- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
improving our support for Windows 10 in our coming update 5.2
Elég, ha ezt a leírásba is belerakják majd, vagy írjak nekik hogy az app nevébe is kerüljön bele?
Azért be kell valljam, ilyen gyors győzelemre én sem számítottam
Szerk.: Ja hogy az uwp-s feliratra gondolsz... azok a rohadt apróbetűk szerződéskötéskor... :/
-
confuser
senior tag
Pl. mert szerződésük van az MS-sel, hogy a build konferencián jelentik be, vagy mert az a cég policy, hogy félkész dolgokról nem nyilatkoznak, mert az emberek türelmetlenek, és csak felesleges feszültséget generál. Vagy valami más, nem vagyok bennfentes
Amúgy ne temessünk feleslegesen, a mostani app is jól működik. Ha a háttérben nem változtatnak nagyot, nem is lesz vele egy jó ideig gond.
-
confuser
senior tag
Pont az if és a when miatt gondolom úgy, hogy valami van a háttérben. Ha nem lenne tervben semmi, akkor szerintem azt írták volna (currently not planned, vagy ilyesmit).
De lássuk be, ez mind csak mögélátás, találgatás. A félkövér hivatalos info, hogy a WP app nem kap több frissítést, a W10-ről pedig nincs info. -
zsoltzsolt
addikt
Hogy pontot tegyünk rá, ezt mondja a - hogy stílusosak is legyünk - a Bing fordító:
Kapcsolatos Windows 10 nem tudjuk megmondani, abban a pillanatban, ha vagy bármilyen különleges kiadás lesz ki, de amint van valami új, kap egy értesítést a készüléken, a frissítés rendelkezésre áll, és kéri, hogy töltse le. -
confuser
senior tag
Ha már félkövéren hivatalos felkiáltással indulsz neki egy hsznek, fordíts pontosan, vagy linkelj.
Regarding Windows 10, we can’t say at the moment if or when any specific release will be out, but as soon as there is something new, you will receive a notification on your device that an update is available and prompted to download it.
Ez azért nem azt jelenti, hogy kár reménykedni, csak annyit, hogy nem nyilatkoznak róla. Nem ugyanaz.
-
netpeti98
addikt
Kint is van
Egyelőre PC only -
-
chipesz
őstag
Bizony én is várom mint a messiást. De szerintem idén már nem fogják kiadni. Pedig legalább bétaként megtehetnék.
(#30575) Švejk:
Dettó. Nem tudom mit ülnek rajta. Nekem csak ez hiányzik, meg egy Volán app, az elvileg fejlesztés alatt volt (nem hivatalos), valamelyik topikban említette is valaki, hogy már majdnem kész van, de az is nyáron volt, azóta meg semmi hír erről sem.
-
-
törölt tag
Egy kérdés: most állítom be a ms fiókot (előtte csak apple fiókkal volt dolgom ill. google-ra egyszer vettem vmit de azt engedte a telenor számla terhére ezek szerint azért mert akkor épp mobil neten volt a telefon), amúgy is EN-US régióval használom akkor már miért ne rakjam be hozzá a paypal-t is
A kérdés: az nem zavarja semmiben később h egy totál kamu amerikai címet ill telefonszámot adtam meg (ill maga a cím nem kamu de értelem szerűen nem én vagyok rajta) ?
-
Wifi-ről nem tud azonosítani téged,mint mobil előfizető. Csak mobilnet segítségével fér hozzá ahhoz az adathoz, hogy a számládat terhelje. Címed azért kell,mert minden vásárlásról számlát kapsz, amit email-en megküldenek a MS accounthoz regisztrált email címre.
Én elsőre fizettem simán bankkártyával, ami beregeltem. Ez egy zárt shop ami a fejleszőt és közéd ékelődik be, nagyon kicsi az esélye, hogy innen pénzt veszíts később. Amikor a NET-en adom meg mindenféle webshopoknak az adataimat, ott már óvatosabb vagyok. PayPal stb...
Így én nem érzékeltem sosem azokat a plusz köröket amiket futottál, de értem, hogy egy kicsit béna az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged