-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért kételkedtem kicsit, mert BIOS-ban alapból nem volt olyan lehetőség nálam, hogy USB-ről induljon. Viszont most, hogy már betettem a bootolható pendrive-ot, és indulás után benéztem a BIOS-ba, már megjelent a lehetőség. Régebbi gépeimen jobban oldották meg ezt a dolgot, ki lehetett jelölni a BIOS-ban az USB-ről való bootolást berakott pendrive nélkül is.
Most arra lettem egyébként kíváncsi, vajon microSD-ről tudna -e indulni? A gépen van az is, elvileg miért ne?
-
ksanc
őstag
de előtte megformázom a vinyót
Na ez tényleg felesleges, pláne, ha full formattal csinálod. A vinyónak sem tesz éppen jót
Bár az esetleges rossz szektorokat így kiszűrheti.
Egyébként én is a clean installban hiszekA win10 upgrade miatt annyiban változott a módszerem, hogy egy szűz win7-et (vagy 8-at) rakok fel, aktiválom és azt upgrade-lem egyből.
-
ksanc
őstag
Részemről újabb pont a win10-nek: eddig problémáim voltak azzal, hogy hogy a fenébe rögzítsek pl. stream videókat a gépen. Neeem, nem a háttérben valami temp file-ba letöltött és onnan lejátszott videóról beszélek, hanem valódi streamingről.
Mostantól ez sem gond, az xbox alkalmazáson keresztül BÁRMIT rögzíthetünk, ami megjelenik a képernyőn, akár teljes képernyős módban.
Nem kell 3rd alkalmazásokkal kísérletezni.
Ha ez már mindenkinek evidens, elnézést, én csak tegnap fedeztem fel -
Ispy
nagyúr
Kifuttotam az időből
A proci Core 2 Duo T5870 a gépben 2 GB RAM-mal, erre mehet a 10? Vagy inkább rakjak rá egy magyar 7-et? Az biztos, hogy a gyári Vistát tuti nem rakom vissza....
(#24965) ll-kobe
Ahh, tényleg a telepítő készítése előtt a nyelvet is ki lehet választani, ha az megy rá upgrade után úgyis megy fel a clean install.
-
twine
veterán
köszönöm, neked is , és mindenkinek...
A googlezást is...én nem jártam sikerrel,,biztos rossz irányba indultam...mentségemre szóljon meló közben pár percekre tudok a dologgal foglalkozni,,,meg egyéb problémám is akadt a kompatibilitással..(Edius8-win10-quick sync hardveres gyorsítás...de ezt egy régebbi vgA driver úgy tűnik megoldotta...)Szóval igen,,,egyéb "sufnituning" módszerek működhetnek, de nem szerettem volna ilyen megoldásokat,,,nyithatnám a chrome-ot is, és címsorban,,stb,,,de mivel alkalmazásokat, és bármit "windows gombbal" indítok, így kézenfekvő, hogy a webes kereséseimet is tudjam innen indítani...ha már a microsoft mérnökei megadtáka lehetőséget...
És mivel a Google nagytestvér szolgáltatásai segítenek az élet egyéb területein is...így szeretném továbbra is az ő keresőjüket használni....
Ha nem is röviden,,de ennyi...
Szóval köszi...
Este lesz legközelebb időm...átolvasom a cselezéstSzerk:
Mielőtt kérdeztem, már minden kereső szolgáltatást és alapértelmezést átállítottam (edge, explorer, chrome...és egyéb helyen, ahol találtam erre lehetőséget) de hiába... -
twine
veterán
Próbálok elérni a "naprakész" üzenetig..aztán ráeresztemSzerk:
Soha nem köpködtem a windowst, főleg, hogy microsoft csecseken nevelkedtem 3.1 óta,, de azért ez rémálom, hogy egy komplett délután nem elég neki hogy naprakész legyen...úgy, hogy fölötte kell ülni..különben még mindig fél úton tartanék.. -
Hegyirabló
veterán
Mert még mindig nem tartok ott, jelenleg a Windows 10 adathordozójának létrehozása nevű fázisban vagyok, 49%.
Biztos, hogy nem user error van.
Kiírtam DVD-re, a másik gépen. Most nem másolgatom onnan a 3GB-os ISO fájlt, főként, hogy úgy tűnik nem is jó, hanem letöltöm még egyszer, most már erre, a cél gépre.
-
Hegyirabló
veterán
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 3
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- RAM topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest