- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
evilskati
aktív tag
válasz
medek3 #16086 üzenetére
Megpróbálom, köszönöm szépen!
Browser összehasonlító teszt: elég látványos
-
evilskati
aktív tag
-
-
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz
medek3 #11705 üzenetére
Tapasztaltam hasonlót DP, CP, RP verzióknál is. Nálam a megoldás az volt, hogy kikapcsoltam mindenféle (számomra) szükségtelen háttérben futó alkalmazást. Pl. indexelő szolgáltatás, hibernáció, swap file, rendszer-visszaállítás, előtöltés-szolgáltatás, windows search, töredezettségmentesítő stb. Ezután gyorsabb is lett, és nem tapasztaltam ilyen fagyásokat.
-
oO7
őstag
az újaknak meg még olcsóbban... (akik most júniustól 2013 januárjáig vásárolnak win7-es gépet)...
szóval az újoncok meg az "early adopterek" olcsón megússzák, remélhetőleg ezt kellően szanaszerteszét promózzák és tényleg már ennek az akciós időszaknak a végére is egy relative komoly részesedése lesz a rendszernek...
-
Воланд
titán
-
pzstm
titán
Szerintem a végleges változat is ugyan ilyen formában letölthető lesz
Nem. Egészen biztos hogy nem. Jelenleg is csak a cégeknek szánt Enterprise verzióból van 90napos próbaverzióha van egy kis eszük nem kérnek pénzt magáért a windows-ért
ÉS akkor most fel is ébredhetszNem is értem, hogy gondoltad ezt
csak az appokért és azért is csak pár ezrest.
Az a fejlesztőket illeti, és lesznek a Store-ban fizetős és nem fizetős appok is.Így nagyobb %-ban részesedhet mint 4% a piacon
Totál nem értem a statisztikádat. Mármint ezt a részét.
-
Воланд
titán
de ez meg nem a vegleges valtozat. a publikus tesztvaltozatokat mindig is igy tettek elerhetove (nem szamitva a kulonbozo konferenciakon osztogatott dvd-ket).
win7 eseteben meg van a lehetoseg, hogy igy vedd meg, de ez is csak tolunk nyugatabra.
-
pzstm
titán
a hivatalos oldalról letölthető iso képet
Ilyen nincs.
Nem pendrive-ra rámásolni, hanem BIOS-ban beállítani azt, hogy pendrive-ról menjen a boot, az tartozik a szakértői kategóriába(és most ne magadat vagy minket vegyél átlagusernek)
Legalább 2éve én sem telepítettem már amúgy Windows-t DVD-ről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Gyermek PC játékok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged