- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
TIstvan4 #51193 üzenetére
Nemrég volt egy hasonló kérdés egy másik topikban, amire az alábbi választ adtam. Tehát hivatalos live rendszer nincsen, de tákolt változat van, akár Win10 alapú is. Korábban ezt próbáltam ki diagnosztikai célra és működött.
De egyébként van a neten egy rakás változat ilyenekből, akár még az előbb említettnél frissebb kiadásra épülő is. -
-
-
King Unique
titán
válasz
TIstvan4 #51183 üzenetére
Bár a GDB az etalon, de van most másik két adatmentő programnak is ingyenes promója
—►
EaseUS | MiniTool.Egy sima gyorsformázás után általában még visszaállíthatók, illetve lementhetők az adatok. Feltéve, hogy nem lettek felülírva például új fájlokkal. A W10 megoldása nem tudom hogyan gyalul, de ha komolyabban belegányol, akkor lehet nem lesz egyszerű a dolog...
-
Madwe
nagyúr
válasz
TIstvan4 #51178 üzenetére
Ha csak egyszer formázta, s azóta nem babrálgattad nagyon a hdd-t, akkor vissza tudod nyerni az adatokat másik gépre rádugva külső lemezként! Ssd esetén viszont nincs megoldás:S
Hdd-t már állítottam így vissza, nagyon sok program van rá, az a baj nem emlékszem nálam végül melyik vált be, most hirtelen ezt találtam de van még egy rakat.
-
válasz
Sajnos jol benezted , a resettel foleg hogy a sajat filek , programok megtartasat ignoraltad igy gyalult mindent , esetleg a recuva progival a kepeket s talan a videokat meg tudod menteni , de addig se nagyon ments semmit se gepre , illetve talan jobb nem is hasznalni..
Amugy ket fajta resettet ajanl fel , egyiknel a szemelyes dolgok ,programok maradnak a masiknal pedig torol mindent ... -
netpeti98
addikt
válasz
Mikor kiválasztod a reset opciót akkor rákérdez, hogy mit töröljön. Ez felér egy újratelepítéssel, tehát biztonsági mentés nélkül nem szabad nekikezdeni, de az adatok törlésére fel is hívja a figyelmet a rendszer a folyamat indítása előtt.
Az más kérdés, hogy az újratelepítésnek végig kellett volna futni és nem kinyírni a saját boot szektorát, de ez most az adatok szempontjából lényegtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Horgász topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Autós topik
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest