- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
A TechBench esetében a Microsoft szervereiről történik a lemezképfájlok letöltése, ami már itt a topikban is említve volt több alkalommal (példa), valamint pl. az alábbi oprendes cikkben szintén. Tehát a letöltési forrás megbízhatónak mondható. De, ha ezek után mégis kételyeid vannak, akkor az előbbi linkben ott van 2 opció is a Microsoft weboldaláról történő letöltéshez.
"Az MS MediaCreationTool eszköze egy ezeréves kiadást hozott létre."
Ez érdekes, mivel a Microsoft weboldalán lévő MCT-vel április 30. óta eleve az aktuális 1803-as ISO-fájl tölthető le, valamint a közvetlen letöltési opcióval szintén. Ha nálad régebbi verziót tölt le, akkor nem a legújabb MCT-t használod...
-
kezo0
addikt
A BIOS beállításai időnként erőszakosabbak a Windows beállításainál. Ha a gépedben haldoklik az alaplapi gombelem, akkor bizony minden kikapcsolásnál visszaáll a BIOS az alapbeállításokra, tehát elfelejti pl. a pontos időt is – és amikor nálam volt ilyen, akkor a Windows is helytelen időt mutatott. Kicseréltem az elemet, a probléma azóta nem jelentkezett.
-
Nekem a Gépház/Fiókok/Bejelentkezési lehetőségek részben a csatolt képen látható beállítás oldotta meg pár hete, azóta rendben működik. Pont tegnap kapcsoltam be megint kíváncsiságból, és a következő újraindítás után megint hibásan működő gombok, ikonok "örvendeztettek" meg.
Semmilyen más hátrányt nem észleltem ezzel a beállítással. -
King Unique
titán
Értelemszerűen az USB HDD-t célszerű kiválasztani, amely lehet pendrive, vagy USB HDD / SSD stb. Az említett programnál meg a boot módnak megfelelő opciót választva kell kiírni a telepítőt! Vagy akár az is elég, ha a W10 ISO tartalmát szimplán csak rámásoljuk egy FAT32-re formázott pendrive-ra. Annak normál esetben Legacy & UEFI módban egyaránt bootolnia kell.
Ha az előbbi dolgot stimmelnek, a megfelelő boot sorrend lett beállítva / boot eszköz kiválasztva, akkor márpedig bootolnia kellene a Windowsnak az USB drive-ról. Illetve külső merevlemezről szintén simán megoldható.
-
-
-
-
lck
senior tag
A belinkelt teljes szöveget ki kell jelölni, másolni, és be kell illeszteni egy a jegyzettömb által megnyíló üres dokumentumba, aztán el kell menteni. De nem valami.txt néven, hanem akármi.reg néven. Utána erre a reg kiterjesztésű fájlra kell kattintani ( elindítani ). A felugró ablakot Okézni. A módosítás így bekerül a rendszerleíró adatbázisba ( registry-be ). És nem indul a defender.
-
[CS]Blade2
addikt
Nálam is elszállt a időjárás és a térkép, pont az a kettő, ami kint is van a startmenüben. A számológépről nem tudok nyilatkozni, mert azt letöröltem, és a régi windows 7-est használom. Biztos, hogy a frissítés b.ta el, mert én napok óta nem változtattam a rendszeren, nem telepítettem, nem állítottam át semmit, szóval ez olyan dolog, ami másnál sem megy, várni kell, hátha a következő 20 frissítésből valamelyik visszahozza.
A számológép sebességéről annyit, hogy bátyám gépén SSD-vel a 10-es gyári gyorsan megnyílik. Szerintem ott bénázták el a fejlesztését, hogy SSD-n fejlesztenek, és nem vettek észre, hogy valamit félre...tak benne, amitől 30x annyi idő, mire elindul. Ráadásul azt hiszem 10x annyi helyet is foglal, pedig a tudása semmivel sem több így első ránézésre. Lehet, hogy van benne rakat felesleges programsor, amit betölt.
Egy ekkora cég megnézhetné HDD-n és SDD-n is, hogy hogy megy a progi amit kiadnak, pláne, hogy ezért súlyos pénzeket kérnek el. Ez olyan, mintha kiadnának egy autót, és az ablakemelő 20 perc alatt húzná fel az ablakot. Megnézném, hogy hányat vinnének vissza belőle.
Szerk.: A csempe szerintem tile ebben az esetben:
-
net91
senior tag
-
-
r0by
addikt
-
Rasiel
senior tag
Jogos, amit írsz, tényleg nem elérhető. Hanyag voltam, nem néztem meg, mielőtt linkeltem volna.
Egyébként itt elérhető 10049-es ISO és a link is működik. Ha valaki viszont nem szeretné ilyen vagy ehhez hasonló oldalakról letölteni a legújabb TP-t, akkor marad az .esd to .iso módszer, amit az alábbiak alapján tud megtenni: itt elérhetőek az .esd fájlok (a letöltési listában fentről az ötödik helyen található az angol 64 bites Pro verzió). Ajánlott Google Chrome böngészővel letölteni. Miután ez megvan, a leírás alapján könnyedén el lehet készíteni a 10049-es ISO-t.
-
Petyyyyy
addikt
netpeti98 - Csak a 10041-es buildet ajánlja fel, arról frissíteni 49-re legtöbbször szivattyú.
vlevi - 9926 a linken, mégnagyobb szivattyú.
10049-es legutolsó build a linken. Remélem nem lesz érte dorgálás, mert az még ezeknél is nagyobb szivattyú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged