- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van valami olyan alkalmazás ami olyan mint a Nokia Play to? Szerettem még az N8-ason, de Windowson nem, szeretnék helyette valami alternatívát amivel kiküldhetem DLNA-s TV-mre a képeket, videókat.
-
válasz
hibavissza #30022 üzenetére
Azt nem értem, ha az ember rákeres storeban akkor meg semmi... Köszi a linket. Transit helyett éppen a moovit-ot kezdtem használni, nem tűnik rossznak
-
Kérdés, más sem látja a Here Transit-et az áruházan? Kipróbáltam a WP10-et, lassúcskának tűnt visszaraktam a 8.1 Update 2-t azóta nem találom az áruházban a Here cuccokat... A Transitot meg szerettem és szeretném még tovább használni, de így nem tudom letölteni....
-
Van friss MO térkép
-
Microsoft fiókkal lehet használni a telót és akkor menti a számokat ms accountba (ha van rég msn messenger azonosító vagy skype már az is ms account)+ ha be van állítva sms-eket és alkalmazáslistát is. A számokat el lehet érni OneDrive.hu-n a user saját accounjával, az sms-eket nem, a windowsphone.com-on pedig lehet látni az eddig telepített alkalmazásokat. Ez már tök online.
Viszont ha kell tudsz olyat csinálni, hogy Adatátvitel -> ... -> exportálás SD kártyára. Ilyenkor csak a telefonban tárolt névjegyeket menti ki egyetlen vcf-be az sd kártyára, értelemszerűen ezt majd vissza is tudod importálniHa van bent wifitek, a Beállítások -> VPN-be érdemes majd benézni
Amit érdemes lenne még megnéznetek, az a Beállítások -> munkahelyi fiókAkár le is szerződhetnétek az ms-el és létrehozhatnátok saját vállalati felhőt, gondolom valahogy lehet oda migrálni a telefonon használt user accountokat. Van bármiféle szabályzatotok mobilbiztonságra? Szvsz ha nincs akkor kellene egy javaslat, amivel alá tudod támasztani a szükséges biztonsági előírásokat és beruházásokat, addig meg max marad a vcf-es mentegetés, talán megy ms account nélkül is a sima hívás, de az sms-ek mentése sehogysem.
-
Na íg már kezd tiszta lenni, akkor cak azt nem értem, hogy öcsém miért tudott vásárolni :s Egyébként az MS fiókom ugyanaz, nem változott, ezt állítottam be skype-hoz is, a telefonhoz is, és a telón az xbox-hoz is. Nem értem miért nem szinkronizál :/
Japp most küldték, át, hogy átváltott helyi valutára a fizetőeszköz... Akkor ezért tudott régebben vásárolni. De az még homály, hogy miért nem szinkronizál... :/ -
Nem keverem az egyenleggel. Az van, hogy bármivel játszok, az nem látszik milyen achievmenteket teljesítettem. Csakis és kizárólag az ms solitare-ből látszik 2/3. Se Temple run 1-2, se asphalt, se fruit ninja, shark dash, earthworm jim stb. semmi. Ha elindítom az xbox extras-t ott lehet stílust, jellemzőket módosítani. Ott lehet vásárolni silverért. Öcsém is vett onnan silverért és nincs semmilyen bankkártya vagy ms ajándékutalvány hozzátársítva a profiljához.
Egyébként azt sem értem, hogy a legutóbbi tevékenységem: Microsoft Solitaire Legutóbbi játék: 2013.02.10.
20/40
Ezt hogy? Azóta játszottam sok játékkal és még az ms solitaire-ben is már rég megcsináltam mindent, ki is írta a telefon toast-ban de akkor is maradt ugyanez.. Nem értem
Valami rosszul lenne beállítva vagy nem tudom. Minden játékból kapom a toast értesítést de a profilomban semmi...... -
válasz
#42308056 #22695 üzenetére
az xbox.com-on is csak 20 silvert ír... Azért nem értem, mert wp 8.1 alatt kikerülhetetlen, hogy csatlakozzak az xbox live hoz ha játszom. Ha már rámerőltetik akkor mi a b*dös k*rva anyjáért nem adja meg a megszerzett pontokat? Véletlen vásárolnék magamnak egy másik skint? Bocsánat de pipa vagyok, hogy egyszerűen nincs megoldás :/
-
-
Segítsetek pls!
Miért van az, hogy van a lumiámon csomó xbox-os játék, újabbak, régebbiek. Játszok, fainul kiírja, hogy eredmény feloldva 5G, 15G stb, de ha belemegyek az xbox extras-ba akkor csak 20 silverem van még mindig? Van xbox live profilom meg minden. Ja és L625 WP8.1. Erre mi lehetne a megoldás, hogy amilyen eredményeket elértem és feloldottam az azokért kapott aranyakat és ezüstöt lássam is, illetve fel is tudjam használni?
-
Sziasztok!
Tudtok olyan videofelvevő alkalmazást ami tudja az alábbiakat?
- Állítható video bitráta
- Állítható fókusz (auto, végtelen, manual?)
- Led bekapcsolása/letiltása
- esetlegesen állítható felbontás (nem fontos)
- esetlegesen háttérben futás (nem fontos)Anno N8-ason volt ilyen a SymDVR, Lumiára is biztos van hasonló ugye?
-
válasz
SpongyaBob #15897 üzenetére
Csak kár, hogy nem akar feltelepülni az SD kártyáról, mert nem erre a régióra van a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- iPad topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest