- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Többször volt már kérdés, de nem láttam megoldást/nem működött:
ha a start/keresés gomb nem reagál, mit lehet tenni rebooton kívül?
a Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml”} parancs újabban már a Get-AppXPackage részen elhasal, a powershell megtagadja az együttműködést.
Régebben fél óra töprengés után aszonta valami használatban van és nem tudja frissíteni. Ez most jelentős fejlődés-A hagyományos start menüt nem szeretném visszaállítani, nekem tetszik az új.
-
-
Így van, a "naptárba" tettem, mert az az alapértelmezett és később vettem észre a más mentési lehetőséget. De azért van benyomva a szinkron, hogy szinkronizáljon, a fenébe is. Különben mire való? Cserébe viszont utólag nem lehet megváltoztatni egy esemény fiókját, vagyis naptárból-gugliba stb. Legalább is én nem jövök rá, hogyan lehetne.
-
Csak gyakorlatilag nem. 15 percre van állítva egyébként. Most káromkodva beírtam a droidba is az utóbbi bejegyzéseket, ezek rögvest megjelentek a winfos naptárban, az oda egy órával előbb beírtak mellé
De visszafele nem működik, tehát droidon nem jelenik meg a win naptár tartalma. Persze ez lehet droid bug is, csak világosítsatok fel kit kell szidnom -
Sziasztok, Windows naptárnak hogyan lehet szájába rágni, hogy cross-platform szinkronizáljon? Ha androidon beírok valamit, az megjelenik a Winfoson is, fordítva viszont (legalább is most épp) nem. Persze meg van adva az összes gmail fiókom, az is, hogy tartsa naprakészen. Csak nem teszi.
Legfrissebb stable win10. -
válasz
RetepNyaraB #44522 üzenetére
Leírom okulásul:
Disk management-ben (lemezkezelő) hozzá kellett rendelnem egy betűt a meghajtóhoz, mert a buzi Windows magától képtelen, úgy látszik. Igy már megy remekül a beépített -
Sziasztok,
kissé off itt, de megpróbálom:
Lenovo y560 laposon most vettem először észre, pár hónap többé-kevésbé kielégítő win 10 használat után, hogy nem megy a kártyaolvasó. Az elég régi külső usb-s és a belső sem. Persze nincs rá win 7-nél újabb driver, azt meg a jelek szerint hiába teszem fel.
Az eszköz egy JMicron JMB387A Flash Media Controller.
Van valami megoldás, vagy emiatt kell win 7-re visszatérnem?Láma vagyok; esetleg egy új külső olvasó, win 10-es saját driverrel (persze ezek mind plug&play elvűek)? Occóér?
-
válasz
AlyrArkhon #39837 üzenetére
Köszi, most már fut. Elsőre hibát írt - nem tudom miért - de másodjára megette. Copy/Paste-tel.
(#39840) Clemi @ mezei feladatkezelő?
update: "Deployment failed with HRESULT: 0x80073D02, A csomag nem telepíthető, mert a módosítandó erőforrások jelenleg használatban vannak."
Csökkentett módban próbáljam? #mocskoswindóz #rohaggymegbillgécc -
válasz
AlyrArkhon #39834 üzenetére
Tökjó, köszi első körben, de nem vagyok power user. A Get-AppXstb megvan. Onnan nem értem
-
Sziasztok, időnként előkerülök:
azt hogyan lehet (lehet-e) orvosolni, hogy futó rendszerben egyszer csak nem nyílik meg többé a Windows gombra, avagy a tácán levő Windows ikonra kattintva a - nem is tudom hogy hívják - Windows gépkezelő menü. Súlyosabb esetben a nagyító ikon se megy. Restart megoldja, nademégiscsak...
Lenovo y560 lapos (tudom, régi), jogtiszta Win.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest