Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Pr3ciSioN
üzenetére
Szia! Hiszen már leírtad! A frissítési frekvenciát nem bírja a monitor! Azt se lehet kizárni. hogy az "új" driver túlvezérli a monitort! NE új hanem egy régi olyan drivert tegyél fel amivel rendesen működött. Vagy ha(?) tudsz kérj egy másik monitort kölcsön próbára. Bár a túlvezérlésnek jellemzően méret, vagy egyszerűen lekapcsolás a válasz a monitortól részéről. Én anno' hónapokig kerestem 17"-os monitort ami HD-n tudta a 100Hz-et és nem került egy vagyonba. De a legtöbb pár perc után lekapcsolt! Ez még a képcsöves időben volt...
-
birorichard
őstag
válasz
Pr3ciSioN
üzenetére
Szia,
milyen lapod, illetve pontosabban ethernet vezérlőd van?
Nekem egy msi z97 gaming 3-mal csinálta ugyanezt a 1511 után, rengeteget szívtam vele, mire sikerült kideríteni, hogy a régi Killer Network driver brutál memory leak-et okoz, felraktam az újat, azóta minden flottul megy. -
Clemi
veterán
válasz
Pr3ciSioN
üzenetére
Erősen két lehetőséget gyanítok. Vagy mindkét pendrive hibás, vagy az USB portnál van hiba, ami lehet egy egyszerű kontakt hiba, de akár alaplapi hardveres is. Ami tény, sérülnek az adatok miközben a pendrivera íródnak. Próbálj másik USB portot vagy egy harmadik pendrive-ot, és a Media Creation Tool programmal töltsd le a szükséges Win10 verziót úgy, hogy a program írja meg az adathordozót.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Battlefield 6
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- További aktív témák...
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mikor én utoljára ilyen hibakódot kaptam, akkor vennem kellett egy új vinyót, de akár a kábel is lehet ludas.