Hirdetés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
netpeti98
üzenetére
Szia! Lehet igazad de a furcsa az, hogy semmit nem telepítettem hetek óta. Ismerek minden ami a gépen fent van. Viszont eddig ez nem volt bent a telepített alkalmazások között. A frissítés befejezése után kért egy újraindítást és akkor jött elő ennek az ikonja is. Nem gond mert pár perc alatt legyalultam mindenhonnan csak az volt a fura, hogy a frissítéssel egy időben jött. Mivel kíváncsi is vagyok elindítottam. Elindítva pedig a mikrofos.com volt az első oldal amit beadott.......
(#62373) szabeska
c:\Users\All Users\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\ Ha akarod akkor a mellékelt útvonalra bemásolod az adott program linkjét és ott lesz a programok között. Ezután nem kell keresgetni, vagy egyszerűen kirakod az asztalra.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- PS 5 Portal // Számla+Garancia //
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő