- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
evilskati #23399 üzenetére
Elárulhatnád, hogy szerinted melyik az alap beépített flash lejátszó ezek közül
Mert ami a képen látható az egyik sem alap és még csak nem is beépített.
Netán a shockwave playerre gondolsz? [link]
Ez szerintem az Acrobat-tal együtt települt nálad, ami szintén Adobe fejlesztés. Chrome-ban lévő is Adobe cucc [link] -
< CyberBob >
őstag
válasz
evilskati #22615 üzenetére
Nem akarom itt reklámozni a programot, nem ez a fórum témája így csak röviden:
Választható Win7 és Win8 (szögletesebb) stílus persze átlátszóan is. A start menüben lévő összes elem (mindkét oszlopban) jobban testre szabhatóbb. Választható metros nézet eredeti start menü méretben. Megadható mit tegyen a win gomb és gyors gombok valamint a kép sarkaiban lévő menük is testre szabhatók. Bónuszként beállítható a desktop alapértelmezettnek. De mint írtam a program gyakran frissül így új funkciók is kerülnek bele. -
Onderon
senior tag
válasz
evilskati #22437 üzenetére
de mi a gond, ha lehet don't allow-t nyomni? nálam is ki van kapcsolva a send anonymous usage statistic és kézcsókom. ezt megkérdezi a windows is, meg még kismillió program, sőt az iphone-om is. az ember kikapcsolja és kész. mindegy, már kezdek egy beépített daemon tools ügynöknek tűnni
tőlem mindenki azt használ amit akar, csak feleslegesen ne szarozzunk már semmit (ez nem kifejezetten neked szól evilskati, úgy általában).
-
klasszsrac
tag
válasz
evilskati #21931 üzenetére
Azért köszönöm a segítséget és a tippeket :-)
Még végig gondolom, hogy mit csináljak egy új telepítésnél. Kicsit még utána olvasok a beállításoknak is.
De picit túl eröltetnek érzem. Egy átlag felhasználó nem is tudna megbirkózni ilyenekkel. Még nekem is feladta a leckét :-)
Pedig azt hittem a linux ami túl van csavarva, de ezt átértékelem :-) -
klasszsrac
tag
válasz
evilskati #21927 üzenetére
Win7 alatt jól működött a linuxos másolás. Nem kellett semmit gépészkednem :-)
Linuxban kiválasztottam mit akarok és hová és felmásoltam. Windows be és ott volt. Amióta win8 lett, nem lettek jó barátok a partíciók :-)Sajnos böngészőt biztos nem váltok. IE soha nem volt haver, és firefox is csalódást okozott. Chrome ami végre úgy működik, ahogy szeretném. Amint visszaraktam a win7-t ismét jól működött.
Lehet egyszer majd még neki futok win8-nak, mert azért vonz a kihívás :-) Csak rossz, hogy úgy kell neki futni, hogy eleve fel kell készülni a kompromisszumokra.
-
-
Hunork
veterán
válasz
evilskati #18745 üzenetére
Vagy az említett Steam Beta ,vagy akár ez: steam mover
-
metrion
aktív tag
válasz
evilskati #18693 üzenetére
Szia!
Köszi a választ, szerintem erre gondolok, de nem tudom visszacsinálni így. Itt egy kép, hogy milyen most, nekem az a türkizkék verzió kellene.
[url=http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_31_mnb6jjc3yo.jpg][img=http://www.kephost.com/thumb/2012/10/31/a1_2012_10_31_mnb6jjc3yo_tn.jpg][/url]Meg még olyan kérdésem lenne, hogy van ez az üzenet app és ott a lila-fehér szín dominál, ezeket a színeket meglehet változtatni?
Előre is köszönöm!
-
davidsz
senior tag
válasz
evilskati #18499 üzenetére
"Nem kötelező", "javasolt"
Természetesen hogy javasolt, mert ahhoz hogy igazold a jogtisztaságot ahhoz kell. Lehet az EULA-ban javasolt, de amikor egy eljárás folyik ellened, akkor már meg kell hogy legyen, hogy igazold a jogtisztaságot.
Nem véletlenül írom. Nálam már kopogtattak...
-
nicu71
addikt
válasz
evilskati #18249 üzenetére
Hogy ez mekkora...honnan tudtad?
áruházban / jel beütése és ott van az ÖSSZES alkalmazás minden régióban...
végre sikerült így egy normális sakkjátékot vennem,boldog vagyok!
Chipset problémám nekem nem volt,magátol leszedte telepitéskor,ám a Sata-drivert/AHCI-hez/ nem tartalmazta,ezt viszont éppen most oldottam meg az Asus segítségével,van nekik végleges win8 chipsetjük Intel platformra.
-
HZoli87
veterán
válasz
evilskati #17423 üzenetére
Igen, egy (hotmail, rendszergazda, jelszóval védett).
Megpróbálom, mindjárt jelzem, hogy megoldja-e.
Szerk.: sajnos nem. Újraindítás után is ott van az alsó sarokban a jel.
------
Szerk.: mióta maximális teljesítményre vettem a meghajtót (HDS-ben), még nem jelentkezett a probléma. Pedig előtte ennyi idő alatt többször is eljátszotta. Remélem ez megoldja a gondot.
-
JamesHun
addikt
válasz
evilskati #17171 üzenetére
akkor MS kábít már megint
mert szerintük ha a HDD-m behalna akkor újra fel kéne tennem a winXp-t és csak onnan tudnám a win8-at feltenni újra.
Más 64 bites telepítője nem jó nekem is?
Mert akkor a 32 bites Xp gond megoldódhatna, vagy egyedi telepítőt kapok MS tól és beleépítik a serial key-t is, így más telepítője nem jó nekem is és még sokunknak akiknek a 32 bites gondja van -
dobost
senior tag
-
-
NZKK
tag
válasz
evilskati #16137 üzenetére
Én.
Eddig semi negative dolgot nem tapasztaltam (nyilván azért egyszer-kétszer megakad, de azt nagyon kulturáltan teszi, de ennyi hibahatár más böngésző esetén is van), lényegesen gyorsabb, mint más böngészők, főleg a metrosIE esetében észrevehető.
Én csak ajánlani tudom. -
válasz
evilskati #15059 üzenetére
Valóban nem kellenek ilyen hülyeségek a gépre. Jogosan érzed magad koszosnak.. Én egyszer raktam még nagyon régen Alkohol120-at, azonnal jelzett a NOD. Azóta nem használok ilyeneket, igaz mostmár majdnem mindent legálisan veszek meg, ami kell. Akkor nincs szükség ilyen progikra.
-
rétisün
veterán
válasz
evilskati #14902 üzenetére
a cfosspeed nevű progi pont erre való, úgy optimalizálja a le-feltöltést, hogy ne zavarják egymást, legalábbis dsl-nél.
viszont elvileg a win7-ben már alapból van erre megoldás, szóval itt jönne a kérdés: érdemes/kell-e cfosspeed win7-hez?
ha használja valaki, tapasztalt-e javulást, akármilyen változást a hsználattól?
-
Gyufaaa
veterán
válasz
evilskati #14902 üzenetére
Én is használom. Nálam maxival jön minden. Ha torrentezel benne van a pakliban.
Más: Valaki! Tudtok nekem tippet adni, hogy miért nem műkszik az időjárás kliens? Hiába ütöm be a várost ahol vagyok, akkor is Londont mutatja, mert azt írja, hogy a hely nem elérhető. Melóba meg lazán műkszik.
-
pvt.peter
őstag
-
pzstm
titán
válasz
evilskati #14124 üzenetére
szeptember 15-el nyílt meg, és nemrég lépte át az 1000-es számot.
-
-
-
Scobbyka
tag
válasz
evilskati #13385 üzenetére
Szia,
Én így csináltam: pendrive-on ne legyen semmi mert törlődik.
- cmd indít rendszergazdaként
- diskpart
- list disk megnézed melyik sorszám a pendrive-od nálam a 3-as volt
- select disk 3
- clean
- create partition primary
- active
- format FS=NTFS
- assign
- exitMajd belemásztam a Win 8 DVD lemezébe:
D:\boot\BOOTSECT.EXE /NT60 H: (nálam a pendrive H betűjelet kapott)Majd felmásoltam a Win 8 DVD lemez tartalmát a pendrive-ra
És már indult is róla a telepítő
-
evilskati
aktív tag
válasz
evilskati #13406 üzenetére
Nos, most tobb ideig vartam a logonal, es tovabb is lepett, de minden egyes lepesre tobb percet kell varni, nem emlekszem, hogy lett volna ilyen, mikor ugyanigy a w7-et pakoltam fel. Valoszinu mukodott volna a bootsect masolos dologgal is, csak en voltam turelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest