- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Keeperv85 #102188 üzenetére
Ha valakit érdekel, megírom, hogy mit és hogyan és miképp állítok be én, hogy utólag soha többé ne kelljen gyakorlatilag telepíteni.
Mellesleg SSD-re kb 4 perc alatt másolódik vissza a teljesen üzemkész, programokkal összeállított Win 10, ami úgy vélem megéri az előkészületeket.Lehet esetleg számítani erre az irományra?
-
King Unique
titán
válasz
Keeperv85 #102251 üzenetére
Pedig lehet példa akár a módosításra is, pl. a WinRE kezdeti 450 MB mérete nálam 1803-on is utólag 499 MB lett, meg a C után létrejött build upgrade után + 1 WinRE. Ami amúgy a hivatalos partícióelrendezés az UEFI/GPT telepítésnél, mármint hogy a C után (is) van. Aztán a 1903-as verzióra frissítéskor volt olyan telepítés, ahol a WinRE utólag 864 MB lett. Tiszta telepítésnél volt a lemez elején lévő 530 MB, de pl. build upgrade után az maradt ugyanúgy 499 MB. Viszont egyébként nincsenek kőbe vésve ezek a méretek, lehet pl. az EFI és a WinRE is a szokásosnál nagyobb, ami az előbb linkelt weboldalon is le van írva.
-
Geth
veterán
válasz
Keeperv85 #102195 üzenetére
Hát azért a logot ilyenkor nem ártana, azért van...
Itt az én template-m (TODO -ra kell keresni), amit pl. VM-re szoktam tolni.
Win7 alatt raktam össze sima system image managerrel vagymi a neve az adk-ban adott proginak, azóta csak frissítgettem 8-8.1-10 vonalon, szerintem semmi bonyolult nem volt benne.
A wsus meg tökjó (bár Win10 alatt tetszőleges időpillanatban max. 4 update kell, szóval sokat nem hoz), csak a külső progik nem tudom hogy frissülnek belőle -
szallasi007
őstag
válasz
Keeperv85 #102109 üzenetére
Minek unattend.xml ha klónozni akarod a gépet? Az akkor kell ha iso-bol telepítenéd és előre be akarnád állítani a nyelvet, lokalizációt és vlsc kulcsot adnál meg neki. (meg ugyanaz legyen a háttér meg stb.)
Ha beállítasz mindent, klónozd le, majd sysprep és kész vagy.
Addig ne aktiváld be a gépeket amíg nincs kész a klón. Miután minden gép kész és sysprep is meg van kezd el aktiválni őket. -
Popes
őstag
-
Popes
őstag
válasz
Keeperv85 #51142 üzenetére
A telepítendő exe-t tedd át az asztalra, majd nyitsz egy rendszergazdai parancssort, és beírod ezt, cd C:\Users\Felhasználóneved\Desktop
(felhasználóneved helyére értelemszerűen a saját felhasználóneved) , miután entert nyomtál bemásolod az exe tulajdonságok, általános fülön felül ami van (3_PhoneFlashTool_3.1.8.2_win32.exe), enter, és elindul a telepítő. -
front3r
őstag
-
ferensz
senior tag
válasz
Keeperv85 #7655 üzenetére
Nekem ez segített:
"I would suggest you to try to restart the PC few times, then try again to install updates.
Also rename the entire SofwareDistribution folder, then try to install again, follow the below steps to do this:
1.Open an administrative Command Prompt window.
2.Run the following commands, and press Enter after each command:• Net stop wuauserv
• cd %systemroot%
• Ren SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old
• Net start wuauserv
3. Try to install updates again."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Philips LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Haditechnika, harcászat
- Vicces képek
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest