- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Воланд
titán
válasz
Plazmacucci #31693 üzenetére
sms
-
Ryoo
senior tag
válasz
Plazmacucci #31695 üzenetére
WeChatet nem használtam soha, igazából azt se tudom, hogy eszik, vagy isszák. Az egy külön chat app, vagy tudsz vele kapcsolódni különféle kiszolgálókhoz?
Anno WP 7-en, amikor semmi nem akart értesíteni, akkor a Line-nal próbálkoztam és az tökéletesen működött, még WP 8-on is, azóta nem próbáltam. Csak ugye senki sem használja ezeket sajnos az ismerősi körömben. Viber is csak a többiek miatt van, amúgy nem vetemednék magamtól a használatára. -
-
hroberto
veterán
válasz
Nálam a Whatsapp az ami hibátlan.
-
-
Ryoo
senior tag
válasz
Nekem mostanában a Whatsapp is szarakodik, csak akkor kapom meg az üzeneteket, ha belépek, de ezt hetente 1× csinálja. Skype rendesen megérkezik, és most csak a beépítettet használom.
-
Viber és Messengeren kívül melyik chat alkalmazás jó is megbízható? Mert ez a kettő nem. Szeretnék valamit használni ami nem körülményes és mindig jelez. Sajnos a többit nem ismerem csak hallomásból.
Köszi -
netpeti98
addikt
válasz
zsoltzsolt #31690 üzenetére
A Xamarin alapvetően nem jelenlegi appok átírására van kitalálva, hanem az új C# alkalmazások készíthetőek el vele mindhárom platformra. Amire te gondolsz azok a hidak, de abból a droidost kinyírták, az IOS pedig béta verziós emlékeim szerint.
-
válasz
zsoltzsolt #31688 üzenetére
Igen.
-
zsoltzsolt
addikt
Él ez a Xamarin project?
Vagyis, ha van egy magyar fejlesztésű IOS app, akkor azt ezzel át lehet "fordítani' , hogy fusson W10M-en is? -
*VARJU*
tag
Helló
Valami videó vágo-szerkesztő appot tud valaki? -
Ryoo
senior tag
Még mindig halott mindenkinek az időkép élőcsempéje?
-
egykori
őstag
Ma találtam az Áruházban - és meg is vettem: Media Player Gold (4920 Ft helyett 325 Ft)!
-
tibike8
őstag
válasz
ugronandras #31680 üzenetére
A játékok egy része nem W10P kész így nekem is eltűntek. Ez van. Az érintés érzékenység romlása nem tudom mitől van. Nem olvastam ilyen gondról. De lehet, hogy az okosabbak erre is HR-t fognak mondani.
-
ugronandras
újonc
üdv
Problémám van.Mai nappal frissítettem a Microsoft lumia 535-ömön win10-re a rendszert.Ez azt okozta,hogy a játékok egyik széle eltűnt,illetve az érintés jóval nehézkesebb.Mitől van ez?Köszi!
-
mntn
tag
Nekem az Óra csempe tűnt el, illetve magát az alkalmazást sem törölni, sem újra kitenni nem lehet.
-
Ryoo
senior tag
-
tibike8
őstag
Nekem meg semmi nem változott a tegnapi frissítéssel. A csempe off (nem beragadt értéket mutat, hanem csak a logót), ha belépek működik, és az a hiba, hogy a térképek nézése után ha az előrejelzős kezdőoldalra visszalépek, üres a képernyő, szintén megmaradt ergo nálam semmi javulás nem történt.
-
Ryoo
senior tag
Másnál is befagyott az időkép élőcsempéje? Nekem az utolsó frissítés után már csak a ma reggeli állapotot mutatja, és persze a tartózkodási hely is rossz.
-
okoska74
senior tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy ha a névjegyzékbe egy névhez több telefonszám is tartozik, akkor van -e lehetőség az egyiket alapértelmezettre tenni (Ez legyen a listában az első)? W10M 218 alatt.
-
Sziasztok!
Win 8.1es telefonon beallitott MS fiokon kivul be lehet e akarcsak ideiglenesen is lepni masik ms fiokkal, hogy egy korabban megvasarolt alkalmazast feltelepitsek, majd a korabbi fiokkal hasznaljam ezt az alkalmazast is a meglevokon tul?
Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
tom570
aktív tag
My telenor app nem kompatibilis Lumia 532-vel, miért?
-
flesh
tag
válasz
height #31662 üzenetére
Loco Music Player 100 megás mixeket hallgatok vele, mappából is játszik!
-
Happi
tag
Az áruházban ezt írja a wines telefon appról:
"Későbbi felhasználás és lejátszás céljából felveheti a mobil-, LTE- vagy Wi-Fi hálózati hívásokat (ehhez a hívásban részt vevő valamennyi személy beleegyezése szükséges"
Erről tudtok valamit? -
height
aktív tag
Sziasztok, olyan zene lejátszó alkalmazást keresek aminek jó a hangzása, és le játsza nagyobb fájl méretű(10-15mb) zenéket is ?
-
chipesz
őstag
Tudtok valami jó youtubeToMp3 appot?
Próbáltam a "Download MP3 Music" nevezetűt, a felület nem igazán jött be, plusz nem lehet egyszerre többet hozzáadni. A "Converter for YouTube by Flvto.com" jó lenne, csak épp nem működik.
MyTube-ot is használtam, de az valamiért nem mindig indítja el a zenét, jobb lenne olyan, ami a Music mappába menti és mondjuk a Groove-val le tudom játszani.
Köszi! -
Happi
tag
Uraim!
A W10 Térképekben van POI? -
hroberto
veterán
A Viber-nek lesz UWP appja? Van erről infó?
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
mukibuci #31638 üzenetére
Pontosan ez lett volna az én kérdésem is. A fitbitek és az MS Band fitnesz karperecek, nem okosórák.
@tibike8: Onereadert nyugodt szívvel tudom ajánlani, eddig nem volt rá panasz.
@mtomi95: hardver, kijelző, anyagok, érzékelők, értesítések és szolgáltatások terén keresek azonos szintűt, ami működik W10-el
-
tibike8
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani használható pdf olvasót? Amivel normálisan lehet nagyítani is és nem akad,,, -
-
mtomi95
senior tag
válasz
Tomy Yayo #31634 üzenetére
Apple Watch szintű. Nem vagyok annyira otthon az almas dolgokban, de akkora level lenne az apple óra?
Csak mert én úgy tudom, hogy maga a kapcsolat megvalósítása telefon és óra között, miatt lassabb és gyorsabban is merül mint az androidra elérhető tárásai. Vagy azóta kiadtak egy watch kettőt?
-
mntn
tag
Egyébként valakinek vannak tapasztalatai az androidos appok futtatásával?
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
mtomi95 #31631 üzenetére
Leírtam, hogy miért akarok iOS-t, mert szeretnék egy okosórát, és a W10-el semmi nem működik, nem azért mert nem jön be a W10. Jó, OK, köszönöm a Pebble tippet, úgy tudtam az is csak iOS meg Android, de így elgondolkodom rajta, viszont nem nagyon tetszenek, meg valami Apple Watch szintűt szeretnék. Egyébként a W10-el nincs semmi bajom, csak a fórumokon sírnak miatta sokan, így értettem.
-
mntn
tag
"Minőségi" MSQRD alternatívát ismer valaki WP-re?
-
mirci18
addikt
válasz
bluemirage #31628 üzenetére
Nem kell levenni a fejem azért kérdeztem mert nekem ha most venném előfizuval 120-ért nem drágább mint annó a 930 130-ért amit nem vettem meg a 830 miatt.
Jövőre veszek telefont de én se tudom hogy wp legyen vagy android mert a wp elég szarul áll.
Nekem a kamera a fontos elsődlegesen azért kérdeztem mi a baj a telefonnal.Az hogy elején túl volt árazva vagy azt hogy bugos ezt eddig is tudtam.
De ezek változnak azt hittem van valami hardveres hiba vagy tipushiba a telefonnál. -
Tomy Yayo
senior tag
válasz
bluemirage #31628 üzenetére
Még véletlenül sem említetted, hogy mi a baja magának a telefonnak... Max a műanyag, de ha egyszer kézbefognád, már nem is mondanád negatívumnak. Műanyag és műanyag között eszméletlen különbség tud lenni, szóval ezzel ne írd le.
Az, hogy valami hogy fogy nem feltétlenül tükrözi a minőségét. 950-em van, és imádom, szuper telefon minden téren, tényleg nem tudok rá panaszkodni. WP fanboy sem vagyok, rendszeresen kacérkodom iOS-el, de csak mert jó lenne egy okosóra
Az, hogy az MS mit művel a w10-el az független a telefontól, attól még maga a telefon jó hardverileg, jól van összerakva, pöccre működik, egész jó az akksija, szuper a kamerája.
-
válasz
mirci18 #31627 üzenetére
Ez most vicc? Inkább veszek többért jobbat, több helyen leírták... leírtuk és a szaksajtó is. Ez a telefon egy nagyon rossz húzás volt. Vergődik vele az MS nagyon. De nemhogy segíteni nem fog a részesedés csökkenésének lassításában, hanem még hozzá is tesz. A legdrágább nyitóáras műanyag telefon cím mellett a legkisebb darabszámban eladott Windowsos telefon címére is jó esélye pályázhat. Elvileg a 950 fejlesztőknek, WP fan-oknak, kockáknak lett szánva. 925/930 utódmodell. Ez a fizetőképes', de a WP-n belül egyébként sem túl nagy réteg viszont csak tovább csökken, részben pont a 950 miatt. Ide off a 950 kibeszélése, de a topikjában, a Windows-os topikban és a szaksajtóban sokak megtették.
Az újabb friss próbálkozás az MS-től pl. ez., de hiába. Én is megyek 925-ösként el, ahogy még sokak. A 930-asok nagy része még ki tud tartani hardverileg, de ha jövőre nem lesz alternatíva, akkor ők is mennek.
Részemről off ide befejezve. -
mirci18
addikt
válasz
bluemirage #31594 üzenetére
A 950-el mi a probléma?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Yushchenko #31624 üzenetére
Sajnos nem.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Yushchenko #31622 üzenetére
Nincsen ilyen, külsős alkalmazás nem fér hozzá a tárcsázott, bejövő és nem fogadott hívásokhoz. Hívást indítani tud csak.
-
Yushchenko
őstag
Nem tudtok olyan appot lumia dual sim-re, ami a hívásidőket összesíti? (sim kártyánként)
-
Švejk
őstag
válasz
zsoltzsolt #31617 üzenetére
Csak redstone egyelore.
-
zsoltzsolt
addikt
A térképek, az új, amiben alul vannak a gombok a .164-es build esetén is van vagy csak a Redstone-ban?
-
Happi
tag
Üdv, mindenkinek!
A Térképek app használatakor azt írja nekem, hogy "nem férünk hozzá az offline térképeihez".
Törölni, újra telepíteni nem tudom az appot. Van valakinek ötlete a megoldással kapcsolatban?
L640 W10 -
válasz
macika69 #31609 üzenetére
Hagyjad... hiába van igazuk és igazunk... szerintem nem kell rombolnunk a közösséget, vagy offolni. A W10 topikban is tudja ezt az öreg motorosok értelmesebb része. A többiek meg úgyis rájönnek a végén, hogy igazuk/igazunk volt.
Biztosan sok német/magyar app-ot fognak tudni ajánlani nyelvgyakorlásra is. Adjunk teret ennek. -
Lizardman
tag
Sziasztok!
Kérlek ajánljatok olyan programokat, amik a NÉMET nyelvtudást és szókincset is fejlesztik!
Minél több, és minél jobb, annál jobban fogok örülni!Köszönöm szépen előre is!
-
macika69
tag
Befuccsolt tervek, elbukott fejlesztések
"Aztán jött a Nokia-Microsoft egyesülés, majd a Here eltávolodása a platformtól, a Windows 10 for Mobile kínos csúszása, az app-fejlesztők lemorzsolódása, végül pedig a legutóbbi Microsoft konferencia, ahol a Microsoft kijelentette, idén nem fókusz számára a Windows 10 for Mobile, ezért nem is nagyon törik majd magukat."
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #31589 üzenetére
na, akkor vissza a store-ral kapcsolatos kérdésekre (
), erre valakinek ötlete?
-
confuser
senior tag
válasz
zsoltzsolt #31606 üzenetére
Acer, BLU, meg egy rakás kis gyártó, amik többnyire japán only-k.
-
confuser
senior tag
válasz
zsoltzsolt #31604 üzenetére
Ezt nem kell gondolni, már fél éve ezt harsogja a CEO.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
bluemirage #31602 üzenetére
Szerintem is arra számítanak, hogy külsős cégek gyártják majd a telefonokat, ők meg készítik a szoftvereket, fejlesztik az os-t. De lehet rosszul gondolom, de mintha ebbe az irányba mozdulnának.
-
consono
nagyúr
válasz
bluemirage #31602 üzenetére
Eddig ez volt a mondás, de most az MS nagyon errefelé tereli az embereket...
-
válasz
zsoltzsolt #31601 üzenetére
Szerinted, hogy fog rá frissítés jönni? Ahogy a többi nem MS/Nokia termékre?
Ahhh.
Windows-hoz csak a kalandvágyó bátrak vagy a balgák vesznek 3rd party telefont. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
bluemirage #31594 üzenetére
A HP telefonok? Nem alternatíva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest