- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom570
aktív tag
A térképek alkalmazásban hogyan lehet láthatóvá tenni a kiemelt helyeket, pl posta, kórház, benzinkút stb?
-
Hínár929
tag
A here maps gyűjteményekben mentett helyeket át lehet szinkronizálni az új térképbe?
Vagy újra kell lementegetni a helyeket? -
Partyface007
őstag
Sziasztok!
Létezik a platformra ehez hasonló program. Amivel egy érintéssel lehet ssh-n parancsokat küldeni?
köszönöm előre is
-
flesh
tag
Nektek az időképben a térképek közül a két legalsót beadja? (csapadéktérkép és a Villámtérkép)
Több frissítés is volt de még nem javították? Gondolom a fejlesztők nem olvassák sehol hogy mik lehetnek a hibák. Régebben az droidos verziónál sem csináltak semmit, most sem csinálnak vele semmit. Lehet nem is tudják hogy nem működik. A beállításokban hiába állítom be a várost amit látni akarok, mindig az aktuális pozíciómnak megfelelő helyet ír ki, na de akkor minek a beállítási lehetőség? Jó lesz ez egyáltalán valamikor? -
Boonen007
őstag
Nekem jottek ma frissitesek az Office appokhoz meg az uj Messenger (Beta)-hoz.
-
Boonen007
őstag
válasz
Luna73 #31989 üzenetére
Nem fagy ki a teló, várd meg crash-el az időkép és visszadob a kezdőképernyőre, egyébként nekem, ha feloldottam a zárképernyőt mielőtt rányomtam az értesítésre volt, hogy behozta az appot. Igaz semmi különöset nem mutatott csak az időkép kezdőképernyőjét.
Alakul ez lassan talán lesznek értesítések is benne nézzük a jó oldalát.
-
tom570
aktív tag
Köszönöm! Igen már le vannak töltve a térképek offline módhoz. Akkor talán a térképek alkalmazással futunk neki☺
-
tom570
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #31981 üzenetére
Lumia 532 win10 és igen van mindkettő.
-
tom570
aktív tag
Melyik navigációs appot ajánlanátok horvátországi kirándulásra, Here vagy térképek? Melyik megbízhatóbb, pontosabb, kezelhetőbb?
-
Boonen007
őstag
Másnak is küldött már értesítést az időkép? Nekem ez már a 2. alkalom, hogy próbál, de hát rányomok és nem tölt be semmit.
-
Drag77
senior tag
Notepadx txt, csv, ini ..stb. file szerkesztő: link
Desktop-ra is elérhető. -
Drag77
senior tag
Emergency kit link
-
kory24
őstag
válasz
Boonen007 #31973 üzenetére
Igen én is arra jutottam...
De mióta Kiderült 920 nem kap win10 nemigazán követtem témát
Win 10 insiderest ha felteszem az meddig használható? A végleges win10re jövő appok jók lesznek 920on lévő utolsó insideres win10re is?
Mennyire használható amúgy 920 ilyen win10-el?
Ja és, hogy is kell felrakni?
Köszi
-
313313
addikt
válasz
#50751744 #31967 üzenetére
Azért a normálistól még nagyon messze van az...
Még mindig nem jelenít meg olyan hozzászólásokat, amink csoportban vannak és képek... képet konkrétan nem látom.
Elindítóm az appon, pöttyözés, töltés erre az x órával ezelőtti állapot fogad. Próbálom lefelé húzgálni, de az istenért nem frissíti a hírfolyamot...
Értesítések még mindig hol jönnek, hol nem Facebooktól, de inkább nem... -
MrZidi
tag
Most lehet elég hülyeséget kérdezek, de tudtok olyan programot ami fálj konvertálásra jó? Történetesen pdf-ből kellene jpgt csinálnia.
-
Drag77
senior tag
Új (beta) uwp Facebook App link.
-
válasz
tibike8 #31956 üzenetére
+1. Whatsapp
A világ boldogabbik felén azt használja a többség. De pl. orbanisztánban' sajnos ez az elterjedtebb. Ami nem lenne nagy gond.... de Windows alatt, pont ez a kevésbé megbízható.
Droid alatt tök mindegy. Ott általában kisebb százalékban és akkor is user error miatt vannak gondok. Hiszen milliók használják ezeket. De ott nem minden user ismeri a droidos telefonját... csak plug&play módban használják, amit droidnál még 2016-ban sem mindig a legjobb. A Skynet néha elszabadul
-
plau85
tag
Nekem minden reggel újra kell indítanom a telefont a hülye viber miatt. Beragad az app, nem jelzi az üzeneteket. Ha pedig épp üzenni akarok és nem volt reggel restart akkor csak kilép. Szörnyen bosszantó. Eddig a másfél év alatt semmi gondom nem volt a telefonnal. Persze az egész család a vibert használja, pedig már rég kukáztam volna. Esetleg valami megoldás erre a problémára? Újratelepítés már megvolt. Ha reggel újraindítom a telefont egész nap probléma nélkül megy a viber.
-
Ryoo
senior tag
-
Boonen007
őstag
Most kaptam frissitest a Messenger Beta-hoz, ez mar a 2. De meg mindig eleg lassu 920-on.
-
snooze
veterán
válasz
Boonen007 #31939 üzenetére
Egy nagy f.. ez a progi..miota kinlodnak vele,és nem sikerül megcsinálni normálisra..sajna az ilyen progik nem rendes müködésétöl megy el az emberek kedve a winmobiletöl..és ezen ne is csodálkozzanak..
Megjelenitik a csapadék és villámtérképet jo ideje,de nem müködik..de más sem..igy kuka..De bezzeg a hótérkép van nyáron is..😄😄😄
-
Boonen007
őstag
Nem rég frissült nekem az időkép, visszatért a live tile, és előbb küldött valami értesítést, de nem tudta betölteni sajnos crash-el az app, lassan jönnek az értesítések?
-
chipesz
őstag
Valaki írta pár napja, azóta én is így használom, s jelentem a Windows 10 Mobile-os Messenger végre fasza. Csak a Sync Contacts opciót kellett kikapcsolni és azóta nem lép ki rögtön, sőt egyáltalán nem, gyorsan visszatér a háttérből, szóval jó használni.
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani valamit a News app helyett?
A lényeg hogy tudjon magyarul.By the way, másnak se tolt be a store?
-
Švejk
őstag
Kiszivárgott egy frissítés a Redstoneos Store apphoz.
RS, és TH2 buildekre egyaránt telepíthető! [link]
(TH2-n nekem lassabb mint a régi, stabilnak tűnik, és megjöttek a frissítési listák is!) -
Joker88
őstag
van valami olyan app a WP áruházban,ami élő csempe formájában jelzi a labdarúgó EB meccseit/eredményeit ?
-
Imilenni
addikt
válasz
ZavaBalazs #31925 üzenetére
De ez most komolyan WIN 10 only??
Mert nézem és sehol sincs írva hogy win 10 only lenne..Hát azért reménykedtem legalább egy voice chat lehetőségben az új frissítés után, akár egy chat buboréknak is örültem volna..de ahogy olvastam van akinek még rosszabb lett mint volt..
Tudom, nem a Microsoft fejleszti, de mégis...
-
Imilenni
addikt
válasz
ZavaBalazs #31923 üzenetére
Ahha. Akkor mond meg kérlek hogy frissítsem 520-amon azt a sz@rt?
Ha már te így, akkor énis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meg honna na fenéből kéne nekem tudnom hogy magasról tesznek a 8.1-re? Ahhoz képest hogy azért nem évek óta van kint a 10.Szerintem jobb lett volna ha normálisan válaszolsz...nem így......
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Valaki nem tudja hogy mikor lesz már frissítve a Massenger?
Az új "szmájlik" helyett kockák vannak..a többi hiányosságot had ne soroljam!!!UPDATE: Most látom hogy kijött egy frissítés 6.-án, DE nem tudom frissíteni?!?! 8.1-es win
-
ZavaBalazs
őstag
w10-es onefootball userek: nektek a főoldalon a beállított kedvenc csapat következő meccseinél mutatja a válogatottat is, vagy csak a klubot?
nagyon örülök, hogy a bayern 1 hónap múlva játszik egy barátságost az sv lippstadttal, de így EB idején nem különösen érdekel. (meg ez a meccs mondjuk amúgy sem) -
ZavaBalazs
őstag
jött ma rá egy frissítés, kipróbáltam, átlag 3 perc partnerlistán semmittevés után kifagy.
majd szóljatok, ha működik már.
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
snooze #31903 üzenetére
Szerintem használj Microsoft Maps-et, ugyanaz, és biztos működik, biztos nem tüntetik el. Minden benne van, a korábbi Drive+, Transit, Maps, City Lens, stb. funkciói egyesítve. Én amikor a HERE híreket hallottam átálltam, mert hosszútávon úgyis át kellett volna (W10M), és teljesen jó. A hangos navi kicsit ügyesebb is, meg van már sávasszisztens ha jól tudom (én csak mankónak hallgatni szoktam kikapcsolt kijelzővel).
-
Ryoo
senior tag
A messenger beta frissült mióta megjelent?
-
Švejk
őstag
Ma jött egy Instagram frissítés, végre át lehet tenni SD kártyára.
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Here maps-ot hogy tudom elöcsalogatni 8.1-en?az áruházban azt irja,hogy telepítve,de nem jelenik meg a programok között.köszi. -
MarQs
senior tag
válasz
zsoltzsolt #31890 üzenetére
Foci EB-re és egyéb sportokra még mindig a legjobb ingyenes magyar nyelvű -> SofaScore
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest