- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhgygy
senior tag
válasz
ignisz #115468 üzenetére
Nekem ugyan tökéletesen megy a Your Phone, sms-t is tudok írni-fogadni, de megemlitem, hogy amikor egy ideig nem ment, a TC-n van egy TCWifi transfer plugin, ami úgy működik, hogy egy url-t ad a telefonhoz (ha jól emlékszem), így is sikerült fájlokat átvinni TotalCmd Wifi transfer a neve az appnak a Play áruházban
-
King Unique
titán
válasz
ignisz #112567 üzenetére
Már miért ne működne az adatmentés topik? Eleve aktív, többen szoktak ott kérdezni és választ is kapnak. Ellenben te még nem kérdeztél, lehet először inkább azt, ott kellene megpróbálni.
Meg pontosítani majd, hogy pontosan mit is jelent esetedben a nincs elég hely. Azaz a forrásmeghajtón a mentendő adatmennyiség, a kijelölt mappák és fájlok - akár a korábban töröltek is - mérete összhangban van-e a célmeghajtón lévő szabad területtel. Ha nincsen, akkor nem meglepő a kapott hibaüzenet. -
Zotya84
őstag
válasz
ignisz #86681 üzenetére
Ahhoz általában WinRE, vagy egyéb offline rendszerből registry-t kell szerkesztgetni (ez 10-re is igaz), mert két bejegyzés értéke miatt nem szokott beléptetni. Vagy végzetesen sérült a felhasználói profilod. Ez azonban elég ritka.
-
-
törölt tag
-
King Unique
titán
válasz
ignisz #77426 üzenetére
Jó, de attól még simán be lehet állítani másik programot pl. a gépházban. Valamint a fájlon jobblikk és társítás, illetve másik alkalmazás választása módszer megvan? Ha nem jelenik meg az automatikus lejátszásnál választható opcióként a külső program, akkor be kell állítani alapértelmezettként. Majd utána az automatikus lejátszásnál azt, hogy azzal történjen a DVD-film lejátszása.
-
King Unique
titán
válasz
ignisz #77420 üzenetére
Az, hogy be van kapcsolva, az egy dolog. De nem hiába volt linkelve az a leírás, mert ilyenkor be kellene állítani a gépházban / vezérlőpultban, hogy milyen programmal történjen az automatikus lejátszás. Illetve, ha kell, akkor az adott formátumom lejátszásához alapértelmezetté tenni a kívánt programot. Az pedig nem meglepő az előző válasz alapján, ha a WMP nem játssza le a VIDEO_TS mappa tartalmát. De az MPC-HC/BE, VLC, PotPlayer stb. programokkal már működnie kellene. Ja, és nem kell hozzá fizetős program demója, mert nálam érdekes módon működik Windows 10 alatt az előbbi ingyenes programokkal is... Sőt, ha beállítom, akkor elindul automatikusan a lejátszás.
-
válasz
ignisz #77419 üzenetére
Ja hogy te nem DVD-t hanem DVD Videót akarsz..!
Ha csak DVD-t akarsz MP3, AVI, MKV és hasonlót eszerint simán tudsz használni..A DVD Video egész más téma. A win10 visszaváltott az XPsp0 időkre amikor még nem volt benne a titkosítást dekódoló algoritmus. Win7-8 ban eleve benne volt, de most újra nincs, telepíteni kell azon fizetős progik demó verzióját amihez mellékelik mint XP idején és utána már bármelyik progi tudni fogja..
-
King Unique
titán
válasz
ignisz #77416 üzenetére
Az automatikus lejátszás be van kapcsolva, megfelelően van beállítva?
Egyébként meg a gyári, műsoros DVD-ket, illetve a
.VOB
kiterjesztésű fájlokat a Windows 10 beépített lejátszója nem (feltétlen) támogatja. Az MKV-t igen, de az előbbi lejátszásához rendszerint külső program kell. -
Cr00py
senior tag
válasz
ignisz #76636 üzenetére
Üdv. Ez nem épp Win10 specifikus probléma. Ezt inkább a Chrome topikban kellett volna feltenni.
Btw.: A Facebook folyamatosan fejleszt szerver oldalon, illetve az újítások, kísérleti funkciók is random embereknél ( nyílván van valami logika is ebben, ezt nem tudom ) jelennek meg, tehát van, hogy 2 különböző profilon is más-más finkciók/kinézet lehet egyidőben.
Nézd meg más böngészőben, más egyéb okosságot én nem igazán tudok mondani.
Opera-t használok, nálam működik. Próbaképp megnéztem Edge-n is, de ott is tökéletes.
-
Syl
nagyúr
válasz
ignisz #70070 üzenetére
Sajnos igen. A héten kétszer szórakozott velem a desktop gépem. Egyszer bekapcsolás, bejelentkezés után kb 1 perccel minden elsötétült. Egyszer meg csak úgy, munka közben restartolt.
Event Log szerint "az előző leállás váratlan volt"
A movax által linkelt automata restart ki van kapcsolva. -
törölt tag
-
TRob1
veterán
válasz
ignisz #62935 üzenetére
Legősibb módszer: Billentyűzeten megnyomod a PrintScreen-t és beilleszted pl. Paint-be.
Vagy ha így jobb: Wingomb+PrintScreen - Ekkor meg elmenti fájlba a Képek/Screenshots mappába.
De van pl. Képmetsző app is a winben, ha mondjuk csak részletet akarsz menteni.
(#62937) ignisz:
Már hogy ne működne. Alkalmazom mióta lejött az ember a fáról.
Akkor nálad van vmi gond, most is kipróbáltam és még mindig müxik. PrtScn- Paint-Ctrl+Vszerk: Nm.
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
-
-
-
King Unique
titán
válasz
ignisz #34052 üzenetére
Igen, többnyire megbízható az MBAM, de nyilván nincs kizárva, hogy esetleg nem ismert fel valamit. Mélyvizsgálatot futtattál? Persze a másik programnál is fontos, hogy pontosan mi az a 13 db fenyegetés? Legjobb betenni egy screenshotot a víruírtó topikba és ott megmondják. Illetve a gép átvizsgálására HitmanPro és ESET Online Scanner is ajánlott.
-
-
HollyBoni
veterán
válasz
ignisz #33548 üzenetére
Nem igazán Win10 probléma, ilyen esetben nem az operációs rendszerre kell egyből gondolni.
Először is nézd meg másik böngészőről bejön e, nézd meg hogy mikor nem jön be mit ír rá pl az isitdownrightnow.com, és kérdezz a Chrome topikban. Az sem hátrány ha elárulod melyik honlapról van szó.
-
-
-
-
válasz
ignisz #28444 üzenetére
Nalam egy PB easynote-on gond nelkul fut a w10 th2. Osszesen csak egy visszaallitast kellet csinalnom alaphelyzetbe , progik , majd beallitasok vissza , es azota semmi nyug, furgen bootol, stabil a rendszer. Akkor fagy be egy kisse amikor frissit , illetve ha nagyon magas a cpu es, vagy a hdd hasznalat... de amint leesik a terheles x szazalek ala ismet magara talal.
-
Popes
őstag
válasz
ignisz #28444 üzenetére
Nálam egy HP G6 Pavilion-on szokott érdekes dolgokat produkálni ami miatt a desktop gépem biztosan nem fogja megkapni még egy ideig a full stabil 8.1 helyett a 10-et.
Viszont az is érdekes hogy ismerős( gépén(4820k)( eddig beton stabil volt a TH2-ig de most ő is rendszerkép mentésből visszatette az előző buildet mert pl eltávolította a NOD-ot és büszkén jelezte hogy már fut a Deffender.(pedig eléggé átlátja ő is a Win lelkivilágát
de az egyéb anomáliák őt is kiborították és rájött hogy nem biztos hogy érdemes egy-egy kisebb nagyobb frissítés után copni
)
Én úgy látom hogy ezt az új frissítési rendszert még nagyon nem érzi az MS.
Lehet hogy sok anomáliát meg tudok oldani de nem sok kedvem van hozzá hogy minden frissítésnél nézegessem hogy mit állított vissza a saját beállításaim közül, és miért nem megy valami ami eddig hibátlan volt.
Szóval amíg nem lesz szükségem a DX12-re(vagy nem látom hogy most már használható) addig nálam marad csak a laptopon amit csak ritkán használok mert nem vagyok mazohista.
De igazad van, erősen hardverfüggő is a dolog de szerintem annyira random hogy senki nem tudhatja hogy melyik frissítés után jön a gebasz. -
oravecz56
aktív tag
-
kengyel
nagyúr
válasz
ignisz #27835 üzenetére
Működnie kell én is így vettem ki a jelszót.
" A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni.” elől vegyük ki a pipát. Az oké gombra kattintva meg fog jelenni egy jelszót kérő ablak, ahol kétszer meg kell adni a bejelentkezéshez használt karaktersorozatot, majd indítsuk újra a rendszert. "
-
kengyel
nagyúr
válasz
ignisz #27833 üzenetére
Ezzel a módszerrel, ki tudod venni a jelszót.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Synology NAS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest