- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
-
Feri1977
senior tag
válasz
Boonen007 #28132 üzenetére
Én már fentebb írtam, hogy ezt a hulladék edge-t ne használja senki, de csak le vagyok hurrogva. A többi beépített saját alkalmazását se használom, mert vannak erre saját appjaim, klite codec pack media playere filmekre, winamp zenére, saját skype alkalmazás, képekre acdsee, és reggelig sorolhatnám. A csempéket mind töröltem, és behúztam a startmenüig az ablakot, így a gyári hulladék csempék nem baszogatnak, a win 10 most így tökéletes, imádom.
-
vigyori78
őstag
válasz
Boonen007 #22447 üzenetére
Nem tudom honnan szedi de elvileg Gregory Michiels képe.
Ryan Grantnak is vannak hasonló képei.
-
válasz
Boonen007 #12925 üzenetére
Ha jól értem amit írsz akkor nem kell semmiféle "átalakított" kulcs. Ha a 8.1-et frissítetted 10-re és minden ok, aktivált a rendszer akkor a 10-et annyiszor telepíted most már tisztán ahányszor akarod, fel fogja ismerni a gépedet. A win 8.1 kulcsát kellene tudnod de csak akkor ha vissza akarod később rakni. (Egy hónapon belül visszarakhatod a frissítés során keletkezett windows old könyvtárból is)
-
-
törölt tag
válasz
Boonen007 #8403 üzenetére
Erre vonatkozóan. [Nincs elég hely a Windows 10 frissítés letöltéséhez? De van!]
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Boonen007 #8018 üzenetére
Ez alapján nem sok remény van rá...
-
azopi74
addikt
válasz
Boonen007 #7725 üzenetére
Canary ringben a szegényeknek az elejétől ilyen tempóban kellett tolni az update-eket
Csak jóval kevesebb ment át a validációjukon, és még annak is kis töredéke az OSG validációján. Remélem GA build után lassítanak kicsit, mert így kicseszés lesz az insider programban maradni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest