- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penész Gomba
tag
válasz
szabogabor10 #17964 üzenetére
Köszi, ahogy nézem ez lesz az
-
Malachi
veterán
válasz
szabogabor10 #16971 üzenetére
na ezt jó, hogy írtad, mert pár órája igényeltem én is, de még semmi. így viszont akkor várok.
-
xxSanchez
őstag
válasz
szabogabor10 #16971 üzenetére
Nekem is kb 24 órával később küldték el. Tegnap este kértem és körülbelül fél órája jött meg. (Azt hittem már sose jön meg
)
GoodSpeed: Skype-ból asztali verziót itt tudsz leszedni, nekem működik. Metros felületen el se bírnám képzelni. [link]
-
xxSanchez
őstag
válasz
szabogabor10 #16964 üzenetére
Nekem ez van fennt: Eset Smart Security 5.2.9.12
A külföldi ESET oldaláról szedtem le, mert a magyar oldalon nem szerepel a Windows 8 a támogatott rendszerek listájában. Lehet semmit nem számít, nem tudom.
-
válasz
szabogabor10 #16516 üzenetére
Fél évig viszont akkor mehet ezerrel
-
válasz
szabogabor10 #16494 üzenetére
Tehát akkor ahogy fentebb írtam, a kettő közt nem tudom a tartalmakat szinkronizálni, de egy előfizetéssel elérem itt is és ott is? Egynek elmegy, ha így van
-
válasz
szabogabor10 #16481 üzenetére
Akkor csavarok egyet a történeten..
Régen ugye volt a Zune, volt a Zune Music Pass, volt Win7 Zune szoftverrel, meg volt WP7.
Most a Zune-t, és szolgáltatásait lecserélte az X-Box Music, azaz ezután X-Box Music Pass-t vehetek, és hallgathatom a Music alkalmazáson keresztül, amit szeretnék. Mindezt mobilon a WP8-al ugyan úgy megtehetem majd.Na itt jön a csavar, mert elvileg az van, hogy WP7-en marad a Zune, és a Zune Music Pass.
A csavar része pedig az, hogy adott egy asztali PC Win8-al, és egy mobil WP7-el, mindkettőre ugyan azzal a Live ID-vel belépve. Ha én előfizetek az X-Box Music Pass-ra a PC alkalmazáson keresztül, akkor a WP7-es mobilomon mi lészen? Használom ugyan azt, csak Zune Music Pass néven? Vagy ha ott is élvezni akarom, akkor ott meg fizessek elő Zune-ra?
Vagy PC-re megy tegyem fel a Zune szoftvert, és ott használhatom a telefonomra előfizetett Zune Pass-t, a Music appon belüli X-Box Music meg smafu?
-
válasz
szabogabor10 #16475 üzenetére
Akkor neked még a Zune Music Pass él, amit továbbvittél nem?
Amúgy ok, ha kiválasztok egy albumot, hirdetésekkel megszakítgatva simán megy nálam is
Más:
Az viszont kezd agyamra menni, hogy már vagy 2000x eltüntettem a beviteli nyelv kijelzését a tálcáról, de állandóan visszateszi -
válasz
szabogabor10 #16464 üzenetére
-
Aarpok
őstag
válasz
szabogabor10 #16196 üzenetére
Nálam is jól muzsikált és eddig talán egyszer ha ez előfordult akkor 1 - 2 nap múlva észhez tért.Bízom benne,hogy most is így lesz.Az a baj ha ő se tudja akkor én honnan tudnám mit akar frissíteni
-
oO7
őstag
válasz
szabogabor10 #15861 üzenetére
dúrva, én azthittem ez csak ilyen urban legend, főleg mivel nekem hoszú ideig semmi problémám nem volt USA accal
-
NZKK
tag
válasz
szabogabor10 #15835 üzenetére
-
Alister71
nagyúr
válasz
szabogabor10 #15776 üzenetére
Nem kell várni semmit. Lökjék fel, adjanak hozzá vagy 5 kulcsot, oszt csá.
A 8 óta ott porosodik az a drága msdn, legyen már valami újdonság.
-
b3er
aktív tag
válasz
szabogabor10 #15196 üzenetére
Nem torrentezek...Nem nézek semmi olyant amit nem kéne...
-
polonic
félisten
válasz
szabogabor10 #15106 üzenetére
Tudom, mi az msdn. Nekem is msdn-ről van win8.
A win8 verzióira értettem, ahogy fentebb is írták.
-
ETOM
addikt
válasz
szabogabor10 #15106 üzenetére
szerintem az "Ultimate" részére értette
-
b3er
aktív tag
válasz
szabogabor10 #15079 üzenetére
Olyan mintha letörlődött volna egy csomó rendszer fájl, aztán próbálnék netezni satöbbi, és dobálja be h ez sincs meg meg amaz sincs meg... aztán fogja magát és mintha rámentem volna az ujra indításra, újra indítsa magát... Semmi gond nemvolt eddig, kiléptem a Dirt3 ból h megnézem a PH-t és ennyi vége... már tolom fel rá a 7est... addig hálisten van másik gép.
Szerintem nagyon összekapkodott egy rendszer lett ez... -
Glenda
addikt
válasz
szabogabor10 #15064 üzenetére
Azt láttad, hogy ingyen WP és W8 store előfizetés is van? Én múlt héten vettem észre...
-
Glenda
addikt
válasz
szabogabor10 #15061 üzenetére
Amíg nem volt iso mountolás a Windowsban az MSDN-ről letöltött imageket valahogy be kellett mountolni...
-
btudos
nagyúr
válasz
szabogabor10 #14884 üzenetére
Hogy lehet egy ilyen ember OS tanár? (mehet tőlem tanárnak, nem sokkal hülyébb az átlagnál, de ne tanítson olyat amihez nem ért)
-
pzstm
titán
válasz
szabogabor10 #14881 üzenetére
elmondta azt is, hogy email címmel lehet csak belépni, valamint hogy érintőképernyő nélkül az oldali menü nem hívható elő és korlátozott funkcionalitással megy csak
-
ko9
addikt
válasz
szabogabor10 #14426 üzenetére
Frissítsd a SUS-t, tegnap frissítettem vele a Mini Pro-m, tökéletesen lezajlott a művelet
Kérdés: Mi lesz ha letelik a 90 nap?
-
front3r
őstag
válasz
szabogabor10 #14420 üzenetére
Így van, én is ezen a véleményen vagyok. Cool az egész! Nekem az jön be legjobban hogy sokkal jobb a rendszer válaszideje a Windows 7-hez képest, és ezt SSD-n tapasztalom. Természetesen nem csak a boot.
-
Victoryus94
őstag
válasz
szabogabor10 #11018 üzenetére
Melyik verziót használod? (üzleti, vagy core.. 64, vagy 32bit?)
-
überfall
csendes tag
válasz
szabogabor10 #11000 üzenetére
Mivel írod ki pendrive-ra ? (Win7 alól érdekelne)
Win 7 USB download tool jó hozzá?
-
pzstm
titán
válasz
szabogabor10 #10968 üzenetére
mert hazaértem és beszálltam én is.
Döbbenet mondjuk hogy 5 retail kulcs jár
-
Воланд
titán
válasz
szabogabor10 #10968 üzenetére
nekem mar lejott.
-
Воланд
titán
válasz
szabogabor10 #10932 üzenetére
szinten...
-
virkir
veterán
válasz
szabogabor10 #2873 üzenetére
Na szép 470 MB-nál a FF azt mondja, hogy kész.
-
AthlonXP
őstag
válasz
szabogabor10 #2820 üzenetére
Nekem 5 megás netem van, de egyelőre jön maxon a fenti linkekről. Simán a Chrome-mal töltöm, nincs letöltőm.
Már 1 Gb lejött a 3.3-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged