- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph2012
senior tag
Szerintetek miért kapok ilyen üzenetet: [link] ?
-
ph2012
senior tag
Miért kapom ezt az üzenetet: [link] ?
-
ph2012
senior tag
Sziasztok.
Korábban kikapcsoltam a belépési jelszó és PIN kódot és ma módosítottam a számítógép nevét. Most belépéskor két név van és kéri a jelszót és a PIN kódot. Hogy kell beállítani, hogy csak egy gép legyen belépéskor és ne kérje a jelszót és a PIN kódot?köszi.
-
ph2012
senior tag
Ha a laptopot el akarom adni amin Windows 10 Home van akkor hogy kell gyári állapotba visszaállítani a Windows 10-et?
Köszi. -
ph2012
senior tag
A szülői felügyeletben be lehet állítani, hogy a számítógép 23:00 órától 04:00 óráig ki legyen kapcsolva? Mintha azt láttam volna, hogy a felnőtt fióknál nincs ilyen lehetőség. Mi az ingyenes megoldás? Kösz
-
ph2012
senior tag
A Windows Defender internet security? Vagy csak víruskereső?
-
ph2012
senior tag
Belépéskor a PIN kód megadása előtt gyönyörű képek jelennek meg. Hol vannak ezek a képek? Melyik mappában? Ki lehetne másolni? Köszi.
-
ph2012
senior tag
Üdv!
Windosw 10 Home 1903 build-ben hogy kell kikapcsolni, hogy alvóból bekapcsoláskor ne kérje a PIN kódot vagy jelszót? Ha jól emlékszem, ha törlöm a PIN kódot akkor a jelszót fogja kérni. Én azt szeretném, hogy a jelszót se kérje.Köszi.
-
ph2012
senior tag
Most vettem egy laptopot, amire ma töltöttem le a Windows 10 Home 1903 frissítést.
A Gépház -> Windows Update -> Tárterület ellenőrzésénél az ideiglenes fájloknál talált 30,1 GB korábbi Windows telepítést. Erre gondolok: [link].
Elég sok területet foglal. Mi történne ha törölném? 128GB SSD meghajtóm van. Takarékosan kell bánnom a tárhellyel.Köszönöm a választ.
-
ph2012
senior tag
Windows 10 Home, 1809 build. A jobb klikk törlésnél nem ugrik fel üzenő ablak, hogy tényleg akarom törölni. Egyből törli a fájlt. Mitől lehet ez a probléma?
-
ph2012
senior tag
Ha belépéskor, újraindításkor nem szeretnék jelszót beírni akkor itt kell eltávolítani a jelszót: [link]?
köszi.
-
ph2012
senior tag
Mennyi helyet foglal a Windows 10 home? A C: meghajtón 70 GB foglalt hely van.
-
ph2012
senior tag
Milyen gyorsan indul el a Windows 10 Home ha a laptopban a háttértár 5400 rpm HDD vagy M2 SATA3 SSD vagy PCIe SSD?
Köszi.
-
ph2012
senior tag
Letöltöttem a 1903-at és semmi különbséget nem látok. Nem tudom mi értelme ezeknek a nagy letöltéseknek.
-
ph2012
senior tag
Sziasztok. A Feladatütemezőben be lehet állítani, hogy a számítógép 23:00 órakor kikapcsol és 04:00 órakor újra lehet használni. A két idő között nem lehet használni a számítógépet. Próbálgattam de nem tudom hogy kell készíteni ilyen ütemezett feladatot. Leírnátok a lépéseit?
Köszi.
-
ph2012
senior tag
Sziasztok. Van olyan beállítás, hogy a számítógépet 22:30 órakor kikapcsolja és reggel 4 órától engedélyezi a számítógép használatot?
Köszi.
-
ph2012
senior tag
Windows 10-ben van olyan program, hogy egy adott órában minden nap felugorjon egy szöveges üzenet a számítógép használónak?
köszi
-
ph2012
senior tag
Én még a Windows 10 1803 verzióját használom. Mikor várható az újabb verzió?
-
ph2012
senior tag
Sziasztok. Meddig tart a 1803 telepítése? A telepítés 70%-on van. Nem akarok órákig a gépnél ülni.
-
ph2012
senior tag
Néhány napja töltöttem le a 1709-es buildet. Azóta a laptop bekapcsolásakor egy pattanó hangot ad a hangszóró.
Másnál nincs ilyen jelenség? Mitől lehet ez?
-
-
ph2012
senior tag
Sony Vaio laptopot és 1709-es Windows 10-et használok. Gépinduláskor ezt a webkamera üzenetet szoktam kapni:
Ennek az üzenetnek a legördülő menüjét ha megnyitom akkor ezt a leírást találtam: [link]
Mi lehet ez?
-
ph2012
senior tag
Sziasztok.
HP Deskjet F2400 multifunkcionális nyomtatónk van. A szkennerrel van problémám.
Eddig a 1703-as Windows 10 verziót használtam és működött a szkennerem. Most a Windows 10 letöltötte a 1709-es alkotói frissítést és a szkenner nem működik. Kerestem a HP weboldalán drivert, de nem találtam. A nyomtatót látja a Windows érzékeli, hogy csatlakoztatva van egy HP Deskjet F2400 nyomtató.
Ha szkennelni akarok ezt a hibaüzenetet kapom: [link]
A Windows eszközkezelő a képeszköznél felismeri a HP Deskjet F2400-t. Ezt látja: [link]Lehet, hogy a 1709-es Windows 10-el nem fog működni a szkenner?
Köszönöm a választ.
-
ph2012
senior tag
Szeretném megtiltani, hogy a www.hvg.hu weboldalt a gépem meg tudja nyitni. Hogy tudom ezt megcsinálni?
Köszönöm a választ.
-
ph2012
senior tag
Sony Vaio SVF1532A1EW laptopom van. 2014-ben vettük előtelepített Windows 8.1-el, amire telepítettem a Windows 10-et. Olvastam egy cikket arról, hogy az Intel processzorok hibája miatt a Windows 10 ma (01.04.-én) csütörtökön kap javító frissítést: [link].
A cikk azt írja, hogy ez után a gyártókon a sor, hogy a meghajtóprogramot hozzáigazítsák a javításhoz.
Az én laptopomra a Sony már nem készített Windows 10-es drivereket. Kapni fogok a Sonytól bármiféle driver frissítést? -
ph2012
senior tag
Nekem a laptopomon előtelepített Windows 8.1-em van. Erre telepítettem a Windows 10-et.
A Gépház -> Frissítés és biztonság -> Helyreállításnál van a Gép alaphelyzetbe állítása lehetőség. Ez: [link]Ezzel nem a Windows 8.1-et állíthatjuk vissza? Hátha egyszer nem működne jól a Windows 10 új frissítése és vissza kéne állítanom a Windows 8.1-et.
Köszi a választ.
-
ph2012
senior tag
Leállt a Windows 10-em kék képernyővel és újraindult. Újraindulás előtt egy olyan üzenet jelent meg ami jelezte újra fog indulni és egy QR kódot is mutatott. Nem volt időm lefényképezni.
Hol tudom megnézni mi volt ez az újraindulás?
Köszi a választ.
-
ph2012
senior tag
Mostanában többször előfordult, hogy Windows 10 használata közben, nem a gép indításakor elindul az OneDrive, ezzel a bejelentkező ablakkal:
Miért indul el? Ki lehet kapcsolni ez az elindulást?
Köszi a választ!
-
ph2012
senior tag
Windows 10-nél az őszi alkotói frissítést töröltem mert rosszul működött. Ha kijön a következő alkotói frissítés akkor az települni fog, ha nincs telepítve az őszi alkotói frissítés?
Köszi a választ!
-
ph2012
senior tag
Ilyen verziójú Windows 10-em van:
Az őszi alkotói frissítést töröltem mert rosszul működött. Ha kijön a következő alkotói frissítés akkor az települni fog, ha nincs telepítve az őszi alkotói frissítés?
Köszi a választ!
-
ph2012
senior tag
Nekem nem működött jól az őszi alkotói frissítés ezért töröltem. Most ez a build van telepítve:
Ha nem használom az őszi alkotói frissítést az nem jelent biztonsági kockázatot? A biztonság miatt a Kaspersky Internet Securityt használom.
Köszönöm a választ.
-
ph2012
senior tag
Nekem nem működik jól az őszi alkotói frissítés. Szeretném visszaállítani a korábbi tavaszi alkotói frissítésre. A gépházban töröltem a frissítést de újra letöltötte a Windows Update.
Hogy kell véglegesen visszaállítani a korábbi tavaszi frissítést?
-
ph2012
senior tag
Nekem nem működik jól az őszi alkotói frissítés. Szeretném visszaállítani a korábbi tavaszi alkotói frissítésre. Ezt hogy kell csinálni? A gépházban töröltem a frissítést de újra letöltötte a Windows Update.
Hogy kell véglegesen visszaállítani a korábbi frissítést?
-
ph2012
senior tag
Sony Vaio laptopom van, Intel processzorral. A legutóbbi frissítés azt írja, hogy amd64 alapú rendszerhez lett letöltve. Íme: [link]
Mit jelent az amd64? Nem AMD processzort?
Köszi.
-
ph2012
senior tag
Sony Vaio laptopot használok. Amióta telepítettem az őszi alkotói frissítést nagyon lassan kapcsol be a gépem. Korábban szinte 1 perc alatt felállt a rendszer.
Másnak nincs ilyen problémája?
-
ph2012
senior tag
Laptopot használok, hálózatról. Letöltöttem a legújabb 1709-es frissítést. Ezután néhány perc után alvó állapotba kerül a laptop, ha nem nyúlok hozzá. Korábban nem volt ilyen. A Gépház -> Energiagazdálkodásnál ez van beállítva:
Ti nem tapasztaltatok ilyet? Mi lehet a gond? Köszi.
-
ph2012
senior tag
A Windows Update napok óta nem tud letölteni egy 1703-as frissítést. Ezt a hibaüzenetet írja ki: [link].
Mi lehet a gond? Nálatok letöltődött? Köszi.
-
ph2012
senior tag
A legutóbbi KB4041676 frissítés nem akar letöltődni. Hibakód: 0x80070002.
Nálatok letöltődött?
-
ph2012
senior tag
A KB4041676 frissítés nem akar letöltődni. Hibakód: 0x80070002.
Nálatok letöltődött?
-
ph2012
senior tag
Windows 10-ben megjelent kb. 1 percre egy ilyen ablak, majd eltűnt: [link].
Mi lehet ez? Nem emlékszem, hogy láttam volna. Remélem nem valami fertőzés.
Köszi a választ!
-
ph2012
senior tag
válasz
quailstorm #61451 üzenetére
Jelent biztonsági kockázatot, ha a régi, nem támogatott Fotótárat használom?
-
ph2012
senior tag
válasz
quailstorm #61451 üzenetére
Légyszi nyugtass meg, hogy ez az eredeti gyári telepítő fájl?
-
ph2012
senior tag
válasz
quailstorm #61449 üzenetére
Milyen szóval lehet rákeresni? A fotótár szóra nem találtam semmit.
Köszi.
-
ph2012
senior tag
Windows 10-en használom a fotótár programot. Ezt: [link]
Szeretném letölteni a telepítő fájlt, de ahogy olvasom megszűnt a támogatása és nem lehet letölteni a Microsoft weboldaláról.
Tudnátok ajánlani egy megbízható forrásból származó letöltési helyet? A Chrome-val kerestem de az AdBlock Pro szűrő minden ilyen oldalalt nem engedett megnyitni. Nem merem letölteni ilyen helyről az exe fájlt. Valami megbízható kellene.Köszönöm a segítséget.
-
ph2012
senior tag
A C: meghajtón van egy Update mappa amiben ezek a mappák vannak: [link]
Ezekben egy-egy exe fájl van. 2014-ben és 2016-ban települtek. Ezek részei a Windowsnak? Nálatok is van ilyen?
Köszi.
-
ph2012
senior tag
válasz
King Unique #61364 üzenetére
Nem mindenhol kapok normális választ ezért vagyok kénytelen több topikban is megkérdezni. Te például nem válaszoltál a témában. Ezt hol szabályozza az ÁSZF?
-
ph2012
senior tag
válasz
ph2012 #61358 üzenetére
Közben a C: meghajtón rákerestem az AVAST szóra és ezt találtam: [link].
Van AVAST Software mappám. Ha megnyitom akkor 4 db .txt fájl van benne és más nincs benne. Fogalmam nincs hogy került a gépemre.
A többi avast nevű fájlok mik lehetnek? Nagyon tele van vele a gépem.
-
ph2012
senior tag
Nézelődtem a Feladatütemező-ben és észrevettem egy AVAST Software nevű mappát. Ezt: [link].
Windows 10-et és Kaspersky Internet Securityt használok.
A keresővel se találok AVAST programot, se a vezérlőpult -> programok között sem találok ilyet.Mi lehet ez? Soha nem telepítettem ilyet. Része lehet a Windowsnak? Nem szeretném, hogy egy illetéktelen program fusson a háttérben.
Köszi.
-
ph2012
senior tag
A Windows 10-ben hányas verziójú Windows Media Player van? 12-es? A névjegyben csak ennyit látok:
-
ph2012
senior tag
Off:
Nem szoktatok játszani a Microsoft Solitaire Collection kártyajátékkal?
A napi kihívásokat nem szoktátok megcsinálni? A május 3. napi TriPeaks játékot meg tudtátok csinálni? Ezt: [link].
Akárhogy próbálom nem sikerül.
-
ph2012
senior tag
válasz
quailstorm #60884 üzenetére
Kötelező reklám az ingyenes verzióban.
-
ph2012
senior tag
A hivatalos Microsoft kártyajáték ingyenes verziója ilyen zombis játékot reklámoz: [link].
Nem erőszakos egy kicsit tizenéves fiataloknak?
-
ph2012
senior tag
Gépházban van olyan beállítás, hogy a frissítés automatikusan töltődjön le? Kerestem de nem találtam.
A legutóbbi KB4016871 frissítésemet kézzel telepítettem, nem automatikusan települt.
-
ph2012
senior tag
A Gépház -> Windows Update -> Aktív időszakban nem frissít a Windows 10? Az aktív időszakban nem tölti le a frissítést? Vagy letölti csak nem indítja újra a számítógépet?
A legutóbbi KB4016871 frissítésemet kézzel frissítettem. A Windows Update nem töltötte le automatikusan. Én azt szeretném, ha automatikusan frissítene és újra is indulhatna. Engem nem zavarna.
-
ph2012
senior tag
Mikor megvettük a laptopot előtelepített Windows volt rajta. Édesanyám nevére regisztráltuk a Windows-t, a gép indulásakor az Ő nevével indul a gép. Ha jelszóval kellene belépni akkor a regisztrációkor megadott e-mail címmel és jelszóval kellene belépni. Ha jól sejtem Ő a rendszergazda is.
Kérdésem, hogy ezt a regisztrációt meg lehet változtatni az én nevemre? Az én nevemmel induljon a gép, az én e-mail címemmel kelljen bejelentkezni és én legyek a rendszergazda is.
Köszi.
-
ph2012
senior tag
A Microsoft fórumán megkérdeztem, hogy az Edge helyesírás-ellenőrzője miért húzza alá hibásnak helyes szavakat is ([link]). Azt válaszolták, hogy az Edgében nincs helyesírás-ellenőrző. Akkor mi húzza alá a szavakat? Talán a Windows 10? A Gépház -> Eszközök -> Gépelésnél is van egy helyesírás-ellenőrző:
-
ph2012
senior tag
Néhány hete többszőr ezt az üzenetet dobja fel a Windows 10:
Ha rákkantintok akkor a Gépház -> Rendszer -> Akkumulátor ablak jön elő: [link].
Itt mit kéne beállítani? Laptopot használok és hálózatról működik folyamatosan.
Köszi.
-
ph2012
senior tag
A Microsoft fórumán az Edge hibájával kapcsolatban feltettem egy kérdést. Itt: [link].
Azt kérték, hogy a problémarögzítő alkalmazással készítsek felvételt a problémáról és küldjem el magánbeszélgetésben. A felvételt elkészítettem, de nem tudom, hogy hogyan kell ezt magánbeszélgetésben elküldeni.
A problémarögzítő felvételét (ami egy zip fájl) hogy kell magánbeszélgetésben elküldeni?
Köszi.
-
ph2012
senior tag
Hol tudom leellenőrizni, hogy a Windows 10 és a billentyűzet magyarra van beállítva?
Köszi.
-
ph2012
senior tag
Magyar Windowsban hogy hívják ezt az ablakot:
Az Internet Explorer 11 kikapcsolását lehet itt elvégezni.
Köszi.
-
ph2012
senior tag
Már frissítettem a 1703-ra. Megnéztem a lemezkarbantartót és ezt találtam:
Nyugodtan Ok-ra nyomhatok és törölhetek? A Rendszerfájlok törlése gombra is rányomhatok?
-
ph2012
senior tag
Van olyan applikáció, hogy News. Nem fogják magyar nyelvre is lefordítani? A nyelvi beállításoknál van olyan, hogy Dán, Portugál, Izraeli. Ezek se nagyobb országok mint mi.
A Google-nak is van Hírek alkalmazása magyarul. A Google Hírek alkalmazásának magyar kiadását ki finanszírozza? A Microsoft Magyarország nem tudná magyarul elkészíteni a News applikációt? -
ph2012
senior tag
Skype-re a Windows 10 appját használom és nem a telepített Skype-ot. A hanggal gond volt a legutóbbi használatkor. Nem lehet, hogy a 1703-as frissítés miatt van? Eddig nem volt probléma és akkor is a Skype előzetes verzióját használtam.
Nálatok minden rendben a Skype app hangjával a Windows 10 frissítése után? -
ph2012
senior tag
Skype-re a Windows appját használom és nem a telepített Skype-ot. A hanggal gond volt a legutóbbi használatkor. Nem lehet, hogy a 1703-as frissítés miatt van? Eddig nem volt probléma és akkor is a Skype előzetes verzióját használtam.
Nálatok minden rendben a Skype hangjával?
-
ph2012
senior tag
Nem értem, hogy a Windows Media Player mellett miért fejlesztették a Groove Zene appot? Próbálgattam de még használhatatlan a Windows Media Playerhez képest.
-
ph2012
senior tag
A Gépházban a háttérben futó alkalmazások között találtam a Windows Defender biztonsági központot: [link].
Ez nem kell kikapcsolni? Kaspersky Internet Security-t használok.
Ha itt kikapcsolom akkor nem is fog működni? A Windows indulásával nem fog elindulni? -
ph2012
senior tag
Nálam a Gépház -> Windows Update felajánlotta, hogy a Windows 10 alkotói frissítését letölthetem. Itt:
Rányomtam a frissítésre és ez a weboldal jött be: [link]
Valami nagyon töltődik le. Remélem a 1703 lesz.
-
ph2012
senior tag
Április 11.-e van. Nálam még nem töltődik le a frissítés. Magyarországon mikor várható?
-
ph2012
senior tag
Olyan laptopom van amire előtelepített Windows 8.1 volt telepítve. Ezt frissítettem ingyen Windows 10-re. Valahol meg tudom nézni, hogy mikor töltöttem le a Windows 10-et?
Köszi!
-
ph2012
senior tag
Windows 10-et meddig fogja támogatni a Microsoft?
-
ph2012
senior tag
Tegnap rányomtam a gépházban a frissítés keresésére és ezt találta: [link].
Milyen újdonságot tartalmaz ez a frissítés?Olvastam, hogy az április 11.-i frissítés nem mindenkinél töltődik le 11.-én. Van akinél nyár elején töltődik le. Ez igaz?
-
ph2012
senior tag
Ha jól tudom április 11.-én jön frissítés. Mire számítsak? Kiír valamit a Windows hogy elkezdi letölteni a frissítést vagy üzenet nélkül elkezdi tölteni a háttérben?
Köszi.
-
ph2012
senior tag
Az Edge melyik mappában tárolja a könyvjelzőket? Az internet explorer-be szeretném beolvasni.
Ha jól sejtem valami bookmark mappát kell keresni és .htm fájlba vannak a könyvjelzők.
Köszi.
-
ph2012
senior tag
Valamelyik Windows frissítés után a Fájlkezelőben a gyakori mappák száma 23 db-ra nőtt. Emiatt a gyakori mappák alatt lévő gyors elérésű fájlokat nem lehet látni. Van módja annak, hogy a Fájlkezelőben a gyakori mappák számát csökkentsük?
Képen is mutatom: [link].
Köszi.
-
ph2012
senior tag
Edgében a telefonszámok így kijelölődnek: [link]
Ezt ki lehet kapcsolni? -
ph2012
senior tag
válasz
Bjørgersson #57248 üzenetére
Beállítottam a rejtett fájlok megjelenítését de abban a zenei mappában amiben látni szeretném a lemezborító képeket nem látom őket. Lehet, hogy a zenei mappában a lemezborító képeket amiket a Windows Media Player megkeres máshol tárolja?
-
ph2012
senior tag
válasz
Bjørgersson #57246 üzenetére
Hogy kell a mappában a rejtett fájlokat megjeleníteni? Keresgéltem a tulajdonságokban de nem találom.
Köszi.
-
ph2012
senior tag
Ehhez a zenéket tartalmazó mappához tartozó lemezborító képet hogy lehet törölni: [link]?
Egy mp3 zenei fájlt másoltam ebbe a mappába. A Windows Media Player lemezborítót keresett hozzá. Ez lett a mappa képe. A zenét töröltem a mappából, de a zene borító képe megmaradt. Ezt szeretném törölni.
Köszi.
-
ph2012
senior tag
A Visszajelzési központ-ba írtam egy javaslatot ezen a címen:
Search for the Edge Browser (e cím alapján keressetek rá) - magyarul is le van fordítva
Légyszi nézzétek meg, szavazzatok rá és véleményezzétek.
-
ph2012
senior tag
A Skype előzetes verzió app-ot használom, nincs telepítve a Skype. A futó folyamatok között ott látom ezt az app-ot: [link].
Ki lehet valahogy kapcsolni, hogy a Windows indulásával ne induljon el? Nem találtam ilyen beállítást.
Köszi.
-
ph2012
senior tag
A C:\ Windows mappában van egy SysWOW64 mappa. Nem tudjátok, hogy ez micsoda?
-
ph2012
senior tag
A Kaspersky Internet Security programom a sebezhetőségi vizsgálata csak az Internet Explorerben talál sebezhetőséget: [link].
Windows 10-ben nem lehet törölni az Internet Explorert. Soha nem használom.
Köszi.
-
ph2012
senior tag
A Gépház -> Alkalmazások között találom az Microsoft Office 365 és az One Drive alkalmazásokat: [link].
Ha nem használom őket akkor le lehet törölni? Nem indulnak el a háttérben feleslegesen? Ti szoktátok törölni?
Köszi.
-
ph2012
senior tag
válasz
qqcqqc #56860 üzenetére
A Javának van egy ilyen letöltési oldala is: [link]. Ez csak 721 KB-os fájlt tölt le. Az Oracle oldala ([link]) meg 190 MB-os fájlt tölt le. Mi a kettő közötti különbség?
Jól értem az Oracle oldaláról ([link]) le lehet tölteni a gépemre a 32 és a 64 bites verziót is? Egyszerre mind a kettő fenn lehet a gépemen?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- EAFC 25
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest