Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
Bizony, rá lehet kattanni!
Saját példám: tavaly januárban kezdtem az ER-rel, mint az első ilyen stílusú játékommal. Az elején estem-keltem, nem indult könnyen, de érdekelt, és meglepően hamar össze lehet szedni annyi alapot, amivel érkeznek a sikerélmények is. (No meg ER-ben elég sok - opcionális - könnyítés van pl. a summonok révén, ha valaki ilyesmivel akar élni.) Azóta 400+ órám van benne, de végigvittem a Dark Souls 1 Remastered-et, a Dark Souls 3-at (DLC-kel egyetemben) kétszer is kipörgettem, végigvittem a Steelrisingot, a Lords of the Fallen (2.0-t), és most a Sekirot nyűvöm éppen. (Ez kicsit másabb, de nagyon klafa.)
-
Sakee
csendes tag
Remélem két részes lesz,az első részben jut el a főhős (?) a DLC kapuig,ott meg 39,99USD után látni lehet a folytatást.
-
Sinesol
veterán
What? A Minecraft film is beleillik a borzalmasan rossz game movie-k sorába, Jack Black is eleg cringe benne.
A cikkre visszaterve, nem hiszem, hogy ez sikeres lesz, mivel az latvany, ami a jatekot eladja, az nemigen fog müködni filmes firmabab, gondolok itt arra, hogy vegtelen mennyisegu fantasy cgi-vel lesz tele, azt meg nehezen veszi be az emberek gyomra.
Talan valami elözmenysorozat jobb lehetne.. -
MageRG
addikt
Nem akarok senkinek a lelkébe taposni, de egy kezemen meg tudom számolni a fogyasztható videójáték-filmadaptációkat.
Amik működtek, azok mind történet alapú játékok voltak. (Nem, a Minecraft film nem ér, azt Jack Black marháskodása adja el).
Az ER-nél fogalmam sincs hogy lehet egy jó filmet összehozni. -
Gothmog
senior tag
Az ER-ben, főleg az erősebb bossok előtt szokott lenni Marika statue, úgyhogy itt már nem bonfire-től (grace-től) kell futni többnyire.
Viszont kicsikét A holnap határa film mintájára végül is lehetne csinálni itt is egy olyan történetvezetést, ahol Malenia vagy prime Radahn ellen fut neki újra és újra (kvázi időhurokként) a főszereplő, míg ki nem tanulja és végül le nem tudja győzni a bosst. Souls élmény kvintesszencia
-
Tasunkó
őstag
Olyan színész kell, aki jól bukfencezik. Egy erősebb boss 2-3 óra azaz 60 próbálkozás, plusz egyre simább futás a tábortűztől, az pont kiad egy mozifilmet.
-
markknight
veterán
Ha olyan lesz mint a játékban voltak, akkor kijelenthető, hogy dialógusok 99%-ról fingunk nem lesz miről szól.
-
Sazsi
kezdő
Vajh a film überelni tudja a játékot? Mert ha igen, az idei filmeknek komoly riválisa lesz. A filmek GTA VI-ja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos fejegységek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen TV-t vegyek?
- Revolut
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest