- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibby
addikt
válasz
#22743424 #22902 üzenetére
A "Fényképek" nevű programról beszélsz? Elvileg lehet hogy megjelenik, valójában azonban nem.Abban egyáltalán nem találtam módot a lapozásra.
Így aztán át is váltottam a régi fényképnézegetőre (mellesleg ehhez semmilyen reg módosítás nem kell, van olyan opció hogy adott formátumot mindig X programmal nyissa meg). Az a gépen levő fotókkal úgy működik mint régen, de a telefonon levőket továbbra sem tudja lapozni! -
Locutus
veterán
válasz
#22743424 #22390 üzenetére
Ezek megvoltak.
De megtaláltam épp a "hibát": az alsó screenshotodon a beállításokra nyomva jobb oldalt, van még egy "alapértelmezettként beállítás" opció is.
Szal nem elég beállítani mindenhol, meg letölteni a csomagot. Amíg nem alapértelmezett, addig csak félig van az a nyelv
-
tagagaba53
tag
válasz
#22743424 #22169 üzenetére
A fonalad az jó volt, csak közben más hiba is volt
és gyorsabb volt újra tenni, mint azt is keresgélni.
Elfelejtettem bekapcsolni a rendszer visszaállítást.
Mikor feláll az asztal elsőre, akkor mindig szoktam csinálni.
Ha macerás a dolog, akkor vagy újra húzom, vagy vissza állítást kap.Köszi !
-
-
King Unique
titán
válasz
#22743424 #22050 üzenetére
Igen, olvastam, hogy akár ráért volna most ősszel egy ráncfelvarrt TH2-t kiadni. De ugye vsz az iskolakezdés miatt adták ki hamarabb, az mégiscsak fontosabb...
(#22054) Döglött Róka: ennyire nehéz a szövegértelmezés, vagy a felfogás? Külön vannak ezek talán a fent említett módon kategorizálva, egyértelmű mindenkinek a havi lista? Illetve az a felhasználói szokás, hogy mki egyesével átnyálazza mindet?
-
King Unique
titán
-
King Unique
titán
válasz
#22743424 #22042 üzenetére
Amikor első alkalommal rádugja, vagy manuálisan leszedi, a Windows automatikusan felrakja (újból) az eszközillesztőt. Viszont annál, ahogy láttam, nem nagyon lehet semmit állítgatni, tehát hiába szedi le pl. gépháztól, attól még másodszorra is felteheti ugyanazt a sz*rt. Bár talán egy próbát megér.
-
törölt tag
-
válasz
#22743424 #21631 üzenetére
Ill telefonosan aktivált rendszerekben nem jár le az aktiváció, ergo ha sose megy netre (=nem frissül) a rendszer, akkor is aktív marad.
Amúgy sztem egy ingyen upgradelt rendszert is lehet (legalábbis 2. körben, egy tiszta telepítés után) telefonosan aktiválni, utána elvileg kilőheti az ember az update-service-t és manuálisan telepíti a frissítéseket. Egyelőre ezt látom az egyetlen hatékony módnak az erőszakos drivertelepítés ellen. Szerencsére a kumulatív frissítések miatt nincs nagyon nehéz dolga az embernek, max 2-3 frissítést kell letölteni-futtatni alkalmanként.
-
worxland
addikt
válasz
#22743424 #21501 üzenetére
"Ott szerintem nagyon el van cseszve valami. Egy sima vinyóval is KB 50 másodperc mire betölt a rendszer. " - már többször megírtam, sok mindentől függ, a céges gépemnek vinyóval átlag 5 perc volt, mire mindent betöltött - group policy domainből, mindenféle hálózati beállítások, hálózati nyomtatók beállítása meg kismillió szirsz@r (WD Blue, 7200 rpm). Samsung 840 Pro-ra váltva ez lement cirka 45-50 másodpercre.
-
-
törölt tag
válasz
#22743424 #21410 üzenetére
Ez lemaradt ! Az offline bekapcsoláshoz elég a telepítőlemezt megnyitni ( mountolni )
Majd a rendszergazdaként elindított parancssorba beírni, hogyDism /online /enable-feature /featurename
etFx3 /All /Source:X:\sources\sxs /LimitAccess
Az X az a meghajtó amelyikben a telepítőlemez található !
-
törölt tag
-
alitak
senior tag
válasz
#22743424 #20174 üzenetére
Igen, azt ott tényleg én bénáztam el. Viszont miután betölt a desktop, se kép se hang, mint ha kifagyott volna az egész. Nem működik az érintőképernyő sem, a billentyűzet sem, semmi. A tab oldalán levő gombokra sem reagál, csak a kikapcsológomb hosszú nyomására áll le. Ezzel lehet valamit kezdeni?
-
*H*
aktív tag
válasz
#22743424 #15617 üzenetére
Ez abban az esetben jön elő, ha a "Gépház - Adatvédelem - Visszajelzés és diagnosztika - Eszközadatok elküldése a Microsoftnak - Alapszintűre van állítva. Ekkor jelenik meg a képen látható piros szöveg és szürkül ki a gomb. Továbbá az Insider buildok beszerzése lehetőség is szürke lesz. Közepesre vagy teljesre állítva ismét elérhetőek ezek is és eltűnik az "Egyes beállításokat a szervezet kezel" szöveg is. A "Mikor kérjen visszajelzést a Windows" maradhat Soha beállításon.
-
Воланд
titán
válasz
#22743424 #15633 üzenetére
teljesen random jon elo ez a bug, nekem van egy insideres vm, azon meg egyszer sem lattam, van egy clean install win10 home, ott talan egyszer, aztan ujrainditas utan eltunt, meg van egy win8-->win10 frissites, ott szinten egyszer elojott, aztan ujrainditas es eltunt.
-
King Unique
titán
válasz
#22743424 #15617 üzenetére
Nálam is így néz ki, pont tegnap raktam fel, ez a Windows 10 Education kiadás.
Nem engedi az Insider módot sem, bár azt nem is bánom. Ami zavar, az a jobb alsó sarokban lévő "Windows 10 Education" vízjel, holott van hozzá termékkulcsom, amit telepítéskor meg is adtam és gépházban / vezérlőpultban is aktiváltnak mutatja...az gondolom nálad is megvan?Már én is be akartam tenni, megelőztél.
-
-
front3r
őstag
-
moonguru
őstag
válasz
#22743424 #10329 üzenetére
Nem hiszem!
„N” és „KN” kiadás esetén kövesse a szülőkiadás frissítési útvonalát (pl. a Windows 7 Professional N rendszer Windows 10 Pro rendszerre frissíthető).
Ui:
Elvileg ez a hivatalos!
Szerintem félreértik sokan hogy mint jelent a "szülőkiadás", szerintem az "N" és a "KN" nélküli verziót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest