- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
flesh
tag
Hogy lehetne ezt az mkrisz-t megtalálni, aki a Radarképet csinálta. Sokáig nem működött, frissített, de nem úgy működik ahogy kellene.
-
Bukk900
őstag
Most látom, hogy van Posta app! És működik, a nyomkövetés kapóra jött.
-
egykori
őstag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy olyan appra, amellyel a csengő- és értesítési hangerőt tudnám szabályozni. Keresgettem az áruházban, de nem találtam.
Itt visszakeresve, már két éve is volt hasonló kérdés, de akkor még nem volt erre megoldás. Ennyi idő elteltével hátha sikerült valamit előre lépni.
Kérem, segítsetek, ha tudtok ilyen applikációt. Köszi.
-
hroberto
veterán
Nocsak, frissült az ezer éves Időkép. Egész pofás lett.
-
outdoor
aktív tag
Nokia 215-re keresnék whatsappot, ha van.
-
tutis
őstag
Sziasztok!
HA a core playert akkor "vettem" meg amikor ingyenes volt, win10 frissítés alkalmával esetleg ha resetelni kell a telót, és újra belakni, akkor megmarad a core player ingyenesség számomra?
-
tyan
senior tag
Messengernek van valami alternatívája, ami gyakorlatilag ugyanazt tudja, csak más a fejlesztő? Minél tovább fejlesztik, annál szarabb az alkalmazás. Küldenek nekem képeket Messengeren és megrogyasztja, de olyan szinten, hogy újraindul a Lumia 530. Tudom, nem csúcs készülék, de akkor is. Más alkalmazás ilyet nem produkál. Volt már újratelepítés, Softreset, HR, de a helyzet változatlan.
Az sajnos nem megoldás, hogy szedjem le a programot és legyek meg nélküle, ugyanis sok ismerőssel ezen is tartom a kapcsolatot.
Az alkalmazás fejlesztője meg összekaphatná magát, mert 2016-ban ilyen szinten elcseszni egy alkalmazást már művészet. -
MarQs
senior tag
válasz
zsoltzsolt #31083 üzenetére
Ha a mobiljaikra is azt írnák az üzletekben, nagyobbat hasítanának a százalékokból...
(bár, amúgy a free is megtenné.)
-
albiosz
őstag
válasz
maximilian4 #31081 üzenetére
Köszi! Azt olvastam egy régi kommentben, hogy az ingyenes verzió nem kezeli a fiókon belül a kedvenceket, Erről tudsz esetleg valamit?
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Van olyan youtube alkalmazás, ami rendesen fut a háttérben? Tubecast nem rossz, de alkalmazásváltáskor másodpercekre elhallgat.
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Egy számomra fontos kérdésem lenne, remélem van aki tud és fog is segíteni
Szóval arról lenne szó hogy még pár hónapja simán lelehetett tölteni a játékokat és programokat PC-n web-ről valami féle .XER vagy milyen formátumban..és ahogy láttam az most már nem él, ez a lehetőség!! Valaki tudna segíteni hogy lehet életre kelteni azt? Nagyon fontos lenne!!
Valamint, miért lehet az hogy ha frissítek egy programot, kb 5 percen belül újra kell indítanom (folytatja) a letöltést? Ez is igazán idegesítő!!
Kérlek titeket segítsetekMegköszönném
-
jksx
senior tag
Üdv!
A Sygic navigációs alkalmazása milyen a wp-n?
-
snooze
veterán
Frissült a here Maps..csak azt nem értem,hogy mi?mert ugyanolyan hiányos a térkép mint az elözöben..
A here drive+ is kapott ujabb frissítést.. -
zsoltzsolt
addikt
Tud valaki olyan alkalmazást, amely beállítható, hogy óránként csipogjon egyet? Sőt még azt is, hogy pl este tíz és reggel hat között ne tegye?
-
Boonen007
őstag
Frissult az Idokep W10en, total hulla lett, osszefyolyik az osszes ikon.
-
busman
veterán
Frissült az időkép beta...😊
-
MarQs
senior tag
válasz
bluemirage #31060 üzenetére
Jogos!
Így kerek...
-
-
MarQs
senior tag
A bankkártyás vásárlást nem szeretitek? Én amióta a WP Store-ban garázdálkodok, csak ezt használom - sose volt vele gondom.
Olvastam korábban, hogy egyes esetekben még a mobilnetnek is aktívnak kell lennie, ha fizetésre kerülne a sor. Bár, gondolom, ez csak a mobilegyenlegre való vásárlásnak szól... -
valaki_xy
tag
Sziasztok!
Az áruházban a fizetési lehetőségek között megjelent a Magyar Telekom. Domino Surf díjcsomaggal, de még nem próbáltam. Hátha valakinek ilyesmire volt igénye.
-
donmackó
addikt
válasz
miklosdomi #31045 üzenetére
Ez nem android.
Majd a windows úgy osztja a memóriát hogy neki jó legyen.
-
Воланд
titán
válasz
miklosdomi #31045 üzenetére
nincs ilyen.
-
miklosdomi
csendes tag
Sziasztok,
Valaki tudna egy jó booster appot ajánlani ami egy kicsit gyorsitana a memórián?
Köszi előre is. -
MarQs
senior tag
Akksi fetisisztáknak: ma éjfélig ingyenes -> Battery Pro+
Elég funkciógazdagnak tűnik...
-
myckey
veterán
Halló Urak!
Olyan alkalmazás kellene nékem, ami a futáshoz frankón passzol.
Van ez a Fitbit, de ahogy néztem erre regisztrálni kell, meg kér online elérhetőséget.
Nekem valami olyan kellene, amihez nem kell regisztrálni, se online lenni, csak szimplán mutassa mennyit futottam, tettem meg.
Nem vagyok otthon a dologban, szóval ha valamit nem jól tudok, okosítsatok fel.
-
Ádám16
addikt
7 eves gyereknek tudtok ajánlani játékokat?
-
Boonen007
őstag
Most, hogy ránéztem nekem is van frissítés Időkép Beta-n (Win10).
-
lck
senior tag
Frissült az időkép app. De még mindig nem lelem hol lehet élő csempeként kitűzni. Valaki elárulná ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ASUS 18W USB ADAPTER
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest