- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Mister_X #62532 üzenetére
C-n OS, D-n a gamma pl. D3
C gyalu új OS esetén, de ugye D-hez nem nyúltál, tehát elindítod az ottmaradt D3-mat a D-ről, az szépen pakol 1-2 dolgot a rendszermappákba (gyakorlatilag bnet application-t telepíti) és indul mindenféle letöltögetés nélkül. Parasztosan fogalmazva portable rendszerben települ.
De ez csak mellékjegyzet volt, hogy blizzes játékokat nem kell OS újrarakásakor nulláról letöltögetniNézd át a találatokat, mit rak be takarítandónak, hátha szemre egyből kitűnik. Én nem találkoztam még ilyen esettel, így nem is tudok kapásból tutit a megoldáshoz
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Mister_X #62530 üzenetére
1-1-ben nem helyettesíti, de az is nagyon sok dolgot le tud szedni. Fordítsd meg akkor a dolgot. Előbb futtass MBAM-ot, ha még így is van valami érdekes tünet, akkor visszaállítási pont után próbáld ismét az adwcleanert
Szerk.
Blizz játékok híresek arról, hogy OS függetlenek, tehát új OS alatt elindítod pl. a bnet klienst, ami pakol pár dolgot a rendszer mappákba és már fut is. A többi is hasonló felépítésű lehet szvsz. -
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Mister_X #62525 üzenetére
Egyre jobb, lefutott az AdwCleaner, újraindult és most nem lát netet. Se az otthoni WiFi-n keresztül, se az iPaden, se a telefonon keresztül
Természetesen minden más eszköz fel tud csatlakozni. Laptopról írok az otthoni WiFi-n keresztül, iPaden még HearthStone-ozok épp a saját netjén, telefon meg kapja pushban az emaileket LTE-n keresztül.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Mister_X #62521 üzenetére
adwcleaner, MBAM free ilyen esetben alapból legyen futtatva illetőleg MBAE-t telepíts, esetleg egy unchecky elférhet még.
A Defender-t szvsz. nyugodtan felejtsd el. Virnyákkergetős topikban is annyi jön le, hogy a "semmitől több, de még nem valami"
Mondjuk nincs 100-as védelem...
-
válasz
Mister_X #62302 üzenetére
1. ellenőrizted, hogy be is aktiválta magát valóban? (net legyen)
2. Naprakész legyen a rendszer[ Módosította: philoxenia ]
-
Pocok256
veterán
-
törölt tag
válasz
Mister_X #62212 üzenetére
Hát érdekes volt nálam is, mert Windows 8.1 esetében villámgyorsan lejött a frissítés, de Windows 7-nél vagy 10 percig kereste... utána már ment a dolog.
(#62227) szabonagyur : A topikgazda címre hajtasz, hogy mindenkinek beszólsz?
(#62229) AMD Power: JAVA fejtágító, kell Neked a Java? Chatelsz? Vagy bankod megköveteli? A JAVA egy bugos, sebezhető platform, olyan mint a Flash, csak könnyebb tőle megszabadulni... nekem addig volt csak a gépeimen ameddig CIB bankos voltam, mert ahhoz kellett. Azóta egy gépen sincs.
-
netpeti98
addikt
válasz
Mister_X #62208 üzenetére
Először nekem is ezt csinálta, de a végén elkezdte tölteni.
Más téma: Van valami lista arról, hogy pontosan mi van beleintegrálva? Ha jól emlékszem anno a Szeptember előtti frissítések voltak benne. Illetve van olyan hivatalos MS oldal ahonnan nemegyesével kell leszedegetni az azóta megjelent frissítéseket?
Gondolkozok egy integrált telepítő tartalékba, de nem akarok hozzá 3rd party programokat használni. -
vlevi
nagyúr
válasz
Mister_X #17649 üzenetére
Igen. Én is így váltottam 64 bitre. A dobozos, 32 bites Win7-et letúrtam a gépről, (pontosabban HDD helyett SSD-t tettem be), MSDN-ről ismerős segítségével hozzájutottam egy 64 bites magyar win7-hez, és azzal indítottam egy vadonatúj telepítést. Szériaszámnak az eredetileg 32 biteshez kapott szériaszámot adtam meg, gond nélkül elfogadta, aktiválta magát.
Egy a lényeg, hogy a home premium-enterprise-satöbbi az nem csereszabatos. Csak ugyanazon a változaton belül csereszabatos a 32 és a 64 bites szériaszám.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Mister_X #17712 üzenetére
A telepítési segédlet nem jelzett hibát, és a telepítés is probléma nélkül lezajlott.
Ez a PC eredetileg cégek számára készült gép (elég stabil volt..sosem fagyott.. stb. de már szükséges volt az frissítés.. (és gondoltam, akkor miért le a legújabb Windowsra? Másik gépemen 1éve tesztelem a Win8-at.)). 3 év használat után cserélték le, és ekkor került hozzám (fél éve).
Úgy látom, bírnia kéne a Windows8-at, mivel minden Win8 követelménynek eleget tesz. -
xxSanchez
őstag
válasz
Mister_X #17671 üzenetére
Az upgrade offer oldalon ez szerepel:
"Vásároljon Windows 7 rendszerrel telepített számítógépet, és frissítsen Windows 8 Pro rendszerre 4.500,- forintért*" Tehát az elmúlt két hónapba kell ehhez venned egy Laptopot vagy asztali számítógépet amihez alapjáraton kapsz egy Windows 7-et.
-
xxSanchez
őstag
válasz
Mister_X #17579 üzenetére
A telepítő követi az előző rendszert. Tehát ha 32 bitesről frissítesz akkor 32 bites lesz a Windows 8-ad is. Kivételt képeznek ezalól a boltban vásárolt Windows 8 OEM VUP lemezek. Tehát ha bemész boltba és veszel 64bitest akkor frissítheted 32 bites alól is. (Ez viszont már drága, 18 ezer forint)
-
xxSanchez
őstag
válasz
Mister_X #17560 üzenetére
Igen, én már a Windows 7-et is mindig Pendriveról telepítettem. Itt van egy kis alkalmazás a kiíráshoz: Windows 7 USB/DVD Download Tool
-
xxSanchez
őstag
válasz
Mister_X #17553 üzenetére
Ez attól függ, hogy mennyi memóriád van illetve, hogy milyen alkalmazásokat szeretnél futtatni. Tehát pl az Adobe CS6-ok átlagba már csak 64 bites rendszereken futnak.
4GB felett 64 bites kell.Az alap Modern UI-s alkalmazásokat is tudod törölni szóval igen, persze ezek maximum 1-50MB-os alkalmazások.
-
xxSanchez
őstag
válasz
Mister_X #17539 üzenetére
Encryption features > Bitlocker (fájlok, meghajtók kódolása, dekódolása)
Boot from VHD > Ez szerintem egyértelmű, virtuális merevlemezről támogatja a bootot.
Group Policy > Felhasználó csoportoknak te tudod kiválasztani, hogy mit tudjanak csinálni. (Törlés, telepítés etc...)
Hyper-V > Valami virtualizációs cucc lehet, nem hallottam még róla.A méretbeli különbség elenyésző lehet, maximum 300-500MB.
GoodSpeed: Nem kell megadnod a kódot, nem is fogja kérni. Ha jobboldalt látsz egy Windows 8 Pro Build 9200 with Media Center feliratot akkor:
Jobb klikk az asztalon > Frissítés.
-
fatal`
titán
válasz
Mister_X #17539 üzenetére
- Titkosítás
- VHD boot, ezen nem nagyon van mit részletezni
- Ez nem tudom mi a franc
- Nem tudsz vele vállalati tartományba lépni
- Nem tudsz házirendet állítani
- Virtualizáció(#17540) XZoli: Fogod a win7 drivert és felrakod. Kormányhoz se láttam még win8 drivert, de semmi gond a win7essel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest