-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ela
tag
válasz
Scobbyka #14090 üzenetére
Szia !
Domain hiánya okozhatja a problémádat.
Egyszerű munkacsoportnál én a Totalcommandert is próbálnám.
Sorry,ha már megtetted és nem működik.
Én így csinálnám :
TC>Hálózat>Hálózati kapcsolat>meghajtó kiválasztás>tallóz>>>
Amikor megtaláltad a munkacsoport aktuális meghajtóját a hálózatban a befejezés előtt legyen kipipálva a Bejelntkezéskor újracsatlakozás ,bár szerintem Te ezt tudod már.Aztán próba.
Remélem sikerül.Üdv:
ela -
ela
tag
válasz
Scobbyka #14088 üzenetére
Szia !
Használsz DC-t és tartományt is ?
Próbáltad már Totalcommanderrel is ?Én jelenleg a saját gépemen futtatok W8 Enterprise x64-et és VPN-en keresztül kapcsolódok a vállalati rendszerhez ,de ez a probléma nem jelentkezett nálam ezidáig.
Érdekel mire jutsz ezzel a kérdéssel.Üdv:
ela -
PapauZ
aktív tag
válasz
Scobbyka #13420 üzenetére
Ha a nyomtató program 32-bites, akkor ezt kell cmd-ben futtatni:
SZERK: természetesen admin módban, és a c:\win\system32-ben legyél a cmdvel
mklink java.exe ..\syswow64\java.exe
mklink javaw.exe ..\syswow64\javaw.exe
mklink javaws.exe ..\syswow64\javaws.exeÉn anno win7-en szívtam ezzel az apehes csodaprogram miatt, és így tudtam csak megoldani a 64-bites OSen, hogy elinduljon.
-
evilskati
aktív tag
válasz
Scobbyka #13412 üzenetére
Szia, köszönöm a válaszod, de ezzel a módszerrel már próbálkoztam, és az vele a baj, hogy 32bites Win7 van feltelepítve, és újonnan 64bites W8-at szeretnék felrakni. A cmd pedig kiírja nekem mikor másolnám a bootsectet, hogy a 2 dolog nem kompatibilis egymással.
Egyébként erre a problémára megoldás, az előttem linkelt Linuxos tool, második módszerrel: ha egy 32bites W7 isojából kimásoljuk a bootsect.exe-t a W7 tool mappájába, és a tool lépésein végighaladunk, illetve harmadik módszerrel: ha cmd-ben egy 32bites w7 bootsect.exe-jét adjuk meg neki( bár ezt nem próbáltam,de szerintem működnie kell.)
Kíváncsiságból kiléptem a telepítőből, és bebootoltam laptopon(hp 630), és megy mint a villám. Úgy látom ez egyéni probléma lesz sajnos desktopon.
Én is épp egy MSDNA-s W8 x64-et próbálok meg felerőszakolni,ha sikerült megnézem nálam előjön-e a problémád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged