- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
válasz
RetepNyaraB #50738 üzenetére
A szinkron az adott fiókhoz tartozik. Ha például fel van véve két naptár egy Google, és egy Microsoft Outlook külön tartalommal (vagy bármilyen más fiók), akkor nem lenen vicces, ha elkezdené a tartalmukat keverni.
Utólag szerintem már nem lehet átrakni. Készítéskor kell figyelni, hogy hova rakja:
-
vlevi
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #50729 üzenetére
Nem hinném, hogy droid probléma.
Inkább az lehet a gond, hogy a windows naptár app egyszerűen nem tud beleírni a google naptárba, és ezért nem jelenik meg. Hogy nálad miért nem tud odaírni, nemtudom, főleg úgy, hogy másnak meg megy.
Nekem más problémám is van a postával/naptárral. Egy idő után gyakorlatilag megszűnik működik. Legutóbb felraktam a windows insider preview-t, zuperül működött, rögtön jelzett, ha levelem jött, még akkor is, ha a program nem volt elindítva. (Az már kérdés, hogy szerintem ronda, igénytelen a felület, de működött). Aztán pár nap múlva már nem jelzett. A csempéje pedig sosem működött igazán. Funkcionalitásban fényévekre van a google-s, androidos email és naptár alkalmazástól.
De, mivel rendszeresen frissítik, adok neki mégegy esélyt, pedig már soxor megfogadtam, hogy sohatöbbééNos, felraktam, de már a beállításokban felba...ttt idegileg. Mitől van ez, az UWP felülettől? Az a bajom, hogy ha kimegyek valahonnan, akkor az első egérkattintást nem veszi. Benne vagyok a fiókbeállításokban, megnyomom a vissza nyilat, és a beállítások oldalon, ha rákattintok a gyorsműveletekre, nem történik semmi. Csak, ha mégegyszer rákattintok. Agybajbammeg.
Ugyanez az Edge-el is. Jobbegérrel feljön egy menü, de, ha ott nem találok valamit, akkor kattintanék bele a címsorba, vagy a ... gombra. Semmi. illetve annyi, hogy a jobbegeres popup eltűnik, de a kattintásra nem történt meg az, amit akarok. Valószínűsítem, ez amiatt van, hogy az, aki érintőn használja, az is ki tudjon lépni egy menüből, ahol éppen van (mert ott nincs esc gomb). De banyek, ez desktopon NE működjön így, mert sz*r ! -
TRob1
veterán
válasz
RetepNyaraB #50729 üzenetére
Azt nem néztem hogy van beállítva, de az imént beírtam hétfőre próba1 néven egy eseményt win10 naptárba, ránéztem a telefon naptárára és már meg is jelent... tehát pár mp volt maximum. Úgyhogy nem tudom kit kell szidnod.
szerk: Most néztem nálam 1 órára van állítva, mégis szinte rögtön megjelent a droidon.
-
Syl
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #50726 üzenetére
Alapban két óránként szinkronizálja a gmail-es naptárat/címjegyzéket.
-
válasz
RetepNyaraB #44522 üzenetére
Leírom okulásul:
Disk management-ben (lemezkezelő) hozzá kellett rendelnem egy betűt a meghajtóhoz, mert a buzi Windows magától képtelen, úgy látszik. Igy már megy remekül a beépített -
Clemi
veterán
válasz
RetepNyaraB #39841 üzenetére
Jó ötlet, a teljesítmény fülön alul van ilyen adat valóban.
Az akkuidőt akarom rendesen belőni hogy tudjam mire számíthatok, ha úgy kell használnom, hogy nincs a közelben 220v tölteni. -
AlyrArkhon
senior tag
válasz
RetepNyaraB #39836 üzenetére
az egész egy sor
tehát a get stb-be kell beirni. a függőleges vonalka a szűrőkarakter, ha billentyűzeten nem találod akkor emlékeim szerint alt + 124
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
RetepNyaraB #39833 üzenetére
ha minden igaz, ebből a fórumból ollóztam, ha működik, köszi annak, aki elöször hozta (és talán mehetne az összefoglalóba)
Nyitsz egy PowerShell -t as Administrator módban és :
Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}Ezt sem árt lefuttatni egyszer :
sfc /scannow
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BestBuy ruhás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Erős specifikáció, kompakt formában
- NBA és kosárlabda topic
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest