- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
jksx
senior tag
Nincs mit.
Ezt rendeltem és szépen működött vele. -
jksx
senior tag
válasz
zsoltzsolt #32200 üzenetére
Egyetértek.
-
jksx
senior tag
Hogyan lehetne elérni az áruházban, hogy pl. ne spanyol nyelven kínálja az általam keresett appot (pl. Artifex Mundi: Time Mysteries)?
Ha átállítom a régiót pl. Angliára és a nyelvet angolra az megoldaná a problémát? -
-
jksx
senior tag
Az időképet nem találja az áruház. A keresési eredmény szerint nincs ilyen app
-
jksx
senior tag
Sziasztok!
Bocs a láma kérdésért, ha wp-re megveszek egy alkalmazást, akkor, ha olyan az alkalmazás, asztali windowsra is lesz letöltési jogosultságom a teljes verzióra? -
jksx
senior tag
válasz
csingacsgukk #31531 üzenetére
Szia!
Samsung EVO 16GB -os kártyát használok én is, többféle eszközben.
Itt a fórumon olvastam több helyen, hogy ha gond van a kártyával, akkor előfordul ez a hiba.
Nekem egy appal volt ilyen sztorim, hogy nem tudott letöltődni, átkapcsoltam belső tárhelyre, amikor feltelepült nyomtam neki egy delt, majd vissza az sd kártyára és akkor jó lett. Ki érti ezt?
Esetleg egy kártya törlést megpróbálhatsz. -
jksx
senior tag
válasz
csingacsgukk #31516 üzenetére
Hová menti az alkalmazásokat a telefonod?
Lehet, hogy az sd kártyával van gond. -
jksx
senior tag
Na a 6. napon végre összejött az app telepítése #31288
-
jksx
senior tag
Nekem nem jön le.
Mindent próbáltam már.
Más appot simán letölt, telepít. Megpróbáltam az automatikus frissítést kikapcsolni az áruházban, manuálisan frissíteni, semmi...
Többször is újraindítottam a telefont, az sem oldotta meg a hibát.
8103012e a hibakód. -
jksx
senior tag
Továbbra is hibakóddal megszakad a telepítés
Próbáltam átállítani, hogy hova telepítsen (SD kártya, vagy telefon). Próbáltam wifi-vel, lekapcsolt wifi-vel mobilnettel.
Lumia 640 XL wp8.1 rendszerrel -
jksx
senior tag
Üdv!
Az alkalmazás áruházban telepítés nélkül beragadt appot (8103012e hibakód) hogy lehet eltüntetni?
Próbáltam átállítani, hogy a telefon memóriájába telepítsen SD kártya helyett, de a hiba megmarad.Köszi.
-
jksx
senior tag
válasz
egykori #31171 üzenetére
Mostanában nem olvastam a telefonon, de amíg használtam a Bookvisert nem volt vele semmilyen problémám. Szerintem a fizetős valamilyen többletszolgáltatást nyújthat, nem hinném, hogy stabilabb.
Amikor problémád volt vele, próbáltad más könyvet megnyitva is? Wp8.1 vagy wp10 insideres rendszer van a telódon? Nekem 640 XL DS telefonom van wp8.1-el.
Androidon is jártam úgy, hogy némelyik könyv használhatatlan formátumban jelent meg a legjobb olvasón is. A cool reader pedig magától omlott össze és elfelejtette az oldalszámokat. Sajnos az FBreader app csak árnyéka az androidosnak, pedig az az egyik legjobb e-könyv olvasó app. -
jksx
senior tag
Üdv!
Az áruházban a saját alkalmazások listából nem lehet letörölni a nem telepített, vagy letörölt alkalmazásokat? -
jksx
senior tag
válasz
Over567 #31117 üzenetére
Jártam úgy alkalmazás frissítéssel, hogy nem tudta letölteni, frissíteni az alkalmazást.
Átváltottam az SD kártyáról telefonra mentésre és akkor gond nélkül tudott frissíteni. Utána eltávolítottam az alkalmazást majd visszaállítottam SD-re a letöltés helyét és így működött. -
jksx
senior tag
Üdv!
A Sygic navigációs alkalmazása milyen a wp-n?
-
jksx
senior tag
A mobilegyenlegről fizetést megoldhatnák végre, hogy ne kelljen Paypallal trükközni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest