Hirdetés
- Netfone
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
IFA 2024: Van értelme hőkamerát rakni egy tabletre?
ma Nem tudjuk biztosan, de az Ulefone Armor Pad 4 Ultra Thermal pont ezt kínálja azoknak, akiknek szüksége lenne rá.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok!
Eléggé szemezek a WP-vel, azon belül is a Nokia 735-el. Vodánál elég jó áron lehet kártyásan kapni.
Jelenleg Androidot használok, de elegem van belőle hogy nem érnek el, vagy random restart van. Egy normális telefont szeretnék, amit alapfunkciókra használni lehet, ezért szemeztem a WP-velAmire használnám: Whatsapp,Zene, Viber (főként hívás), Fotó és persze telefonálás
Mennyire ajánljátok a rendszert? Mik a vélemények? Esetleg kis infó a 735-el kapcs.?
-
spider23
aktív tag
válasz Tewe013 #54277 üzenetére
Hát az enyém 8.1 óta egy szót nem mentett el. Ugyan azok a szavak maradtak meg benne amit még 8.0 alatt a + jellel bevittem neki. Nem értem hogy ezt a jó funkciót miért vették ki belőle??! Pedig már a swype bill-nek is alapnak kellene lennie, ehelyett még ezt is elrontották....
-
shunter
aktív tag
Én 3 napja válltottam LG 4XHD ről Lumia625 re. Először fura érzés volt de mivel alapból szimpatizáltam a csempés felülettel mindenképp kiakartam próbálni. És megérte! Nem tudom miért félnek enyire a WP től. Valószínű, h a tévhitek/rosszindulatu pletykák miatt van. Aki csalódott az Androidba vagy nem akar csúcs telót venni annak kiváló altenatíva a WP.
Viszont egy valami fura. Sokat használom a Vibert, de WP minden más gyors és patent, de a Viber valamiért lassú az Androidos verzióhoz képest. Ez ilyen? Vagy kevés az 512ram?
[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz karldergroße #54284 üzenetére
Naptárból én nemrég kezdtem el használni a Simple-t. Nagyon hasonlít a droidos simple calendar-ra, bár a fejlesztő nem ugyanaz. Több típusú naptárat kezel, kitűzve több eseményt is meg tud jeleníteni és ingyenes.
Google-ról még nem váltam le, megy a levelezés, onnan és oda mennek a kontaktjaim, használom a vállalati exchange-et, Lync-et, skype-ot. Vibert már droidon sem használtam, mert ott is totál megbízhatatlan volt. -
zojjektum
senior tag
válasz shunter #54310 üzenetére
Nem kevés, a Viber úgy sz@r ahogy van. Minden más csevegő amit próbáltam megy rendesen csak ez nem.
(#54312) ryori:
+1, meg attól, hogy ha bemegy a boltba az egyszeri ember, az eladó egyből valami androidos lósz@rt akar rásózni, mert ő is csak bottal piszkálja a wp-t, mert fogalma sincs róla mi a fene az. Én is határozottan kellett, hogy fellépjek, hogy ugyan adjon már egy wp-t, mert kiakarom próbálni az android után az meg csak rám akarta tukmálni a samsung x-y-z tudomis én mit, mert az nagyságrendekkel jobb.[ Szerkesztve ]
-
zojjektum
senior tag
Én megfogadtam, hogy samsungot soha az életben többet. Pedig volt esélye nálam. Volt fényképező, tv, dvd, telefon, mikró... mindenből szinte amit gyárt merthát samsung csak jó lehet ééés nem, mind tönkrement egy és másfél év között épphogy lejárt a garancia, pedig nem a legolcsóbb darabokat vettük. Úgyhogy nekem a samu olyan, mint ördögnek a tömjén.
[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
válasz karldergroße #54321 üzenetére
Biztos. Nálam szépen felajánlja már a káromkodásokat is.
-
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Tavaly decemberben volt utoljára WP-s telóm, Ativ S. Gondolokodom ,hogy kipróbálom megint Android helyett. A kérdésem az volna ,hogy 8.1 alatt jól működnek már az értesítések? Facebook, WhatsApp, Viber, Hangouts?
Lumia 735-ön gondolkodok, van valakinek tapasztalata róla?
Z Fold 4
-
blakey
titán
válasz T0rnad0 #54328 üzenetére
Hangouts-ra én IM+-t használok, az utolsó frissítésnél eltűntek a hangjelzések, addig volt, egyébként mindig időben megjön az üzenet, a többit nem használom, uh. nem tudom a választ.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
shunter
aktív tag
válasz zojjektum #54314 üzenetére
ezt szomorúan olvasom. Pedig már régóta használom. Am nem vészesen lassabb, de azért észrevehető.
Még egy olyan kérdésem lenne, h ha a store ba vásárolok akk irja, h az elofizetesemre terheli. Ez itt ilyen egyszerűen megy? Nem kell bankártya semmi? Androidon soha se vettem appot. Nem volt rá szükség
-
blakey
titán
válasz shunter #54334 üzenetére
Ha nincs beállítva semmilyen kártya akkor megoldás lehet, hogy az előfizetéshez adja. Igen, ez androidosoknak új lehet, azért vannak jó megoldások WP-n is.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz SsPL711 #54336 üzenetére
Lehet, mivel csak telenoros kártyáim vannak így nem tudom megnézni. Ettől még droidnál ilyet nem ajánlott fel.
-
razzorr
őstag
Sajna megint Onedrive problémám van. Töltöm fel a képet telefonról, persze megint sehol PC-n keresve. Utána beballagok telefonon az appba,hogy megnézzem hol tart ez a cukipofa és betöltés közben már indul is újra a telefon. Miután 2x ugyanezt csinálta,nem kisérleteztem tovább. Hol lehet a gond?
-
razzorr
őstag
válasz viewdetails #54344 üzenetére
Mobilnetet használok.
SsPL711: Ezt inkább válaszra sem méltatom.Ha neked lesz problémád, remélem hasonlóan vicces leszel.
-
viewdetails
addikt
-
confuser
senior tag
válasz zojjektum #54314 üzenetére
Nekem a múltkor a vodában kifejezetten pozitív tapasztalatokat sikerült gyűjtenem. Mondtam a srácnak, hogy a 735 és a 830 érdekelne. Mondta hogy van már náluk, de sajnos kiállítva még nincs belőle, mire vagyok kíváncsi? Mondtam, hogy leginkább a teljesítményre, mert azért az S400 nem egy csúcs processzor. Erre mondta a srác, hogy ne aggódjak, a WP-nek nem kell erős hardver mint az Androidnak, neki is volt 520-a, és teljesen meg volt vele elégedve minden szempontból (noha ezt én mind tudtam, örültem, hogy az eladónak is ez a véleménye, mert akkor másokat sem hiszem, hogy lebeszélne róla).
-
zojjektum
senior tag
válasz confuser #54347 üzenetére
Ez is ritka, hogy ha már árulnak valamit akkor tud egy kicsit hozzászagolni a dolgokhoz. Mondjuk nálunk a vodában meg úgy általában a gsm boltokban a wp-ből max. az alacsony kategória van kiállítva nehogy már véletlenül azt vegyen a szerencsétlen ügyfél, hisz kell a dodó a samunak, merthogy nekem szinte mindenhol azt akartak eladni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független 100% hibátlan akku 100%
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen