- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tpeter77 #157774 üzenetére
Lehet, hogy egy frissítés változtatta meg.
De egyébként van jelentősége
? Egy olyan funkcióról van szó, amit mondjuk használsz naponta 0-3 alkalommal, és ez alkalmanként fél másodperc plusz időt jelent, ami mondjuk a gépnél töltött idő 0.0000000001%-a
Ha naponta 2 alkalommal kell használd az 1 év alatt, az mondjuk 5 perc plusz időt jelent, szóval ha ennek megoldására már 30 percet fordítottál mondjuk, akkor az több mint amit 5 év alatt eltöltenél azzal a plusz 1 klikkel
Persze nyilván részben hülye logika, de mellette meg pont ennyire fajsúlyos, hogy a bekapcsoló gomb után legkevesebbet használt dolog a gépen az ez. Ráadásként így legalább nem tudsz véletlen User-t váltani.
-
válasz
tpeter77 #157765 üzenetére
Jól írták előttem,
meg kéne csinálni minden felhasználóhoz egy jelszót, ezután kikapcsolni a jelszókérést a kívánt felhasználóknál és így fel kéne ajánlania indításnál a választást.Nem vagyok ebben rutinos, de az biztos hogy nálunk egyik céges gépen így megy 4 felhasználóval.
-
King Unique
titán
válasz
tpeter77 #154767 üzenetére
Browsing Macrium Reflect images and backups in Windows Explorer
Felcsatolható a fájlkezelőben mentés során létrehozott képfájl és tallózható a tartalma.
Viszont ez nem úgy működik, hogy utólag csak úgy beletörlünk vagy épp hozzáadunk fájlokat, meg alapértelmezetten amúgy is írásvédettként van felcsatolva. A rendszermentés szempontjából haszontalan fájlokat (pl. filmek) értelemszerűen még a mentés előtt kellett volna a mentendő partícióról eltávolítani, majd utána menteni. Már ha akkora probléma, hogy azok is mentve lettek, vagy túl nagy lett amiatt a képfájl mérete, bár alapértelmezetten amúgy is 60%-os tömörítéssel vannak létrehozva. -
-
King Unique
titán
válasz
tpeter77 #154757 üzenetére
Mármint ha a lemez végén lévő WinRE partíciót használja a
reagentc /info
alapján a Windows 10, akkor az előtte lévő 2 db partíciót lehetett volna törölni, majd arra kiterjeszteni a C-t, ami a beépített lemezkezelővel megoldható biztonságosan.
Ha a lemez elején lévő WinRE partíció lett piszkálva, meg külső particionáló programmal, ami PreOS módba bootolva tudta csak befejezni a műveletet és az közben megszakadt, akkor nem meglepő az eredmény,Ha RAW lett a partíció, akkor arról adatmentő programmal (példák) lehet menteni a fájlokat, ami a linkelt adatmentés topik témája.
Legközelebb akkor úgy látszik nyomatékosan hozzá kell tenni, hogy a 0. lépés a rendszermentés képfájlba legyen AOMEI Backupper vagy Macrium Reflect programmal, bár az ilyen műveleteknél amúgy is alap előtte a mentés...
-
-
válasz
tpeter77 #154756 üzenetére
Baaakkker....
King leírta hogyan lehet lekérdezni melyik az aktív, reagentc /info és AZT kellett volna összevonni a mellette lévővel, ha az első az aktív akkor beállítani az összevont nagyobbat. A legelsőt meg hagyni a fenébe. Minek kellett a C-t babrálni, nem értelek.
Ez így, pláne külső partícionálót ráeresztve, hát nem tudom.
Szerintem búcsúzz el a Windowsodtól, ha az adatmozgatás közben történt bármi az esélytelennek tűnik. Nagyon sajnálom. -
King Unique
titán
válasz
tpeter77 #154752 üzenetére
• Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
• + Információk a topikból: KB5034441 | reagentcA
reagentc /info
paranccsal lehet lekérdezni, hogy melyik helyreállítási partíció van használatban, be van-e kapcsolva, stb. A felesleges partíciók elvileg törölhetők, összevonhatók.
Több db helyreállítási partíció létrejöhet pl. in-place upgrade-ek után, Windows - Windows dual boot megoldásnál, nem megfelelő telepítés (célmeghajtó törlésének mellőzése) miatt, stb.Vagy másik lehetőség nem piszkálni és nem foglalkozni vele, meg a lényeg elsődlegesen úgyis az, hogy a havi kumulatív frissítések települjenek.
-
hdtomi
senior tag
válasz
tpeter77 #154028 üzenetére
Ebbe én is belefutottam. Ezt a videót vittem végig és csinált a Windows még egy ilyet a C után. Így néz ki a gépeken most a helyzet (nem ment elsőre, végül 1,5 giga lett a PC-n).
Kérdésedre sajnos nem tudom a választ, én így tudtam megoldani. -
-
Marci112233
addikt
válasz
tpeter77 #148576 üzenetére
Lehet maradi vagyok, de mai napig az Office 2007-est használom. Ritkán van rá szükségem és eddig még nem volt semmi galiba vele, mert megnyitja az újabb kiadás és régebbi kiadású dokumentumokat is gond nélkül, legalábbis eddig így volt, és simán megy a 10-el annak ellenére hogy nem mai darab.
-
King Unique
titán
válasz
tpeter77 #148573 üzenetére
• Az Office 2019 eleve kompatibilis Windows 10-zel, vagyis az inkompatibilitás nem lehet gond.
• Nem derült ki a leírtakból, hogy milyen verziójú / buildszámú és kiadású Windows 10 alatt történne a telepítés, az naprakészre van-e a frissítve, stb. Ha nem naprakész a rendszer, akkor az első lépes értelemszerűen a szükséges Windows-frissítések telepítése, majd újraindítás, stb.
• Ha az Office telepítője kifagy, leáll, stb., akkor érdemes első körben újrapróbálni a telepítő futtatását, ha az nem használ, akkor újraindítani a Windows 10-et és utána újrapróbálni, szükség esetén újra letölteni az ISO-fájlt, ha telepítve van 3rd party antivírus szoftver akkor azt a telepítés idejére kikapcsolni, stb.
• Ha ugyanazon PC-n, ugyanazon szoftverkörnyezetben a 2016-os MSO ISO-val - az is tisztaszoftveres, vagy máshonnan letöltött? - gond nélkül működik a telepítés, ellenben a 2019-essel nem és annál az előző pontokban leírtak sem használnak, akkor igen, elképzelhető, hogy az utóbbi ISO-fájllal nem oké valami.
• A Microsoft Office ISO-fájlok letölthetők pl. a TechBench weboldaláról, ami a Microsoft szervereire mutató letöltési linkeket generál.
• Ha már szervezeti használat (oktatási intézmény), akkor ilyenkor adja magát a lehetőség a szervezet IT illetékesénél érdeklődni, segítséget kérni telepítési probléma esetén.
• Van Microsoft Office és Office 365 topic, az Office specifikus beállítások, problémák, stb. felől elsődlegesen értelemszerűen ott kellene érdeklődni.
-
Geth
veterán
válasz
tpeter77 #148566 üzenetére
Drivernél az az .inf a kiinduló pont, amiben az adott eszköz hardverazonosítója szerepel, ez alapján tudja a rendszer, hogy jó hozzá.
Az .inf-hez tartozik egy .cat a digitális aláírás miatt (ez mindig mellette van).
Az összes többi szükséges file neve szerepel az .inf-ben.
Ezeknek a file-oknak az .inf-hez képest relatív könyvtárstruktúráját meg kell tartani. -
tpeter77
addikt
válasz
tpeter77 #147815 üzenetére
Az illető az emailcímével lép be és a hozzá tartozó PIN kóddal.
Nem sikerült a belépés, kértünk kódot emailben, de a gép nem fogadta el azt sem.Ki szeretném kapcsolni ezt a PIN kérést, de csak 1 felhasználós a gép.
Telepítő pendrive-ról tudtam létrehozni egy helyi admin fiókot, de hogyan tudok rá átváltani a belépésnél?Csak az emailfiókos belépés jelenik meg, nem tudok másik felhasználóra átváltani.
-
King Unique
titán
-
válasz
tpeter77 #143811 üzenetére
Ez nem egy "szolgáltatás". A "modern készenlét" inkább azt jelenti (konyhanyelven) hogy alvásban a proci S0-ban marad S3 helyett és gyorsabban ébred, energiát takarít meg. Leírásokban ezt laptopoknál tableteknél telefonoknál emlegetik hogy milyen jó, de mindig ott szerepel az asztali gép is a leírásban.
De azt valóban nem értem hogy az eszköztitkosításnak miért feltétele a modern készenléti mód.. mert az inkább egy energiatakarékossági dolog. -
King Unique
titán
válasz
tpeter77 #143607 üzenetére
• How to Fix Your Keyboard Not Working in Windows 10
• [Fixed] Keyboard Not Working on Windows 10Nem derült ki a leírtakból, hogy a linkelt leírásokban javasolt megoldások szükség esetén mind ki lettek-e próbálva.
Aztán hogy az eszközkezelőben nincs-e esetleg hibakód, Microsoft-fiók esetén a személyazonosság igazolásához a biztonsági adatok és e-mail-cím visszagazolása megtörtént-e már, stb.Az aktuális 21H2 verziónál a 19044.1706 az e havi általánosan naprakész állapot, ellenben a teljesen naprakész a 19044.1708 a soron kívül kiadott OOBE kumulatív frissítéssel.
+ Az eszközillesztő-frissítéseket is érdemes megnézni a választható frissítéseknél, nincs-e esetleg a billentyűzet működéséhez köthető frissítés, stb.Ha gyárilag Windows 10-zel előtelepített a laptop, akkor nem feltétlen kellene egyből nekiállni a clean install módszernek, előtte javasolt mentést készíteni a rendszerről és a szükséges partíciókról, ami később 1:1-ben visszaállítható.
Másrészt a billentyűzet teszteléséhez nem feltétlen kell kapásból másik Windows 10/11-et telepíteni illetve egyből törölni és újratelepíteni a meglévőt, amikor kipróbálható pl. egy pendrive-ról bootolt Linux Live, vagy WinPE 10 alapon egy HBCD PE alatt is, amely utóbbiakat telepíteni sem kell + addig a meglévő Windows 10-et sem kell piszkálni. -
válasz
tpeter77 #143628 üzenetére
Szerintem, ez nem hardverhiba lesz. Csinálj gyári visszaállítást, ha van rajta azure ad join... stb progi, ha nincs akkor tegyél rá te friss image-ből win-t (edu ha van, ha nincs akkor pro, majd du kóddal aktiváld). DE! mielőtt netre engeded (telepítés alatt se legyen), szedd le a friss drivereket a gyártói oldalról, chipset, vga, audi, int me.... stb. És net nélkül tedd fel őket szépen egyesével
Ja jut eszebe, BIOS frissítés? (Ha még nem volt)
-
-
-
válasz
tpeter77 #143626 üzenetére
Jó, de csak feltelepítette valaki? Ki tudja miket mókolt (pl. milyen security policy-t húzott rá). Csak egy admin user van, vagy eleve egy korlátozott fiókkal lehet csak belépni?
Akadálymentesítést végigbogarásztad?
Csökkentett módban indítva jó? A bitlockert kikapcsolva jó? Külső billentyűzetet rádugva jó? -
-
svgyula
addikt
válasz
Szia! Mivel DELL-ről van szó, (bár sok lapossal is így van) az is kérdés milyen billentyűzet van az eszközkezelőben? Le lett-e töltve a DELL oldaláról a specifikus driver vagy az informatikus feltelepítette a win "oszt csók használd paraszt"?
Ez utóbbi szokott a gyakoribb lenni. A következő állomás a korlátozás, telepítés, kapcsolatok stb. Aztán jön az amikor a luzer panaszkodik, hogy megnézik a drivereket is. -
movax
őstag
válasz
Amikor utoljára láttam ehhez hasonló anomáliát, az appokkal volt valami gebasz (buherált rendszer, kézzel eltávolított appokkal). Az appok teljes reinstallja megoldotta, itt van útmutató hozzá.
-
-
-
Dorian
félisten
válasz
tpeter77 #139550 üzenetére
Korábban már pucolgattam manuálisan mindent amit tudtam, így most a lemezkarbantartó kemény 8 MB-tól tudott megszabadulni.
52 GB-os a C meghajtó (asszony lelkére kötöttem, hogy ide csak program települhet, bármi adat a D-re kerüljön) maga a Windows mappa 45 GB (!)
Direkt ezért csináltam neki két partíciót, hogy ne vesszen adat, ha formázni kell a Win miatt.Saját laptopom istentudja hány éve telepítettem, sorozatos frissítések azóta, mégis rendben van minden, de a zasszony...
-
-
King Unique
titán
-
King Unique
titán
válasz
tpeter77 #126571 üzenetére
Ez a beállítás csak a funkciófrissítésekre vonatkozik és szvsz egyértelműen le van írva melyik szint mire való, a havi kumulatív frissítéseket nem érinti. Ahol az előbbieknél hacsak nem akarod a hivatalos kiadás előtt megkapni az új funkciófrissítést, akkor értelemszerűen a féléves csatornát javasolt választani, + szükség esetén ott még külön halasztást megadni napokban, stb. + A WUfB-nél van egy másik házirend is, "A funkciófrissítések célverziójának kiválasztása", ahol megható, hogy milyen verziójú funkciófrissítést ajánljon fel a Windows Update (bővebben).
Az nem derült ki, hogy most milyen Windows 10-verzión vagy és miért kérdezed, de aktív életciklusú verziónál első körben csak választható frissítésként ajánlja fel a Windows Update az új funkciófrissítést, lásd pl. 1909-nél a 2004, valamint 2004-nél a 20H2 esetét. -
King Unique
titán
válasz
tpeter77 #122907 üzenetére
Itt ilyenkor első körben megoldást kellene megpróbálni keresni az elérési problémára, ami ha nem megy, akkor eltávolítani, szüneteltetni a frissítést, ha az utóbbi a hiba oka. De azt is úgy, hogy ha nem az, akkor először célszerű naprakészre frissíteni a rendszert és úgy újraróbálni, ami 2004-es verziónál jelenleg a 19041.388 buildszám, illetve az opcionális frissítéssel a 19041.423. A KB4557957 számú frissítés, azaz a 19041.329 állapot viszont nem az. Az nem ismert esetedben miért nem ajánl fel a Wndows Update újabb összesítő frissítést, meg hogyan lett tiltva a frissítés és annak nincs-e köze hozzá, de szükség esetén a katalógusból is letölthető és telepíthető manuálisan az adott frissítés.
-
King Unique
titán
válasz
tpeter77 #122903 üzenetére
Épp nemrég volt arról szó, hogyan lehet frissítést elrejteni, eltávolítani, automatikus frissítést letiltani, stb.
A KB4562899 csak egy .NET kumulatív frissítés, annak nem világos mi köze az említett problémához. A KB4557957 meg a legelső összesítő frissítés a 2004-es verzióhoz, de azóta kijött már + 3 db ilyen, további hibajavításokkal stb. -
King Unique
titán
válasz
tpeter77 #119773 üzenetére
Szerinted?
Amúgy meg attól is függ éppen milyen termékkulcsot küldenek. Ha Retail, az még oké, de ha a szokásos MAK, akkor nem éppen, az utóbbinál előfordulhat, hogy utólag letiltják...De akkor max. veszel másikat. Vagy normális helyről (példák), még ha drágább is, de ott cserébe nyilván nem fordulhat elő ilyen, meg az OEM/Retail helyett sem MAK kulcsokat küldözgetnek.
-
-
King Unique
titán
válasz
tpeter77 #111391 üzenetére
Igen, 1903-as verzió esetén csak azt kell telepíteni, ami az előző válaszban már le van írva. Viszont egyrészt ennek feltétele az is, hogy bizonyos összesítő frissítések már telepítve legyenek 1903-ra, ITT minimum követelményként 18362.329-es buildet említenek, azóta állítólag mind benne vannak a 1909-es funkciók. Másrészt normál esetben manuális telepítés csak akkor szükséges, ha a Windows Update egyáltalán nem ajánlja fel, akkor lehet megoldás a manuális telepítés. Ha az említett gépek mind offline vannak, akkor csak ezt a 20 KB-os kis frissítést kell átvinni és telepíteni mindegyiken.
-
-
King Unique
titán
válasz
tpeter77 #111350 üzenetére
Ha 1903-as verzió van rajta (check), akkor már volt szó arról többször itt, hogy csak a KB4517245 számú frissítést kell manuálisan letölteni (másik forrás) és telepíteni, vagy eleve a Windows Update-re bízni, ami hamar letölti, mivel igen apró méretű. Sőt, utólag az eltávolítása és azzal a visszaállás 1903-ra is könnyen megoldható.
Másik megoldás a Microsoft weboldaláról letölthető MCT-vel letöltütt ESD ISO / direktben letöltött standard ISO / MCT-vel pendrive-ra elkészített telepítési adathordozó stb., amit tovább lehet vinni más gépekre, majd ott offline a telepítőben a
setup.exe
fájl futtatásával in-place upgrade-et csinálni. Illetve szimplán az ISO-fájl használatánál előtte nyilván felcsatolás is szükséges a fájlkezelőben. -
King Unique
titán
válasz
tpeter77 #109406 üzenetére
Ott van világosan abban a leírásban a 1909-es verzió életciklusa, támogatási ideje is, vagyis nyilván igen. Akik nem frissítenek, erővel letiltják, vagy késleltették és kihagytak több funkciófrissítést, azokra vonatkozik a támogatás megszűnése. Meg ha olyan régi verziót (pl. 1803), annál is olyan kiadást (pl. Home, Pro) használnak, ami ebben érintett. Normál esetben viszont ilyenre nem kerül sor, mert a Windows Update rendszerint időben (támogatás megszűnése előtt) felajánlja és telepíti az új funkciófrissítést, azaz upgrade-eli a rendszert az újabb, tovább támogatott verzióra.
-
King Unique
titán
válasz
tpeter77 #109323 üzenetére
A Windows-életciklussal kapcsolatos alapinformációk
Legutóbb (most novemberben) a 1803 Home, Pro, Pro Education és Pro for Workstations kiadások támogatása szűnt meg, az Education és Enterprise kiadások + 1 évig még támogatottak.
-
King Unique
titán
válasz
tpeter77 #76595 üzenetére
Ha ott az Enterprise kiadásnál biztosított a licenc és a lemezképfájl letöltése, akkor az nyilván ahhoz jó, azt kell használni. Ha az a gond, hogy a tisztaszoftveres ISO túl régi, akkor elvileg letölthető egyéb forrásból akár újabb is. A lényeg, hogy a kiadás stimmeljen. Amúgy ennél a tisztaszoftveres izénél úgy tudom valami központi KMS szerveres aktiválás van. A DreamSpark / Imagine ad rendes retail termékkulcsokat.
(#76581) csemiubi:
Nem muszáj az MCT-vel elkészíteni a telepítési adathordozót, ahogyan az ISO-fájl letöltéséhez sem létszükséglet. Ezekről nemrég ebben a hozzászólásban volt szó. -
King Unique
titán
válasz
tpeter77 #76511 üzenetére
Ha ilyen tisztaszoftveres Windows 10-et akarsz használni és abból a forrásból csak Enterprise kiadás tölthető le és ahhoz van licenc, akkor nem értem, hogy mi a kérdés. Letöltöd és használod azt. Vagy talán más kiadást akarsz használni úgy, hogy nincsen ahhoz való licenced?
-
King Unique
titán
válasz
tpeter77 #76415 üzenetére
A stabil ágon az aktuális a 1709-es verzió és azon belül a 16299.334. Jelenleg a Microsoft weboldaláról az MCT-vel és közvetlen letöltéssel, valamint az egyéb hivatalosnak mondható forrásoknál is is ezt a 1709-eset (16299.15) lehet letölteni, amit utána frissíteni kell az utóbbira. De amúgy hivatalosan elvileg április 10-étől lesz elérhető az RS4, azaz a 1803-as verzió. Ami már nincsen messze és érdemes inkább azt megvárni, ha csak 1-2 hét múlva lesz a telepítés.
Az MCT-vel letöltött 1709-es verzió a screenshoton lévő kiadásokat (alul a Pro és Pro N) tartalmazza, de a többi is rendszerint Home + Pro (N) szokott lenni. Viszont pl. az MCT-s letöltésnél a 1803-as verzió már nem fogja tartalmazni az S kiadást, mivel az elvileg megszűnt önálló formában. Valamint az alábbi cikk az Education kiadás eltávolítását is említi, mármint a lemezképfájlból.
-
Cs1csó
titán
válasz
tpeter77 #76415 üzenetére
Kicsit fapados megoldás de próbáld ki: Tegyük fel most letöltöd a MEDIA CREATION TOOLT és jobb klikk tulajdonságok - részletek - Fájlverzió: 10.0.16299.15 ez a 1709-est töltené lez
Tehát amikor a letöltött verziónál nem ez a számsor lesz akkor az már a legfrissebbet azaz a 1803-ast fogja letölteni. 10-e után valószínűleg még azon a héten frissíteni fogják ezt az eszközt, ha nem is kedden de legkésőbb pénteken.
-
törölt tag
válasz
tpeter77 #76214 üzenetére
Ezek szerint áruházi játék. Az már nem olyan mint régen könyvtár szinten kimásolod, azt hiszem az áruházi appok telepített mappáját alapból megnézni se engedi a rendszer. (WindowsApps mappa) Az Xbox app nem tárolta el? Sajnos többet nem tudok hozzászólni ehhez. Az biztos amilyen állapotban van a Store, nem fog a Microsoft nekimenni a Steamnek.
-
tpeter77
addikt
válasz
tpeter77 #76187 üzenetére
Megválaszolom magamnak. Rövidítek, mert a fél napom ráment erre...
Eltávolítottam két helyről is a MS-fiókot, mert mind a két szülői emailcím alá be lett vonva a gyerek fiókja.
Ezután rendszergazdai fiókká váltottam a fiókot, és engedte, hogy helyi fiókként léphessek be vele.
Miután ez megtörtént, elvettem a rendszergazdai jogot és általános jogúvá tettem.Viszont ami a gond, hogy hiába léptem be a CSR Racing játékba a facebook fiókommal, és a saját MS-fiókommal, elveszett minden addigi mentés, és lehet elölről kezdeni az egész játékot.
Erre valaki nem tud megoldást? -
Acélfarkas
őstag
válasz
tpeter77 #75084 üzenetére
Tudtommal sehogy, alapból rendszergazdai jogosultsággal kell indítanod hozzá a windowst, hogy rendszergazdaként matass bármiben. Kicsit falls dolog lenne ha sima felhasználók ilyen könnyedén tudnának komoly dolgokat buherálni rendszergazdai szinten.
Amit te szeretnél az már a hack kategóriába esik.
-
King Unique
titán
válasz
tpeter77 #67592 üzenetére
Az MCT egy portable program, amit nem kell telepíteni. De, ha a céges gépen nincs jogosultságod futtatni, vagy egyéb ok miatt nem indul el a program (ilyen is van...), akkor az más eset. Egy korábbi hozzászólásban említve voltak az ISO-fájl letöltéséhez és a telepítési adathordozó elkészítéséhez egyéb opciók is.
-
quailstorm
félisten
válasz
tpeter77 #53593 üzenetére
Gépház/rendszer/értesítések és műveletek. Ott tudod vagy egyenként kiszedni vagy letiltani az egészet.
Asphalt 8-ban a settingben is lehet ki és bekapcsolni az értesítéseket.Ezt a felébresztés tiltást nem lehet egységesen letiltani, itt tudsz utánaolvasni: [link]
Valószínűleg nem lesz gondod miután letiltottad az appokat. -
SP4C3
veterán
válasz
tpeter77 #53383 üzenetére
1.) Neveled a gyereket, és figyeled az online tevékenységét.
2.) Windows/system32/drivers/etc - hosts
Ide beírod:
0.0.0.0 facebook.com
0.0.0.0 instagram.com
0.0.0.0 snapchat.com
0.0.0.0 ask.fm
0.0.0.0 retek.hu
Stb.3.) Elveszed az okostelefonját és a play store-ban beállítod a szülôit PEGI legalacsonyabb szintjére.
4.) Ha proxy-t használ, vagy VPN-t akkor megveregeted a vállát, hogy milyen ügyes. :LOL:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- LED világítás a lakásban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest