- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Mobil flották
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
-
Feri1977
senior tag
válasz
Boonen007 #28132 üzenetére
Én már fentebb írtam, hogy ezt a hulladék edge-t ne használja senki, de csak le vagyok hurrogva. A többi beépített saját alkalmazását se használom, mert vannak erre saját appjaim, klite codec pack media playere filmekre, winamp zenére, saját skype alkalmazás, képekre acdsee, és reggelig sorolhatnám. A csempéket mind töröltem, és behúztam a startmenüig az ablakot, így a gyári hulladék csempék nem baszogatnak, a win 10 most így tökéletes, imádom.
-
vigyori78
őstag
válasz
Boonen007 #22447 üzenetére
Nem tudom honnan szedi de elvileg Gregory Michiels képe.
Ryan Grantnak is vannak hasonló képei.
-
mefistofeles
veterán
válasz
Boonen007 #12925 üzenetére
Ha jól értem amit írsz akkor nem kell semmiféle "átalakított" kulcs. Ha a 8.1-et frissítetted 10-re és minden ok, aktivált a rendszer akkor a 10-et annyiszor telepíted most már tisztán ahányszor akarod, fel fogja ismerni a gépedet. A win 8.1 kulcsát kellene tudnod de csak akkor ha vissza akarod később rakni. (Egy hónapon belül visszarakhatod a frissítés során keletkezett windows old könyvtárból is)
-
-
törölt tag
válasz
Boonen007 #8403 üzenetére
Erre vonatkozóan. [Nincs elég hely a Windows 10 frissítés letöltéséhez? De van!]
-
-
válasz
Boonen007 #8018 üzenetére
Ez alapján nem sok remény van rá...
-
azopi74
addikt
válasz
Boonen007 #7725 üzenetére
Canary ringben a szegényeknek az elejétől ilyen tempóban kellett tolni az update-eket
Csak jóval kevesebb ment át a validációjukon, és még annak is kis töredéke az OSG validációján. Remélem GA build után lassítanak kicsit, mert így kicseszés lesz az insider programban maradni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Androidos tablet topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Tesla topik
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest