha tehetem, en is inkabb minosegi termekeket vasarolok, nem utazom ra az oclso kinaira, de ez eleg nagy kulonbseg, ezert erdekelne..Everybody lies.
-
Rob700
senior tag
Hogy lehet kitenni a Bing időjárás app infóit glance screen-re?
iPhone 12 128GB Black
-
Dave™
nagyúr
válasz Pttypang #54192 üzenetére
Elmondom én miért vettem DC-19-et kb. 2x-es áron (a kínaiakhoz képest). Egyrészt biztosan tudja ami rá van írva, másrészt megbízható, minőségi termék, hamradrészt nagyon jó a form factor (a legtöbb itt bukik el számomra), a grátisz pedig hogy még jól is néz ki. Kapacitásban szerintem bőven elég, hogy közel 1,5x fel tudom tölteni a 920-at (elvégre "vésztöltő"), azt pedig tudomásul kell venni, hogy a minőséget és a márkát is meg kell fizetni. Ha a fentiektől el tudsz tekinteni, akkor jók a kínaiak is féláron, de vannak sokkal drágább márkásak is, szóval azt sem mondanám hogy annyira elborultak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Új, bontatlan Samsung Galaxy A55 5G Black
- Samsung Galaxy S24 128GB 3 év garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB 100%- os akksival!
- iPhone 15 Pro 256GB BlackTitan /Kártyafüggetlen/Icenter 2026.09.22-ig Garancia/Számla+ Ajándék
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen