- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
efemm
tag
válasz
lufi7 #157889 üzenetére
Inkább a notebook hibák topikba tartozik.
Dobott rá a gugli eredményt.
Én először a Bios-ban nézelődnék, illetve kivenném az aksit, csak tápról futtatnám. Gyors rendszerindítás kikapcs, hibernálás ki, bekapcsoló gombra Leállítás. A HDD-t vedd a tesztelés alatt. -
-
lovi27
addikt
Ilyenkor újra kell építeni az ikon gyorsítótárat. Erre léteznek jó javító programok, de mivel ezek használatáról megoszlanak a vélemények, nem ajánlok egyet sem.
Manuálisan kicsit bonyolultabb, de azért nem vészes:
How to rebuild a broken icon cache in Windows 10 -
Bal0924
senior tag
Az megy.
Kipróbáltam sok változatát.
Jelenleg 2.2.1 portable megy.
Annyi beállítást csináltam vele.. de semmi. Üresben is csinálja. Ha nincs betöltve 1 torrent, akkor is.
Amúgy van más gondom is a utorrenttel, de az már lényegtelen. Le van korlátozva és mégis jóval többel megy le/fel..
Tényleg, játék közben is akad. -
Bal0924
senior tag
Nálam még rendesen működik, lekopogom. (Gondolkodás nélkül vissza váltok win7re, amint nem működne.)
Nálam csak 1x akad ki a program. De az csak azért volt, mert a Logitech programmal akartam elindítani.(az egyik billentyű gombbal)
Mióta a startból indítom semmi gond vele. (2012 build: 16.4.3528.0331)Honnan tudom melyik win10 változatom van? (build)
És hogyan lehet frissíteni, ha lehet? -
raidx
őstag
Amennyiben rendelkezel Windows 7-es lemezképpel igen.
Az Old mappa tartalmazná a régi oprendszert de ha a korábbi Windows-verzióra való visszaállításhoz való fájlok el lettek távolítva erről a gépről akkor marad az újratelepítés. Mivel a lényeg már nincs a gépen az old is törölhető.
-
xyvz2
tag
Hali. Fúúúúú a vibert ne is mond mert
én kb 1 hónapja jártam úgy hogy: win 7-en ment a viber rendesen az asztali PC-n, majd frissítettem win 10-re minden továbbra is ok, kb 2-3 hétig minden működött 1x bekapcsoltam a gépet és mikor fölállt a win-10, 1 fekete dos-os ablakban megjelent hogy a viber frissítése... nem gondoltam semmi rosszra, mert a laptopomon is ez volt annyi különbséggel hogy utána valóban frissült a verziószám és működött is és azóta is működik szuperül, frissül magától megy minden funkció....stb... de az asztali PC-n, amit persze általában 95%-ig azt használom, na azon a viber csak 1 fehér téglalap....
. Egyből uninstall föl az új...vírus keresés ...stb minden amit ilyenkor az ember csinál és semmi azóta kb 4 újabb verzió jelent meg és csak 1 fehér téglalap van...kipróbáltam régiekkel azokkal is semmi csak fehér téglalap. Amúgy sokan vannak akik így jártak de megoldásra még nem leltem, ha véletlenül van valakinek 5lete akkor hajrá megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest