- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
bluemirage #32392 üzenetére
Na, csak tisztánlátás végett: Az asszonynak van egy 525-öse, még 8.1-es, a gyorsaságával a harmatos hardver ellenére sosem volt gond, most sincs, mondhatni villámgyors, pedig tényleg egy lepkefing. DE: Kezdettől fogva magától ír sms-t, magától nyit és zár be programokat, vagy éppen magától baszik rá, hogy te épp ezerrel nyomkodod mondjuk az ébresztés leállítását. Kurva okos, olyannyira, hogy szinte teljesen önálló. Kétszer volt szervízben, ugyanolyan szar, mint volt. Azért élünk együtt vele, mert nincs nagyon lóvé (vagyis eddig nem volt) másikra, illetve tényleg csak alapokra, telefonálásra használja az asszony, ugyanis otthon van a gyerekkel, így minden másra ott a lapos meg a tablet. Gondoltam majd kb 2 hónap múlva veszünk újat neki, mert megy vissza dolgozni, és oda már kellhet egy stabil és megbízható készülék.. addig foltozgatom.. Gondoltam leszedek egy appot rá, amivel legalább látja, ha hívták, vagy sms jött, mivel van, hogy ki se csörög. Gondoltam, a rengeteg hasonló ilyen app közül majd ti megmondjátok, melyik a legjobb... Erre kiderül, hogy rosszul gondoltam, hogy egy teljesen hótt alap app sincs ehhez a rakat szarhoz, amiből egyébként androidhoz van vagy 30. E mellé jönnek az olyan nyalánkságok, hogy a fészbúk app a legalapabb dolgokat se tudja, amit az androidos, vagy a desktop, pl. nem lehet megnézni, hogy ha a gyerek képét belájkolták ötvenen, ki az az ötven, mert nem dob fel listát. Szóval ami applikáció van hozzá esetleg, az is szar.
És még sorolhatnám. Nem a 300 fingutánzó android appot hiányolom, de pl. DM-ben vásárolunk a gyereknek, és az applikációjuk által viszonylag jelentős kedvezményeket lehet elérni, online kupon felmutatás, ilyesmik. Na, kitaláljuk együtt, melyik platform az egyetlen a három legismertebb közül, amire nincs DM app?
Na erre mondtam, hogy itt fejeztük be, és váltjuk a platformot. Tudom, hogy több lóvét kell beleölni egy stabil androidosba, de akkor beleölöm, és legalább az működik, meg van hozzá minden olyasmi, amitől egy okostelefon okos. Ennyi. -
snakebait
senior tag
válasz
hroberto #32386 üzenetére
Csináltál vele valamit vagy csak úgy ukk,mukk,fukk megjavult? Nekem tegnap óta nem akarja a jót,nincsenek névjegyek. Ha beállítom,hogy az egész névjegyzéket mutassa,akkor sincsenek köztük akiknek tudván tudom,hogy van viber. Vagyis ott vannak a személyek,viszont nem mutatja,hogy van viber. Így csak a hívás opciót ajálja fel meg,hogy hívjam meg őket sms vagy emil formában. Be@arás.
-
Boonen007
őstag
Jott frissites Twitterre meg Outlook naptar&postara. (volan buszmenetrendre)
-
válasz
#50751744 #32394 üzenetére
Off, ... csak mert kérdés is volt benne:
Elmondták, bár azok egy része már nincs itt, mert váltott
Emiatt nem unalmas és hiteltelen azoktól akik mondták / mondják.De akkor megígértem, hogy heti 1x-ben igyekszem ezt a negatívnak tűnő tényközlést maximalizálni. Ez a darabszám átlagban megvan, még kevesebb is. Az elmúlt 1-2 hétben talán egy kicsit több.
Ha 2017-ben új telefonként következő telefonod is Windows-os lesz, akkor nagyon el fogom magam szégyelni, mert nem akarok senkit bántani, vagy minősíteni döntése miatt.
Remélem lesz 2017-ben Windows-os telefon, ami tetszik is neked és sokáig hűséges maradsz.
Na és akkor máris hiteles lesz a mostani morgásod.Ha viszont valami furi vakság hajt, akkor ne kérd tőlem amit írtál, csak ha hűséges WP-s vagy és LESZEL, legalább 2 évig.
Nem veszem személyesnek, szerinted Te se tedd. A hétvégén úgyis ezzel készülök. Így legalább addig többet nem írok.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
bluemirage #32392 üzenetére
ez hülyeség. még a 930-hoz képest is érezhető előrelépés a 950.
-
válasz
szetcsuszott #32391 üzenetére
Mondjuk ez így már nettó hülyeség. Sokkal több pénzért, sokkal jobb telefont. Még jó, hogy...
Abban viszont sajnos igazad lehet, hogy a WP-ben az a jó, hogy egy W10 5-ösön kb. ugyanolyan szarul fut a W10, mint egy 950en. Közel azonos felhasználói élmény a készülék árától függetlenül.
A droidon legalább van különbség ebben. Egy zászlóshajón nagy eséllyel jobban fut ugyanazon droid, mint egy low budget modellen. Ha az ember olvassa a W10-es topikot, akkor látszik, hogy pont az a baj, hogy mobilos W10 sajnos annyira eldroidosodott, hogy egy mostani droid stabil és jobb rendszernek állítható be a W10-el szemben. Ez nemcsak az első fél évben volt így... (ezt tény) hanem sajnos nyár óta is sokaknak van még mindig gondja vele.
-
Boonen007
őstag
A Facebook es Messenger appbol a sima vagy a Beta jar elorebb?
-
snakebait
senior tag
válasz
hroberto #32386 üzenetére
Neked-nektek is frissült a viber 6.2-re? Beletették a nyelv választási lehetőséget,viszont a Magyar nincs benne nekem csak mindenféle kriksz-kraksz nyelv,annak ellenére,hogy az áruházben a támogatott nyelvek között van.Ja,és újratelepítettem,hátha. De nem,sőt eltűntek a kontaktok is,nem szinkronizálja. Csempe megint nem átlátszó. Jó felé haladunk.
-
tisti1965
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #32381 üzenetére
Igen,keress rá,bár engem most kidobál
-
tisti1965
aktív tag
Sziasztok
M4sport működik valakinél? -
Clemi
veterán
válasz
szetcsuszott #32378 üzenetére
Azért majd számolj be, hogy az 525 árának megfelelő összegért beszerzett droidos telefon miként muzsikál úgy egy hónap használat után
-
roby1520
tag
Üdv!fényképek app állandóan kilép!az én készülékemben van a hiba?
Lumia 1520 -
*VARJU*
tag
Igy van jó a memóriád 😃
Ajánlottad még a télen nekem és azóta is használom. Egy a baj vele gondol egyet és kidob ez már idegesítő 😠
Gondoltam rákérdezek hátha van valami jobb
Ezek szerint nincs
ZSOLTNAK SZÁNTAM 😊 -
hroberto
veterán
Tudja valaki mi van ezzel a fos Viberrel? Pár napja újratelepítettem, azóta nem szinkronizálja a kontakt listát.
-
*VARJU*
tag
Sziasztok
Olyan appot keresek ami pin kóddal letiltt bizonyos appokat, van ilyen??? -
Pikkolo^^
addikt
válasz
szetcsuszott #32368 üzenetére
Nincsen ilyen.
-
szetcsuszott
aktív tag
Hali! Az asszony lumia 535-ösére ajánljatok már légyszi egy ingyenes appot az értesítő led helyett, valami olyasmire gondolok, mint droidon a NoLed.
Köszi előre is! -
tibike8
őstag
válasz
NoNick #32362 üzenetére
Tudom, hogy be lehet, de mi köze van az időtávnak a megjelenéshez? Van olyan fiókom ami 15, van 30 perces és van 2 óránkénti szinkronos. Mint frissítés előtt is voltak. Vagy újabb fícsör, hogy most már csak akkor jó a felirat, ha azt állítom be amit a MS akar? Amúgy a 1520-on ismerősnek rendben maradt a felirat a frissítés után is.
-
Delerium
senior tag
Szombati frissítés óta mintha megjavult volna Messenger, lehet már írni, miközben más ír és hamarabb be is tölt. Csak bebeszélem magamnak, hogy márhogy ez jó, vagy tényleg jó?
-
Happi
tag
http://pcworld.hu/szoftver/nagytakaritast-tart-a-windows-aruhazban-a-microsoft-216604.html
-
gallimi
tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy az ApkTowin10-et nem lehet valahogy működésre bírni Lumia 640-en? Mert nekem nem sikerült. _Köszi
-
height
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #32352 üzenetére
A fájlok app nem látja
woland_y2k A felhő tárhely pont tele lett és a 7giga le maradt.
hroberto: sd kártyán volt, így mik a lehetőségek ?
-
height
aktív tag
Sziasztok, át akartam helyezni a lúmia mobilomról 7 giga fájlt a gépemre, és véletlen töröltem, de a mobilon a kezdő képernyőn még látszanak azok a képek amiket töröltem, van erre lehetőség hogy vissza állítsam ??
-
Ádám16
addikt
Sziasztok!
Néhány alkalmazás stabilitása felől érdeklődnék: Messenger, Facebook, Instagram, Onedrive, OneNote, Office-appok, Outlook
Ezeknek van/szokott lenni nyűgje a platformon?
Nem tudom, használ-e valaki értelmes droidos készüléket a W10m telefonja mellett, de ha igen, az alkotna véleményt arról, hogy ezen Playből szedhető alkalmazások mennyivel jobbak-fejlettebbek, mint a Store-os megfelelőik?
Köszönöm előre is. -
busman
veterán
[link]
Hasznos.Olyan mint a photo measure droidon... -
Boonen007
őstag
válasz
zsoltzsolt #32345 üzenetére
5.1.7.0.
-
Boonen007
őstag
Frissült az időkép, azon túl, hogy nekem továbbra sincs live tile meg az háttérben futó alkalmazásokból is eltűnt bármi változás?
-
netpeti98
addikt
válasz
zsoltzsolt #32339 üzenetére
Köszönöm!
Én még 8.1-en vagyok azért kérdeztem. Szimpatikus alkalmazásnak tűnik, csak nincs ismerős aki hazsnálná. -
Tyrel
őstag
Hm, kb. 2 órája varázslatos módon elkezdett újra működni a Viber Push Notification a 925-ön. Nem nyúltam hozzá, egész biztosan nem én javítottam meg.
Lehet hogy valami Service döglött le valahol és most jöttek rá a srácok hogy talán meg kéne nyomni a szerón a Reset gombot?...
-
netpeti98
addikt
válasz
zsoltzsolt #32330 üzenetére
Csak félig kapcsolódik a témába, de a WhatsApp-nak van külön W10M verziója, vagy a WP8.1-es klienst fejlesztik tovább, mint a Steam?
-
Levente75
aktív tag
Nekem is működött a viber, csak a push értesítések nem jöttek meg. Ha beléptem a viberbe akkor láttam az üzenetet, csak hangjelzés nem volt. Se üzenet , se hanghívás esetén.
-
válasz
spiderpig820 #32333 üzenetére
A megnyitott alkalmazás használata eddig is ment.
-
confuser
senior tag
válasz
spiderpig820 #32333 üzenetére
Megy a push is? Vagy csak a megnyitott alkalmazásban látod, hogy kaptál valamit?
-
alratar
addikt
válasz
zsoltzsolt #32329 üzenetére
Hupsz félrenéztem. Két nap állandó ébrenlét után mar nem ugyanolyan a szem
Sorry
K -
zsoltzsolt
addikt
Viber nélkül nem élet az élet? 😂
-
confuser
senior tag
Anyám 640-én ugyanez, de már másoknál is olvastam. A 8.1-es Viber valóban "megkukult". A 10-es Viber vígan működik. Hogy ez végleges-e vagy sem, nem tudom.
A notifications+actions-ből azért törlődött, mert te törölted az appot. Az újratelepítéssel nem kerül vissza, csak akkor, ha megjön az első értesítés tőle (default alapból engedélyezve van, akkor is ha nincs benne a listában). Mivel viszont nem működik a push notification, ezért ez egy ördögi kör, addig nem is fog visszakerülni.
-
Tyrel
őstag
Elfeledett Lumia 925-ön (ezúton is üdvözlöm Mike Rosoft-ot) egyik napról a másikra megkukult a Viber.
Bárki ír vagy hív egyáltalán nem jelez, csak akkor ha épp nyitva van az orrom előtt az app. Korábban rendesen pittyegett, néhány napja csinálja ezt.
Próbáltam már:
- össze-vissza kapcsolgatni Viber-en belül az értesítési beállításokat, közben újraindítgatni a telefont
- össze-vissza kapcsolgatni a Batter Saver-ben hogy futhat-e a Viber a háttérben, közben újraindítgatni a telefont
- Újratelepíteni a Viber-t (uninstall után szintén restarttal)Éééés semmi. Meg nem nyikkanna az istenért sem.
Valaki látott már ilyet?
P.S.: A nötifications + actions alól szőrén szálán eltűnt a Viber, nem az hogy nincs neki joga értesítéseket küldeni hanem látni se látom hogy van-e joga vagy nincs, adni meg végképp nem tudok neki. Gondolt egyet ez a hulladék és kivette a listából. (reinstall se teszi vissza)
-
Happi
tag
A W10-es Facebookot sikerült áttelepítenem az sd kártyára. Úgy tudtam, ez nem lehetséges. Még ilyet...
-
Breaker
tag
Sziasztok,
Előjött valakinél olyan, hogy semmilyen jpg-t nem enged lock screen-nek beallitani? Lumia 735 rendesen beméreteztem es jpg formátumban felraktam a telora a hatterkepet. Se a telorol se sd kartyarol nem hajlando beallitani. Azt irja "We cannot set this one as the lock screen".
Köszi
Üdv
Breaker -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Pikkolo^^ #32307 üzenetére
Nálam mostanában mindig szar mind a Face, mind a Messenger. A legújabb build van fent, a 15905.100.
Egy idő múlva, pár használat után, ha belépek az appba csontra lefagy, megnyitni megnyitja, de ott semmi, akár egy fénykép. Se le, se fel nem lehet görgetni. De lehet ez csak a fást körös build miatt van -
Pikkolo^^
addikt
Jőtt egy új FB beta, kinek mi a tapasztalata?
-
Zoli133
addikt
Store másnál is baromi lassú?
Le akarok új programot tölteni akkor ha rámegyek telepítés gombjára majd 1 perc mire állapotváltozás is történik, és átvált a felirat licenc beszerzésére vagy mire. -
psg5
veterán
Microsoft naptárt (outlook naptárt) vagyis annak bejegyzéseit át lehet valahogy húzni google naptárba?
-
egykori
őstag
válasz
confuser #32301 üzenetére
Mint írtam, egyszerre csak egy telefonon üzemel a fiókba lépés.
Érdekes, hogy írod az MS accountot, ezzel nekem is meggyűlt a bajom. Ugyanis a 650-ről letöröltem, és látszólag sikerült felvarázsolni a 950-re, de valahányszor be akartam lépni vele, kiírta, hogy nem jó a kód. Jelenleg SMS-sel lépek be, nem tudom, mi az oka. Majd később ismét kísérletezgetek vele.
Van gmailes fiókom, kettő is, azoknál simán ment a váltás, és megy a belépés is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest